Plan bezichtigingBel makelaar

Hornpad 17

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 699.000 k.k.
737
 m²
231
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

ROYALE, JONGE en ENERGIEZUINIGE vrijstaande woning op een unieke en aantrekkelijke locatie. Gelegen in een rustige straat met aan de achterzijde weids uitzicht over landerijen kenmerkt dit huis zich als een echt familiehuis. De 230 m² woonoppervlakte is logisch en plezierig ingedeeld met een riante leefruimte, een mooie keuken, 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond, meer kamers met gemak te realiseren, een praktische ruime bijkeuken, een praktijk/salonruimte en een fraaie zonnige tuin aan water. Een superfijn huis welke garant staat voor een comfortabel en goed leven.



KERNKWALITEITEN

- Bouwjaar 2016

- Kwalitatief hoogwaardig gebouwd

- Hoogwaardig geïsoleerd

- 21 zonnepanelen

- Woonoppervlakte 231 m²

- Inhoud 710 m³

- Perceeloppervlakte 737 m²

- Vloerverwarming op de parterre en badkamer

- Vrij uitzicht aan de achterzijde

- Ligging aan een lieflijke en rustige straat

- Levensloopbestendig wonen mogelijk

- Hybride warmtepomp

- Lage energiekosten

- Energielabel A+++



Het huis heeft een frisse uitstraling en is in 2016 riant en goed geïsoleerd gebouwd. Er is bij de bouw goed nagedacht over de indeling wat heeft geresulteerd in een praktisch, comfortabel, sfeervol en vriendelijk thuis welke nog nagenoeg nieuw aanvoelt. Netjes onderhouden en instapklaar staat het huis goed gesitueerd op het 737 m² grote perceel.



Op de begane grond de living met een plezierige lichtinval en centraal een gezellige houtkachel. Aan de achterzijde en de zijkant openslaande deuren naar de tuin/veranda wat binnen en buiten met elkaar verbindt. De open keuken is eigentijds en voorziet in alle gemakken en voldoende opbergruimte. Verder een goed bemeten extra (slaap)kamer welke thans in gebruik is als kantoor/thuiswerkplek. Daarnaast de bijkeuken met grote inbouwkasten, garderoberuimte, aansluitingen voor het witgoed en toegang tot de salon/praktijkruimte welke een eigen entree heeft.



Via de entree/hal aan de voorkant voorzien van toilet, meterkast en trapkast en trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar. Hier de overloop met aan weerszijde toegang tot de drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel. De master-bedroom heeft een inloopkast met eigen toegang tot de badkamer. De andere twee slaapkamers hebben elk een inbouwkast, ideaal.



De tweede verdieping is riant en in gebruik als sportruimte. Kamers te kort? Deze verdieping is van dermate afmeting dat hier met gemak nog een extra kamer te realiseren is. In de stook/opbergruimte de hybride warmtepomp en de CV-ketel.



Buiten is het volop genieten in de zonnige tuin aan water met vrij uitzicht. Onder de verande of op een van de terrassen is het goed toeven. Extra genieten is het hier van de soms fabelachtige zonsondergangen. De tuin is voorzien van keurig straatwerk en borders met beplanting. Voor de fietsen is er een overkapping geplaatst en in de houten berging is er ruimte voor het opslaan van tuingereedschap e.d. De voortuin is ingericht met gazon en een riante oprit met plaats voor tenminste 3 auto’s. De kabel voor een eventuele laadpaal is reeds aanwezig.



De voorzieningen die Andijk biedt liggen binnen handbereik en aanvullende voorzieningen zijn te vinden in de omliggende dorpen en havensteden. Snelweg A7 is goed en vlot bereikbaar waardoor Amsterdam binnen 45 autominuten bereikbaar is.



Wil jij deze woonvilla komen ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
231
Perceeloppervlakte
737
Inhoud
710
Bouwjaar
2016
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
200
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object