Plan bezichtigingBel makelaar

Duinoordseweg 7

Onder bod
Excellent
Helvoirt
€ 795.000 k.k.
2908
 m²
108
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek gesitueerde vrijstaande semi-bungalow met dubbele vrijstaande garage en grote oprit voor het parkeren van meerdere auto’s. De woning ligt mooi centraal op het perceel en is omzoomd door de tuin met gazon en hoge bomen. Het naastgelegen perceel is geschikt voor het houden van kleinvee.

Gelegen in het buitengebied van Helvoirt nabij Cromvoirt (Distelberg) aan de rand van natuurpark de Loonse en Drunense duinen. Een ideale plek voor de liefhebber van het buitenleven en dat op slechts 15 autominuten van de Bossche binnenstad.

Indeling

Parterre
De ruime hal heeft een garderobenis en geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en de twee slaapkamers. Deze hal is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer.
De woonkamer (ca. 34 m²) heeft een massief houten vloer met en grote ramen waardoor er royale daglichttoetreding is. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot het terras. Een houtkachel zorgt voor extra warmte en sfeer. In de eethoek zijn de originele inbouwkasten en doorgeefkast nog aanwezig.

Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze keuken heeft aan weerszijden een rechte opstelling en is uitgevoerd met lichte houten boven- en onderkastjes en een antraciet kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, vaatwasser, oven, afzuigkap, magnetron en koelkast. Vanuit de keuken is er uitzicht op de achtertuin.

Via de keuken is zowel de hal aan de voorzijde (entree) als aan de achterzijde (achterom) te bereiken. De hal aan de achterzijde geeft toegang tot de overkapping in de tuin, de bijkeuken en een werkkamer. Deze werkkamer kan uiteraard ook dienen als (logeer) kamer.
In de bijkeuken staat een keukenblokje opgesteld met een werkblad met onderkasten, wma en een spoelbak.

Slaapkamer I (ca. 12 m²) ligt aan de voorzijde. Slaapkamer II (ca. 13 m²) is aan de zijkant gelegen. De beide slaapkamers zijn voorzien van een tapijtvloer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, inloopdouche, wastafel, mechanische afzuiging en designradiator.

1e verdieping
Via een vlizotrap in de hal is de zeer ruime bergzolder te bereiken. Boven de wasruimte is de CV-ketel opgesteld. Er is een mogelijkheid om een vaste trap te maken en desgewenst zijn er op de zolder extra (slaap)kamers te creëren.

Buitenleven
Een grote tuin bevindt zich rondom de woning en het geheel is vrij gelegen. De tuin heeft veel privacy en is rondom afgesloten met hekwerk en sierhekwerk.
Er is een tuinberegening aanwezig die ervoor zorgt dat de tuin makkelijk is te onderhouden. Aan de zijkant van het perceel staat een houtopslag en een kippenren.

Garage
De ruime garage (ca. 60 m²) is geïsoleerd en voorzien van een wateraansluiting met wasbak, een eigen groep elektra en krachtstroom. Zowel via de zijdeur vanuit de tuin als via de twee elektrische deuren aan de voorzijde is de garage toegankelijk. De grote vliering biedt veel bergruimte.

Kenmerken

Woonoppervlakte
108
Perceeloppervlakte
2908
Inhoud
539
Bouwjaar
1962
Overige inpandige ruimte
37
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object