Plan bezichtigingBel makelaar

Hoofdstraat 55

Verkocht
Excellent
'S GRAVENMOER
€ 685.000 k.k.
2858
 m²
220
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze te moderniseren woning is gelegen aan een sfeervolle, doch doorgaande straat.

Het betreft hier een landelijke locatie in ’s Gravenmoer. De woning is vanwege de aanwezige voortuin niet direct aan de straat gesitueerd. Hierdoor is de privacy vanaf de straatzijde gewaarborgd. En niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de achterzijde biedt deze woning zeer veel privacy middels de diepe omheinde tuin.



Je kunt hier dan ook genieten van alle ruimte en alle benodigde voorzieningen zijn op zo’n 10 tot 15 autominuten afstand te vinden. Dit zijn de voorzieningen in het centrum van zowel ‘s Gravenmoer en Dongen. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Oosterhout en Breda goed bereikbaar.



BEGANE GROND



Via de voordeur komt u de woning binnen in een ruime hal, welke is voorzien van een plavuizen vloer. De hal biedt toegang tot de ruime en lichte woonkamer, met aangrenzend een kantoor en aan de andere zijde van de hal betreedt u de woonkeuken. Tevens bevindt zich hier een toilet en berging en is het perceel rondom te bereiken middels de achterdeur.



Woonkamer/Kantoor

Deze sfeervolle L-vormige woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanaf de woonkamer heeft u door de aanwezige raampartijen een mooi zicht naar de zeer ruime achtertuin welke door de omheining zeer veel privacy biedt.



De ruimte is afgewerkt met een houten vloer, houten balkenplafond, stucwerk wanden en heeft openslaande tuindeuren. Verder is deze voorzien van een kachel wat het geheel extra sfeervol maakt. Aansluitend aan de woonkamer is een kantoor gerealiseerd, maar deze zou ook prima als speelkamer voor de kinderen kunnen dienen.



Woonkeuken

Aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd, welke te bereiken is via de hal. Het betreft hier een ruime eetkamer met open keuken en voldoende ruimte voor een eethoek. De Woonkeuken is afgewerkt met dezelfde tegelvloer als de hal en heeft een

L-vormig interieur. Het interieur beschikt, door de aanwezigheid van de diverse boven- en onderkastjes, over voldoende bergruimte maar dient wel gemoderniseerd te worden. Zo ook de aanwezige inbouwapparatuur.



Authentiek aan deze ruimte is de aanwezige bedstee-ruimte welke nu dient als provisiekast.



Toilet en berging

Verderop in de hal bevindt zich een deels betegelde toiletruimte met staande toilet, fonteintje en radiator. Het aanwezige raam zorgt voor de natuurlijke ventilatie.



Tussen de toiletruimte en keuken is een berging gesitueerd, waar de was aansluitingen te vinden zijn.



VERDIEPINGEN



Vanuit de hal heb je via de vaste trapopgang toegang tot de bovengelegen verdieping. Eenmaal op de verdieping aangekomen tref je grenzend aan de overloop de 4 slaapkamers, waaronder 1 slaapkamer met een badkamer en-suite en een tweede te moderniseren badkamer aan.



Slaapkamers

De vier slaapkamers op deze verdieping zijn eenvoudig qua afwerking. Allen voorzien van een houten plafond en vloer. De dakramen zorgen in alle kamers voor de lichtinval.



Slaapkamer 1 van circa 29 m2 groot is voorzien van een nog te moderniseren badkamer ensuite. Tevens bereikt u middels de openslaande deur het aangrenzende balkon.



Tweede Badkamer

Zoals eerder benoemd bevindt zich op deze verdieping een tweede nog te moderniseren badkamer aan. Deze is voorzien van een douchecabine, staande toilet en wastafel met spiegel.



BUITEN



Rondom de woning is een heerlijk perceel van 2.375m2 gelegen.



Vanaf de voorzijde van het perceel loopt er een lange oprit langs de woning richting de achtertuin. Op eigen terrein heb je hierdoor voldoende ruimte voor het parkeren van diverse auto’s. In de achtertuin bevindt zich een grote vijver met vlonder, een losstaande berging met bergzolder van circa 40m2 groot met aangrenzend de stal voor het houden van een paard/pony en een overkapping van circa 35m2 groot. Deze biedt ruimte voor het parkeren van 2 auto’s.



Verderop bevindt zich een perceel met gazons en diverse beukenhagen en een afgebakende schapenweide.

Kenmerken

Woonoppervlakte
220
Perceeloppervlakte
2858
Inhoud
794
Bouwjaar
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object