Plan bezichtigingBel makelaar

Horn 72

Verkocht
Excellent
Lutjebroek
€ 575.000 k.k.
2180
 m²
108
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een unieke plek om te genieten, iedere dag weer! Op een fantastische locatie mogen wij te koop aanbieden deze bijzonder royale kavel van maar liefst 2180 m² gelegen aan een sfeervolle, geliefde en rustige straat. De voorzijde van het perceel is ingericht met een authentieke jaren ’60 woning, een ruime schuur, een riante oprit, een verzorgde voortuin en een gezellige achtertuin. Daarachter een weelde aan vrijheid, rust en privacy aan drie zijden omzoomd door vaarwater richting de West-Friese polders, dorpen en steden. Gedateerd en zichtbaar met veel genoegen bewoond geweest is dit een prachtige kans om naar eigen smaak en wensen een thuis te creëren waar je nooit meer weg wilt en hoeft.



KENMERKEN

Bouwjaar: 1965

Perceeloppervlakte: 2180 m²

Kavel: Uitstekende lengte-breedte verhouding

Woonoppervlakte: 108 m²

Inhoud: 364 m³

Energielabel: G



INDELING

Op de parterre de voorentree met meterkast, kelder/trapkast en trapopgang. Keuken met aanrecht in hoekopstelling, dubbele spoelbak en vaste kast. Bijkeuken met toilet, wasruimte met C.V. opstelling en achterdeur. In de woonkamer zijn de voor- en achterkamer middels openslaande deuren te scheiden. Op de eerste verdieping een grote overloop, een bescheiden badkamer en een viertal slaapkamers. De bergzolder is niet bevloerd en bereikbaar middels een steektrap.



SCHUUR

Een riante schuur met een afmeting van 4.45 x 9.45 meter (totaal ca. 42 m²) met voorliggende betonverharding aan het doorgaande vaarwater. Perfecte aanlegplaats voor de boot!



BUITEN

Het erf heeft een riante oprit en hier kunnen met gemak meerdere auto’s geparkeerd worden. Aan weerszijden van de riante oprit met plaats voor meerder parkeerplaatsen een gezellige en goed onderhouden voortuin. Achter het huis een gezellige verblijfstuin met een klein gazon, beplanting en terras. Daarachter een weelde aan vrijheid en ruimte! Thans ingezaaid met gras en aan drie zijden omzoomd door vaarwater. Een prachtige kavel van een goede lengte-breedte verhouding welke zich uitstekend leent voor het buitenleven!



VOORZIENINGEN

- Op het erf is ruim plek om meerdere auto’s te parkeren

- Het ontbreekt in deze omgeving aan niets qua voorzieningen. Alles bevindt zich in de nabije omgeving en is goed te bereiken per fiets of auto.

- Ontsluitingsweg N302 ligt om de hoek en vandaar zijn Hoorn en snelweg A7 vlot bereikbaar.



Ben je enthousiast geworden en wil je de mogelijkheden van deze plek komen ervaren? Bel ons kantoor voor een bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
108
Perceeloppervlakte
2180
Inhoud
364
Bouwjaar
1965
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1500
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object