Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 49

Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 1.250.000 k.k.
1323
 m²
208
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Luxe villa met achtergelegen riant vrijstaand gebouw welke is ingericht met een tweetal appartementen, een grote werkruimte en een open verblijfsruimte. Het perceel ligt aan water met vrij uitzicht over landerijen met aan de achterzijde nog een eigentijdse tuinkamer. Wat een mogelijkheden! Denk aan het voeren van het eigen bedrijf aan huis, een B&B runnen, dubbele bewoning, met de hele familie op één erf te wonen of mantelzorg. Dit object is voor veel doeleinden geschikt en/of uit te nutten als verdienmodel……..bijzonder interessant!

De woning en het bijgebouw zijn slim en onderhoudsvrij van top tot teen vernieuwd met aandacht voor- en het behoud van karakteristiek. Geheel instapklaar is overal tot in de puntjes over nagedacht. Het geheel staat op een perceel van maar liefst 1.323 m² aan water en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde.



WOONHUIS

Het huis is van oorsprong gebouwd als burgemeersterswoning en de 208 m² woonoppervlakte is comfortabel, praktisch en behaaglijk ingedeeld en kent een afwerkingsniveau van grote klasse. De grote en lichte living heeft dubbele openslaande deuren, een rookkanaal en biedt een heerlijk thuis! De open keuken is prachtig van uiterlijk en voorzien van inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Verder nog een achterom met hal/entree en toilet.

Achter de voordeur een ruime hal met toilet, trapkast, meterkast en trapopgang.



Op de eerste verdieping de badkamer en 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met whirlpool. Hoe luxe is dat? De badkamer is tevens voorzien van een whirlpool, een inloopdouche, een derde toilet en een dubbel wastafelmeubel.



Op de tweede verdieping nog eens 2 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van aansluitingen ten behoeve van kitchenette/badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook de stookruimte.



Het huis is optimaal geïsoleerd, de begane grond en de eerste verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming wat geresulteerd heeft in een keurig energielabel A+.



BIJGEBOUW

Het grote bijgebouw is voorzien van een eigen huisnummer (48) en meet totaal 436 m² oppervlakte verdeeld over twee verdiepingen. Goed geïsoleerd, hoogwaardig afgewerkt en geheel voorzien van vloerverwarming heeft het bijgebouw een energielabel A+++.



Op de begane grond een bijzonder groot bemeten werkruimte van 185 m² welke privé of werk gerelateerd kan worden benut. Voorzien van een vloeistofdichte vloer, een professionele kluskeuken, voor- en achter een overheaddeur en een praktische badkamer met doucheruimte en toilet. Naast de werkruimte een separate bijkeuken voorzien van aanrecht en aansluitingen voor het witgoed.



De twee appartementen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping van het bijgebouw. Ieder met circa 50 m² leefoppervlakte en een eigen entree. Beide ruimtes beschikken over een ruime living, een open keuken, één slaapkamer en een luxe badkamer. Is een B&B runnen jouw droom? Er is hiervoor reeds een vergunning afgegeven.



De verblijfsruimte bevindt zich op de eerste verdieping en meet circa 123 m². Ingericht met een complete en luxe keuken, twee toiletten en douchegelegenheid. Wat een mogelijkheden liggen hier! Wat dacht je van een kantine, een tweede woonkamer, ruimte voor de inwonende gezinsjeugd of een dagbestedingslocatie (vergunning aanwezig)? Een prima ruimte om zelf te gebruiken of uit te nutten om de maandelijkse lasten te verlagen.



BUITEN

De totaal oppervlakte van circa 850 m² erf ligt aan water met vrij uitzicht over landerijen en is ingericht met aan weerszijden van de woning een af te sluiten oprit en voldoende parkeergelegenheid. An het water nog een grote vlonder en een riante tuinkamer welke tevens te bewonen is.



KENMERKEN

- Oorspronkelijk bouwjaar 1921, geheel vernieuwbouwd vanaf 2017

- Optimaal geïsoleerd

- Overal voorzien van kunststof kozijnen met natuurstenen dorpels

- Luxe woning huisnummer 49 energielabel A+

- Bijgebouw huisnummer 48 energielabel A+++

- Vergunning voor B&B in bijgebouw aanwezig

- Vergunning t.b.v. dagbesteding in bijgebouw aanwezig

- Werkplaats voorzien van grote kluskeuken en douchemogelijkheid

- Verblijfsruimte voorzien van keuken, douche en toiletten

- Tuinkamer te bewonen

- Twee opritten af te sluiten middels elektrische poorten

- Voorzien van 12 zonnepanelen

- Warmtepomp en 1000 ltr. boiler

- Snelweg A7 goed en vlot bereikbaar

- Foto’s van renovatie aanwezig



Ontdek deze luxe villa vandaag nog en bel voor het plannen van een bezichtiging naar ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
208
Perceeloppervlakte
1323
Inhoud
668
Bouwjaar
1921
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
In centrum
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object