Plan bezichtigingBel makelaar

De Logt 7

Verkocht
Excellent
Oisterwijk
€ 1.100.000 k.k.
3540
 m²
308
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande karaktervolle woonboerderij ‘Hunderts-hoeve’ met grote inpandige multifunctionele berging (ca. 314 m²) en ruim stenen bijgebouw (ca. 100 m²) met overkapping op enkele minuten afstand van het bruisende centrum van Oisterwijk maar toch aan de voet van de natuur.

De boerderij dateert uit ca. 1933 en is in de loop der jaren gerenoveerd en verbouwd. Veel authentieke elementen zoals paneeldeuren, poeren en de balkenstructuur zijn bewaard gebleven.



Het geheel is landelijk gelegen op een royaal perceel met aan de voor- en achterzijde een weids uitzicht over de landerijen van de Kampina. De boomgaard met verschillende soorten appels en peren completeren het geheel en dragen bij aan het echte buitenleven.



Bovendien kent het een goede ontsluiting richting de N65 met korte reistijden naar steden als Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.



Bouwjaar: ca. 1933

Inhoud: ca. 2.312 m³

Woonoppervlakte: ca. 308 m²

Overige inpandige ruimte: ca. 314 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 34 m²

Externe bergruimte: ca. 100 m²

Perceeloppervlakte: 3.540 m²

Verwarming en warm water : middels cv-combiketel (Intergas, 2017)

Energielabel: C





ALGEMENE INFORMATIE

• Fijne lichte woonboerderij met een zee van ruimte binnen en buiten en privacybiedende tuin met diverse terrassen en eigen boomgaard,

• Optioneel is het belendend weiland te koop,

• Een bezichtiging van serieuze aspirantkopers strekt tot aanbeveling om ter plaatse de rust, ruimte en mogelijkheden achter de ranke voorgevel voor uw gezin te kunnen ervaren. U bent van harte welkom.





INDELING



Op z’n Brabants achterom….

Door ruilverkaveling is de toegang via de originele voordeur in de achtertuin terecht gekomen en betreedt u nu middels de serre de woonboerderij…



Parterre

Ruime lichte serre met toegang tot de keuken.



Keuken

Sfeervolle lichte keuken met een plavuizen vloer en strak gestucte wanden. Een keukeninrichting met granieten aanrechtblad en spoeleiland beschikt over veel kastruimte en eerste klas-apparatuur, te weten een 4-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, Quooker, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de serre en bijkeuken. De praktische bijkeuken is voorzien van een wastafel, aansluiting was-apparatuur en een toiletruimte voorzien van wandcloset.



Woonkamer

Doorloop naar ruime lichte woonkamer met houtkachel en originele poeren en houten balken nog in het zicht. De vloer is belegd met deels plavuizen en deels houten planken (frans eiken), de wanden zijn voorzien van strak stucwerk. Vanuit de woonkamer zijn de kelder op stahoogte en de authentieke opkamer bereikbaar. Tevens doorloop naar de hal met voormalige entree met slaap-/werkkamer voorzien van vaste kastenwand en houten vloer (frans eiken).



Vanuit de woonkamer doorloop naar de tweede hal die tevens vanuit de inpandige garage bereikbaar is. Deze hal met trapopgang en imposante vide geeft toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fontein en de moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche en dubbele wastafel in meubel.



Eerste verdieping (houten vloer)

Ruime lichte overloop met vaste kast voorzien van opstelling cv-ketel. Voorts toegang tot vijf lichte slaapkamers met een mooie maatvoering. Vanuit de overloop is de zeer ruime zolder met vlizotrap naar bergzolder bereikbaar.



Tweede verdieping (houten vloer)

Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.



Buitengebeuren

De landelijke en vrije ligging zorgen ervoor dat u optimaal van het riante perceel kunt genieten. Een elektrische poort geeft toegang tot de tuin rondom welke voorzien is van verschillende terrassen waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Dubbele openslaande garagedeuren geven toegang tot de inpandige garage en ruime voormalige stal. Tevens is er vanaf buiten nog een berging met tweede keuken voorzien van 4-pitsgaskookplaat en oven te bereiken. Hier is tevens de vernieuwde meterkast gesitueerd.



Een dierenweitje en de boomgaard met verschillende soorten appels, peren en pruimen completeren het geheel en dragen bij aan het echte buitenleven.

Kenmerken

Woonoppervlakte
308
Perceeloppervlakte
3540
Inhoud
2312
Bouwjaar
1933
Extra ruimte
314
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object