Plan bezichtigingBel makelaar

Zwagermanstraat 1

Beschikbaar
Excellent
NIEUWE NIEDORP
Op aanvraag
820
 m²
216
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een pracht pand op een pracht plek! 
 Karaktervol wonen in luxe en comfort. In 2007 is hier door de lokale aannemer 'Hans Bossen' een degelijk en traditionele woning gebouwd. Kenners zullen direct de kenmerkende 'Bossen' details herkennen, zoals de imposante beren aan de voorzijde en de elegante klokgevel die dit huis extra allure geven.
 Gelegen op een royaal en overzichtelijk perceel aan de rustige voorsloot, biedt deze woning zicht op de levendige Dorpsstraat, waar altijd iets te beleven valt. Binnen ervaart u direct de ruimtelijkheid en de hoogwaardige afwerking die door het hele huis zichtbaar is. De woning beschikt over een royale slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, terwijl de eerste verdieping plaats biedt aan nog eens drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Dit is het perfecte voorbeeld van een instapklare woning waar u zo met uw koffers in kunt stappen.
 
 Kom binnen
 Via de charmante zij-entree betreedt u de ruime, uitnodigende hal. Dubbele deuren leiden u naar de sfeervolle woonkamer, waar hoge plafonds, een prachtige visgraatparketvloer met stijlvolle bies (voorzien van vloerverwarming) en de vele ramen zorgen voor een lichte, warme sfeer. Vanuit de eetkamer openen de openslaande deuren naar de veranda aan de voorzijde, een perfecte plek om heerlijke te vertoeven en mensen te kijken die over de Dorpsstraat wandelen. De landelijke keuken, in een rechte opstelling met een elegant hardstenen aanrechtblad, werd destijds aangeschaft bij Pronk Keukens. In 2023 heeft de huidige eigenaar de keuken een update gegeven met onder andere twee koellades, een ingebouwde koelkast en vriezer, quooker, vaatwasser en extra keukenkastjes. Bovendien is de keuken opnieuw wit gespoten, waardoor deze er weer als nieuw uitziet! Vanuit de gezellige leefkeuken bereikt u via de praktische bijkeuken – met wasopstelling – de ruime achtertuin. Op de begane grond bevindt zich ook een royale slaapkamer, compleet met een landelijke badkamer, waarin hout en hardsteen prachtige details vormen. Deze slaapkamer biedt via openslaande deuren direct toegang tot de achtertuin. Via de recent vernieuwde en gestoffeerde trap bereikt u de eerste verdieping. In 2023 zijn hier alle wanden opnieuw geschilderd en is de overloop, samen met de slaapkamers, voorzien van luxe tapijt. De verdieping biedt maar liefst drie ruime slaapkamers, alle voorzien van dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en licht. De master bedroom, uitgerust met airconditioning, is bijzonder royaal en kan zelfs worden gesplitst in twee aparte (slaap)kamers indien gewenst. De badkamer is van alle gemakken voorzien: een toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel. 
 
 Buiten
 In 2020 is de tuin volledig vernieuwd met oog voor gemak. Met enkel een grasmaaier heeft u al snel alles weer netjes. Zowel aan de voorzijde op de veranda als aan de achterzijde in de tuin is het heerlijk vertoeven. Geniet van de gezellige levendigheid aan de voorkant, of van de rust en privacy aan de achterkant. Er is bovendien voldoende ruimte aan de achterzijde voor het plaatsen van een berging of fietsenhok. Vanuit de tuin loopt u zo naar de twee eigen parkeerplaatsen – gemak en comfort in één!
 
 Omgeving
 De woning is gelegen op het hoekje van de Zwagermanstraat en de Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. Het dorp telt vele voorzieningen zoals meerdere supermarkten, winkels, basisscholen en (sport)verenigingen. 's Zomers is er een buitenzwembad bij de nabijgelegen jachthaven De Rijd. Nieuwe Niedorp staat bekend om zijn historische architectuur, met prachtige boerderijen en traditionele huizen. Liever richting de stad? Het gezellige Schagen ligt op 15 minuten afstand.
 
 Bijzonderheden: 
 - Vloerverwarming op de gehele benedenverdieping
 - Alle deuren zijn voorzien van harmonica hordeuren
 - Er is een omgevingsvergunning aanwezig voor bouw van een garage
 - Ruim en licht huis, met een slaap- en badkamer op de begane grond
 - Degelijk en traditioneel gebouwd door de lokale aannemer Fa. Bossen
 - Recent bouwjaar van 2007, maar een prachtige karakteristieke uitstraling
 
 Renovaties:
 - 2020: Tuin vernieuwd. Vijver verwijderd, parkeerplaatsen verplaats, berging gesloopt
 - 2020: Stroom voorziening aangelegd vanuit woning richting tuin en eventueel te plaatsen berging
 - 2020: Alle toiletten vervangen 
 - 2023: Rondom geschilderd buiten
 - 2024: Boven geschilderd en gestoffeerd inclusief trap
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
216
Perceeloppervlakte
820
Inhoud
802
Bouwjaar
2007
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan water, In woonwijk, Beschutte ligging
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object