Plan bezichtigingBel makelaar

Dintherseweg 41

Beschikbaar
Excellent
Nistelrode
€ 1.500.000 k.k.
21400
 m²
212
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ruim vrijstaand landhuis met vrijstaande dubbele garage, prieel, grote tuin en ruim anderhalve hectare akkerbouwland/weiland, gelegen op een fantastische locatie in het buitengebied van Nistelrode. De woning is volledig bij de tijd en keurig onderhouden.

Nistelrode is een actief dorp waar veel in het teken staat van onbezorgd wonen en met name genieten van het vele natuurschoon rondom het dorp. Het landhuis ligt net buiten de bebouwde kom aan doorgaande weg in een fraaie landelijke woonomgeving.

De woning is gebouwd in 2004 en 10 jaar later is de woning verder verduurzaamd met zonnepanelen en een warmtepomp. De inhoud van het landhuis bedraagt ruim 1.100 m³ en met een woonoppervlakte van 212 m² is het heerlijk ruim wonen. Extra bijzonder is dat alle woonfuncties op de begane grond voorhanden zijn.

De ruime kavel van 21.400 m² zorgt voor een heerlijk vrij gevoel. De adembenemende tuin, met een totale oppervlakte circa 5.000 m² is omringd door eigen agrarische gronden. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de grote tuin met volwassen bomen, meerdere terrassen en zitjes, gazon, fruitbomen en fraaie borders. De sfeer van de tuin ademt rust en vrijheid uit.

Indeling begane grond:
De authentieke entree is zeer ruim en geeft toegang tot de woonkamer en de eetkamer bij de keuken, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De keuken heeft een kookeiland en een apparatuur-/kastenwand. Ze is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een gas wokbrander, inductie-kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron/oven, koelkast, diepvries en een roestvrijstalen spoelbak. De in landelijke stijl afgewerkte keuken heeft voldoende bergmogelijkheden. De keuken is centraal gelegen en grenst aan de ene kant aan de eetkamer en aan de andere kant aan de woonkamer.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een natuurstenen marmeren vloer, stucwerk wanden en plafonds.

De royale woonkamer heeft een sfeervolle Boley gashaard. Middels tuindeuren bereikt u de terrassen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer heeft u fantastisch uitzicht over de achtertuin.

Direct grenzend aan de woonkamer en als verbinding tussen wonen en slapen, is de tuinkamer gerealiseerd met een zo mogelijk nog fraaier uitzicht over de tuin. In een aparte ruimte (CV-ruimte) is de aardwarmtepomp gesitueerd.

Op de begane grond, in de “slaapvleugel”, bevinden zich een grote slaapkamer met terrasdeuren, een badkamer, de waskamer en de voorraadkelder. De badkamer is voorzien van een ligbad, hangend closet, bad meubelen en een wastafel. Onder de trap naar de bovenverdieping is de kelder gesitueerd.

Op de verdieping boven de slaapvleugel is een sauna-cabine met relaxruimte gesitueerd met een fantastisch uitzicht over je eigen landerijen. Hier hangt ook de cv-ketel voor de bad- en waskamer.

Indeling eerste verdieping:
Met de vaste trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Behalve de cv-ruimte waarin de cv-ketel voor de woning is gesitueerd en ook de waterontharder, biedt de overloop toegang tot twee grote slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van een ruime loggia, welk ook gebruikt zou kunnen worden om de slaapkamers verder te vergroten.

Garage:
Aan de linkerzijde van de woning ligt een grote garage met twee automatische overhead roldeuren. De garage heeft een oppervlakte van circa 63 m² en is ingedeeld in een garage / werkplaatsgedeelte en een gescheiden ruimte (atelier) aan de achterzijde met terrasdeuren. Voor de garage is een oprit met parkeerplein voor meerdere auto’s. Deze oprit is afsluitbaar met een automatische poort. In de garage is de pomp voor de regeninstallatie gesitueerd. Op de eerste verdieping van de garage is voldoende bergruimte voorhanden en nog een slaapkamer met wastafel.

Tuin:
Stap naar buiten en ontdek een prachtig aangelegde tuin met borders, volwassen bomen, gazon en een vijver met vlonder. Perfect voor ontspanning. Of het nu gaat om een zomerse barbecue bij het tuinprieel met houtkachel, een ontspannen middag in de zon of gewoon genieten van de rust en stilte, deze tuin biedt u de ideale omgeving. De meerdere terrassen bieden de perfecte plek om buiten te dineren en te genieten van uw eigen tuin, bosstroken en de omringende weilanden. Het weidse, vrije uitzicht is uniek!

Behalve dat zou het grote perceel uitermate geschikt zijn voor het houden van paarden, het realiseren van een eigen pluktuin of voedselbos. Of u blijft de grond in gebruik geven aan de boeren in de omgeving die zorgen dat de grond keurig wordt onderhouden, zonder dat u er zelf werk aan hebt.

Ligging:
Nistelrode is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal ruim 30.000 inwoners leven. Bernheze kent als zoveel Brabantse gemeenten een rijk verenigingsleven. Sport en cultuur gaan er hand in hand en in Nistelrode en de directe omgeving zijn verschillende sportaccommodaties. Er zijn onder andere een voetbal, korfbal- en tennisvereniging en een golfbaan, The Duke. Ook voor een ontspannende fiets- of wandeltocht biedt de directe omgeving met haar natuurgebieden (De Maashorst en Bedaf) talloze mogelijkheden.
In basisonderwijs, kinderopvang en een grote supermarkt is voorzien in Nistelrode - ook een bakker, slager, groenteboer, theater, bibliotheek en groot modewarenhuis zijn aanwezig. Door de ligging van Nistelrode aan de A50 zijn Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch binnen een half uur te bereiken.

Kortom: bent u op zoek naar een prachtig landhuis waar u zichzelf kunt verliezen in het weidse uitzicht en genieten van de rust die deze omgeving te bieden heeft? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Onze makelaars leiden u graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
212
Perceeloppervlakte
21400
Inhoud
1136
Bouwjaar
2004
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
5
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Aardwarmte, Gashaard
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object