Plan bezichtigingBel makelaar

Rijksstraatweg 9

Beschikbaar
Excellent
Vierpolders
€ 839.000 k.k.
1020
 m²
180
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Jouw polderdroom kan nu werkelijkheid worden. Tussen Hellevoetsluis en Brielle staat langs de al eeuwenoude handelsweg, de Rijksstraatweg deze in 2018 gebouwde moderne vrijstaande woning met een geweldig vrij uitzicht over de polder. Het huis is werkelijk tot in de puntjes toe verzorgd en uitgerust met de modernste technieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en een zeer neutrale inrichting. Echt een huis waar je weinig meer aan wilt doen dan uitpakken en gaan zitten in de serre om te genieten van het uitzicht.



De serre vormt het centrale punt in de toch al grote woonkamer en is echt een verlengstuk van het huis. Alle puien kunnen worden verschoven voor dat ene zonnige plekje waar je al vroeg in het voorjaar van kunt genieten. Het enorme zonnescherm is aan de binnenzijde geplaatst waardoor het optimaal bescherming tegen de warmte biedt en in goede staat blijft. Doordat de serre op dezelfde hoogte staat als het huis kijk je over de heg en over de achterliggende akkers uit.



En niet alleen de serre maar ook in de tuin vind je voldoende plekken om te zitten, te spelen, de BBQ aan te steken en te genieten van het polderleven. Aan de ene zijde van de tuin is een terrasoverkapping gebouwd in 2020 met daaronder alle aansluitingen voor de jacuzzi en een grote berging. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst (ter overname). Aan de andere kant van het huis en achter de serre is ingericht om buiten te spelen en voor de honden is er een perfect omheind gedeelte. De grote geïsoleerde aanbouw aan het huis biedt bijvoorbeeld plaats aan twee auto's, een kantoor aan huis of de ideale ruimte om op de begane grond een slaap,- en badkamer te realiseren. Kunnen de kinderen het huis nog niet uit dan is een klein appartement zeker ook een optie. De huidige eigenaar heeft in de uitbouw een droomplek voor de honden gerealiseerd inclusief trimtafel en kennels. Deze inventaris gaat mee naar de nieuwe woning waardoor de ruimte geheel naar eigen wens gebruikt kan worden.



In dit huis woont een groot gezin en dat is goed te zien aan de indeling. Een riante woonkeuken met veel kastruimte, een hoge koelkast en vriezer en luxe Siemens apparatuur. Een Quooker en een grote kookplaat mogen natuurlijk niet ontbreken en de dubbele (stoom) oven en het koffiezetapparaat zorgen voor symmetrie en een stijlvol geheel. Een must have voor een gezin is een grote bijkeuken. De warmtepomp, de wasmachine en droger op ooghoogte en een klein keukenblok met gootsteen. De ideale plek voor schoenen, jassen en om de was te doen.



Door de U- vormige woonkamer past er perfect een grote eettafel tussen de keuken en de woonkamer. Uiteraard staat hier een grote bank naast de speksteenkachel (2024). Bent u enthousiast over deze enorm rendabele energiebron dan hoort hij bij het huis. Heeft u liever dat verkoper de kachel meeneemt dan vindt hij een plekje in het nieuwe huis.



Op de verdieping zijn drie slaapkamers te vinden en de grote badkamer met ligbad, inloopdouche (met zicht over de akkers) en een wastafelmeubel met veel bergruimte en twee wastafels. Over de achterzijde van het dak zijn drie dakkapellen geplaatst om het mooie zicht extra te benadrukken en meer ruimte en licht toe te voegen aan de mooiste zijde van het huis. De vaste trap zorgt ervoor dat ook de zolder makkelijk bereikbaar is en hier een volwaardige extra slaapetage te vinden is met extra bergruimte of de optie een werkplek te creëren.



Door de zonnepanelen en dit gasloze huis betaalt de huidige eigenaar niets per maand aan voorschot voor elektra (alleen vastrecht). Er is glasvezel (afgekocht) tot in de woning aangesloten en het huis is aangesloten op het gemeentelijk riool. Net als thuis maar dan voordeliger.



Kortom, een droomhuis tot in de puntjes verzorgd en met zorg en liefde onderhouden. Voor dit huis geldt oprecht dat je het van binnen moet zien om het op waarde te kunnen schatten dus voel je welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.



Uitblinkers:



- Gasloos en voorzien van een warmtepomp,

- 22 zonnepanelen met een opbrengst van 8250 kWh

- Vloerverwarming en koeling (op de begane grond),

- Schilderwerk buitenzijde 2023,

- Achterliggende landbouwgrond (geen bouwplannen),

- Zonnepanelen op de uitbouw blijven achter,

- zonnepanelen op de overkapping zijn ter overname,

- Inventaris t.b.v. het hondenpension gaat mee (kennels en hekken),

- Oplevering, in overleg, flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
180
Perceeloppervlakte
1020
Inhoud
814
Bouwjaar
2018
Extra ruimte
49
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Houtkachel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Aangebouwd hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object