Plan bezichtigingBel makelaar

Noorddijk 3

Beschikbaar
Excellent
Hellevoetsluis
€ 1.150.000 k.k.
3680
 m²
247
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Samen op één terrein, samen met het gezin maar ook met opa en oma, samen met de paarden en altijd genieten op deze vrij gelegen locatie aan de rand van Hellevoetsluis. Goed geïsoleerd, keurig onderhouden en met liefde bewoond is dit vrijstaande huis met mantelzorgwoning nu te koop. Geniet met een kopje koffie op de veranda, kijk uit over het erf vanaf de bank en ervaar alle seizoenen die het buitenleven te bieden heeft optimaal. De scholen zijn op de fiets dichterbij dan vanuit de Ravense Hoek, het strand idem dito en met de auto is de N57 richting Rotterdam en de eilanden binnen een minuut bereikbaar. Dat is nog eens centraal gelegen.

 

 Het woonhuis is volledig geschikt om gelijkvloers te bewonen en modern ingericht met robuuste materialen. Een geïsoleerde begane grondvloer met vloerverwarming (uitgezonderd de slaapkamer) past perfect bij de in 2020 vernieuwde inbouwkeuken. Op het dak liggen maar liefst 42 zonnepanelen en vanuit de badkamer kijk je vrij weg over de tuin. Er is een grote slaapkamer op de begane grond met aansluitend een riante badkamer waardoor het huis ook voor minder valide mensen goed toegankelijk is. Op de etage hebben de kinderen alle ruimte in de twee grote slaapkamers en een eigen badkamer met zicht over de achtergelegen landerijen.

 

 De veranda is een prachtig aangelegde en uitnodigende plek om in alle seizoenen te gebruiken. Mooie houten balken, plaats voor een grote tafel en afsluitbare wanden zorgen ervoor dat je hier van vroeg tot laat lekker buiten kunt zijn. Naast de buitenkeuken is de bijkeuken met de wasmachine en drogeraansluiting en een zee aan bergruimte. Door de openslaande deuren verbindt de veranda zich mooi met het huis en voel je je direct welkom.

 

 Op het terrein staat ook (met vergunning) een mantelzorgwoning (2021) van 85 m2 groot met alle luxe en ruimte die je je zorgbehoevende ouders wilt gunnen zoals twee slaapkamers, een ruime badkamer, een uitgebreide keuken, een serre met openslaande deuren, een groot toilet met closet, bidet en wastafel, voldoende kastruimte en heel veel licht in huis. Zo is ouder worden een feestje en kun je genieten met de hele familie.

 

 Voor de ambitieuze ruiter zijn de stampmolen, de rijbaan en de paddock weer terug te brengen in oude staat. Alle infrastructuur, een deel van de omheining en de schuur waar de stallen in geplaatst kunnen worden zijn er nog. Er is ruimte voor een drietal boxen met daarnaast een stro opslag en zadelkamer. Door de logistieke ligging van het huis is een mestput eenvoudig te realiseren en mogelijk is het achtergelegen weiland te huur. Wij denken graag met u mee bij het ontwerp en in de mogelijkheden. Via de dijk en de bermen ben je binnen 30 minuten onder het zadel op het strand waar je het hele jaar mag rijden en Voorne kent een uitgebreide ruiterroutenetwerk en een leuke rijvereniging in Rockanje.

 

 Kortom, een mooie locatie, een huis dat weinig onderhoud vraagt en samen met de hele familie op één terrein wonen op korte afstand van alle wenselijke voorzieningen.

 

 Uitblinkers:

 

 - Mantelzorgwoning (met vergunning) aanwezig op het erf, 

 - Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ glas, 

 - Dak,- en spouwmuurisolatie, 

 - 42 zonnepanelen (2022), 

 - Dakkapellen geplaatst in 2015, 

 - In 2019/2020 hebben de meeste verbouwingen plaatsgevonden, 

 - Woonhuis 162m2 en mantelzorgwoning 85m2, 

 - Septictank, 

 - Oplevering, in overleg, bij voorkeur in 2024.

Kenmerken

Woonoppervlakte
247
Perceeloppervlakte
3680
Inhoud
945
Bouwjaar
1925
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
3
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object