Plan bezichtigingBel makelaar

Aengwirderweg 137

Beschikbaar
Excellent
Luinjeberd
€ 519.500 k.k.
2440
 m²
121
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Eerlijk zeggen… had je zo’n paradijselijke tuin verwacht aan de achterkant? Vast niet, maar het is wel zo. Als God in Frankrijk noemen ze dat gevoel. Op deze locatie zeggen we dan Als God in Friesland.



Wat een heerlijke plek in het mooie buitengebied van de gemeente Heerenveen. Op een kavel van maar liefst 2.440 m² treft u deze sfeervolle en verrassende woonboerderij met landelijk uitzicht achter. Heerenveen ligt 3 kilometer verderop.



Het is een ideale plek om wonen, tuinieren, werk en hobby te combineren. De huidige eigenaren gebruiken een deel van de ruimte zakelijk als atelier en als werkplaats. De ruimte kan uiteraard naar eigen inzicht benut worden. Misschien is dubbele bewoning (mantelzorg of kangoeroe wonen) ook een optie? Maar ook voor thuiswerkers en/of als je een hobby hebt die ruimte vraagt is de atelierruimte i.c.m. werkplaats ideaal.



De woonboerderij is deels al flink onder handen genomen, maar er is ook nog een deel waar de huidige eigenaren niet aan toe gekomen zijn. Een mooie uitdaging voor de handige koper die hier zijn twee rechterhanden kan laten spreken! Of een mooie kans om met een architect en aannemer je droom te laten realiseren?



Voor de indeling en afmetingen verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is via onze website te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.



Het energielabel F geeft een vertekend beeld van het werkelijke energieverbruik. Omdat er geen foto’s of documenten van de door de vorige eigenaar aangebrachte isolatie aanwezig zijn mag deze niet worden meegenomen bij het opstellen van het energielabel. Het energieverbruik past bij een beter label.



Luinjeberd ligt lekker landelijk met de voorzieningen van Heerenveen ideaal op fietsafstand. Ook het naastgelegen dorpje Tjalleberd is een levendig dorp met prima voorzieningen zoals een recent nieuw geopende basisschool met een dorpshuis en een sportcomplex (voetbalvelden, tennisbanen) met sportzaal. Luinjeberd kent een rijk verengingsleven. Het heeft een goede busverbinding en een prima ontsluiting richting de snelwegen A32 en A7.



We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!



Bijzonderheden:

• Verwarming d.m.v. CV (Nefit 2015)

• Warm water d.m.v. 80 liter elektrische boiler (Eldom 2022)

• Geen gasmeter meer, maar een gehuurde propaangas tank waardoor de kosten aanzienlijk lager uitvallen dan bij een reguliere gasaansluiting

• Elektrisch: 12 groepen en krachtstroom

• Zonnepanelen: 6 stuk (2023) van 410 Wp per stuk

• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing

• Badkamer (jaren 70): met ligbad, douche en wastafel

• Schilderwerk buitenom: deels dit jaar en deels vorige jaren uitgevoerd

• Waterontharder op huurbasis (overname huurcontract)

• Keuken in 2024 aangebracht, maar tweedehands gekocht (bouwjaar 2020), afzuigkap en spoelbak van 2024, vaatwasser van 2017, oven, 5 pits inductieplaat en close in boiler van 2020

Kenmerken

Woonoppervlakte
121
Perceeloppervlakte
2440
Inhoud
850
Bouwjaar
1880
Overige inpandige ruimte
137
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
In centrum, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
1871
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object