Plan bezichtigingBel makelaar

Oldegoorweg 20

Onder bod
Excellent
Didam
€ 650.000 k.k.
4900
 m²
138
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom op de Oldegoorweg 20 te Didam, waar rust en ruimte de boventoon voeren. Deze woonboerderij met een overdekt terras, weiland, schuren en paardenstallen, omringd door weelderig groen en uitgestrekte weilanden, biedt u een unieke kans om te genieten van het landelijke leven. Gelegen op een royaal perceel van maar liefst 4.900 m² vindt u hier de perfecte balans tussen privacy en natuur. Of u nu geniet van een rustige wandeling op uw eigen terrein, een moestuin wilt aanleggen of droomt van het houden van dieren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 Het interieur van deze woonboerderij vraagt om een opfrisbeurt, om volledig aan de moderne eisen van comfort en stijl te voldoen. Dit biedt u de perfecte gelegenheid om de woning geheel naar uw eigen smaak en wensen te renoveren en zo uw droomhuis te creëren.

 Naast de hoofdwoning beschikt het perceel over diverse bijgebouwen. Deze bieden extra opslagruimte of kunnen dienen als werkplaats. De mogelijkheden zijn net zo veelzijdig als uw wensen.

 Oldegoorweg 20 te Didam is de ideale woning voor liefhebbers van het buitenleven die houden van ruimte, rust en natuur. Hier kunt u in alle vrijheid genieten van het goede leven, omringd door de schoonheid van het platteland, met alle gemakken van moderne voorzieningen binnen handbereik.

 

 Maak van deze unieke kans uw nieuwe thuis en ervaar zelf de rust en ruimte die Oldegoorweg 20 te Didam te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

 

 Indeling

 

 Woonboerderij:

 Kelder: Provisieruimte.

 Begane grond: Hal/entree, kantoor met vaste kasten, gang met toegang tot het overdekte terras, toiletruimte met een zwevend toilet, was-/bergruimte met vaste kasten, dichte woonkeuken met houtkachel, inbouwkeuken en toegang tot de kelder, woonkamer, kleine hal met trapopgang.

 Verdieping: Overloop met loggia, zolderberging met opstelling c.v.-ketel, 2 grote slaapkamers met vaste kasten, badkamer met ligbad, douche, wastafel, zwevend toilet en designradiator, dakkapel.

 Zolder: Via luik op overloop bereikbare zolder.

 

 Bijgebouwen:

 Schuur met keukenblokje en zolder, 3 bergingen, 3 stallen.

 

 Bijzonderheden:

 Bouwjaar 1961

 Woonoppervlakte ± 138 m², overige inpandige ruimte ± 7 m², gebouwgebonden buitenruimte ± 29 m², externe bergruimte ± 285 m²

 Inhoud ± 548 m³

 Isolatie: gedeeltelijk daknaïsolatie, gedeeltelijk zoldervloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

 Rolluiken, luiken

 Combiketel Nefit HR, 2009

 Siebel Eltron elektrische boiler

 Schotelantenne

 Energielabel E

 Meetrapport conform NEN voorwaarden aanwezig

 Bouwtechnisch rapport aanwezig

 Aanvaarding in overleg

 

 Didam:

 Didam beschikt over een ruime middenstand, dames- en herenmode, supermarkten, veel sociale activiteiten, sporthallen, een eigen trein- en busstation, basisscholen en voortgezet onderwijs. Tevens zijn er diverse sportaccommodaties zoals tennis- en voetbalvelden en een fitnesscentra. De recreatie-/natuurgebieden “de Nevelhorst” en de Montferlandse bossen bevinden zich op korte afstand. Het object is centraal gelegen in de stedendriehoek Arnhem-Doetinchem-Nijmegen. De ontsluitingswegen A18 (Doetinchem), A12 (Arnhem) en de A3 (Duitsland) bereikt u binnen enkele autominuten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
138
Perceeloppervlakte
4900
Inhoud
548
Bouwjaar
1961
Overige inpandige ruimte
7
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
3
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314-668844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object