Plan bezichtigingBel makelaar

Waaldijk 150

Beschikbaar
Excellent
Herwijnen
€ 1.095.000 k.k.
2182
 m²
223
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen, werken en relaxen!

Het kan allemaal in deze hoogwaardig afgewerkte parel aan de dijk met gastenverblijf en bijgebouw met saunaruimte onder de dubbele garage! 



In het Waaldorp Herwijnen aan de dijk staat deze prachtige, hoogwaardig afgewerkte, vrijstaande woning met vrij zicht over De Waal. Een unieke woning met een vrijstaand gastenverblijf, ideaal voor bijvoorbeeld mantelzorg.

In het tweede bijgebouw bevindt zich onder de dubbele garage een ruimte met daarin een saunacabine voor meerdere personen met meerpersoonsdouche. Perfect voor bedrijf aan huis.



DIJKNIVEAU

De meeste gasten zullen vanaf de voordeur op dijkniveau binnenkomen. De knusse woonkamer met balkenplafond en open haard heeft zicht op de dijk. Aan de andere kant van de entree vind je een kantoor-ruimte met eveneens zicht op de dijk.

De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals bij een huis met allure hoort: een vaatwasser, koel-vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander, afzuigkap, quooker, combi-magnetron, stoomoven, wijnkoelkast en apothekerskast.

De keuken staat in open verbinding met de eetkamer, waardoor je tijdens het koken altijd in gesprek blijft met de gast aan tafel. Is het mooi weer, dan verplaats je de lunch of diner naar het ruime dakterras, grenzend aan de eetkamer.

Uiteraard vind je op dijkniveau een grote toiletruimte met apart een fonteintje. Naast de trap zit een grote bergkast.



EERSTE VERDIEPING

Vanaf dijkniveau kom je met een vaste trap op de eerste verdieping. Vanaf de overloop, met een luik voor bergruimte, zijn de 2 kamers v.v. airconditioning, het toilet en de badkamer te bereiken. De ruime slaapkamer met dakkapel kijkt uit over de dijk en over de achtertuin. Achter een luik bevindt zich veel bergruimte. De tweede kamer met dakkapel is momenteel in gebruik als kleedkamer met op maat gemaakte kasten en is geschikt als 2e slaapkamer.

In de luxe badkamer heb je de beschikking over een kastenwand, ruime douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en design radiator.



SOUTERRAIN

Met een vaste trap komen we in het souterrain met rolluiken. Vanaf de gang is er toegang tot de wasruimte, een ruime bergkast, 2 slaapkamers, apart toilet en de badkamer.

In de wasruimte vinden we veel kastruimte, de opstelling van 2 CV-ketels, een boiler, gootsteen en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Van hieruit is het achterterras met overkapping te bereiken.

Vanuit 1 slaapkamer met airco en TV-aansluiting, stap je zó het terras op. In een apart deel van de kamer is een kastenwand gecreëerd.

In de 2e slaapkamer zit eveneens een TV-aansluiting, kastenwand en een airco.

De badkamer in het souterrain heeft een douchecabine met stortdouche en thermostaatkraan, dubbel wasmeubel en designradiator.



GASTENVERBLIJF MET 2 AIRCO'S

Op het ruime terrein staat het gastenverblijf met woonkamer en slaapgedeelte, keuken en badkamer. Het terras is middels een schuifpui met rolluik bereikbaar. Vanuit de entree kom je via een vlizotrap op de ruime zolder op stahoogte. Hier is eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren.



DUBBELE GARAGE MET SOUTERRAIN

In het tweede bijgebouw vinden we de dubbele garage met zolder, waterkraan en elektra op dijkniveau. In het souterrain is een ruimte met schuifpui v.v. airco, TV-aansluiting, designradiator, een sauna voor meerdere personen en een ruime 2 persoonsdouche.



BUITENRUIMTE

De achtertuin is ook via een poort op dijkniveau bereikbaar. Achterin is de houten berging met voldoende opruimplek voor stoelkussens e.d. Onder de overkapping bij de berging is het heerlijk toeven onder de heater.

De gehele tuin biedt volop beschutting, meerdere terrassen, overkappingen, verlichting, graspartijen, beplanting, waterkranen en niveauverschillen. Ideaal is het dripsysteem voor het bewateren van de beplanting.

Achterin de tuin is er een doorgang te voet naar De Waal.





BIJZONDERHEDEN:

* woonoppervlak woning bedraagt 223 m²,

* oppervlak gastenverblijf bedraagt 64 m²,

* oppervlak garage met wellness bedraagt 37 m²,

* een unieke woning op fijne locatie die je gezien moet hebben,

* binnendeuren van staal en glas,

* airco in 3 slaapkamers, entree, woonkamer, gastenverblijf en souterrain garage,

* 25 zonnepanelen,

* hoogwaardige afwerking.



Algemeen

In de standaard NVM koopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom opgenomen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
223
Perceeloppervlakte
2182
Inhoud
770
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
1204
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object