Plan bezichtigingBel makelaar

Vijverweg 8

Beschikbaar
Excellent
Diepenheim
€ 395.000 k.k.
1235
 m²
83
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verscholen in de bossen, maar met prachtig landelijk uitzicht!



Op een unieke locatie, in een rustig bungalowpark ligt deze vrijstaande recreatiewoning met garage en royale tuin rondom. De woning staat aan de zuidrand van het Kagelinkbos, gelegen in het buitengebied tussen Diepenheim en Hengevelde, en heeft een prachtig vrij uitzicht over de naastgelegen landerijen. Het park kenmerkt zich door zijn rustige idyllische karakter met indrukwekkende boompartijen. Het is alweer 2 jaar geleden dat in dit bos een woning te koop was.



Rondom de woning is een fraaie tuin aangelegd met een groot grasveld, omzoomd door natuurlijke borders met diverse grote bomen en struiken die voor de nodige privacy zorgen.



Begane grond: hal/entree, badkamer met douchecabine en een groot wastafelmeubel, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met uitzicht over de landerijen, open keuken met inbouwapparatuur t.w. kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi- oven/magnetron en een vaatwasser.

1e Verdieping: overloop met wastafel en bergruimte, 2 ruime slaapkamers met vaste kasten.



Het Kagelinkbos is een kleinschalig park met 30 (recreatie)woningen. De jaarlijkse bijdrage aan de stichting bedraagt voor het jaar 2024: € 75,--, bestemd voor onderhoud van vijver en wegen. Het park, gelegen in het karakteristieke Twentse coulissenlandschap, heeft veel gevarieerd groen en daardoor veel vogels.



Diepenheim is met ca. 2.700 inwoners het kleinste stadje in Overijssel. Het stadje dat hier ook wel ''stedeke" wordt genoemd staat bekend als centrum voor de beeldende kunst. Er zijn rondom Diepenheim vele kastelen en havezaten te midden van de eeuwenoude landgoederen. Dit zorgt ervoor dat het stadje zeer geliefd is voor diegene die de drukte van de randstad hebben verruild voor de rust in Twente.



Het glooiende landschap met weiden en bossen is een ideale plek voor een korte of langere wandeling. Op de landelijke en verkeersluwe wegen is het heerlijk fietsen en er zijn voor de paardenliefhebber voldoende ruiterpaden.

En dat alles met steden zoals Enschede, Zutphen en Deventer binnen 30 autominuten afstand gelegen.



Voorzieningen:

- CV-gas (met Intergas HRE 28/24 combiketel uit 2022),

- De woning is aangesloten op glasvezel, riolering, gas en elektra (3-fase), optioneel laadgelegenheid elektrische auto,

- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming,

- Vloerisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing op de begane grond,

- In de tuin bevindt zich een waterbron en sproeiers,

- Vrijstaande stenen garage met overkapping,

- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

- Permanente bewoning is niet toegestaan



Bouwjaar : ± 1967.

Inhoud : ± 308 m³.

Grondoppervlakte : 1235 m².



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
83
Perceeloppervlakte
1235
Inhoud
308
Bouwjaar
1967
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Ligging
Aan park, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (0547-272547) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object