Plan bezichtigingBel makelaar

Graswijk 6

Beschikbaar
Excellent
Assen
€ 825.000 k.k.
9469
 m²
241
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riante vrijstaande woning met een fantastisch uitzicht en mogelijkheid tot dubbele bewoning, B&B of gasten verblijf!

Wellicht een van de meest verrassende woning van Assen en die kan binnenkort van u zijn! Deze vrijstaande woning is recent volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Maar liefst 241 m2 woonoppervlak zijn verdeeld over een riant tuin gericht woonhuis en een tot in de puntjes verzorgde B&B aan de voorzijde.

Het woonhuis heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen en een beschermd natuurgebied. Zo bent u verzekerd van een blijvend schilderachtig uitzicht. Tevens bied het perceel van 9469 m2 voldoende ruimte voor het houden van één of meerdere paarden.

De woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Assen. Zo bent u in 5 minuten fietsen in het centrum van Assen en rijdt u binnen enkele minuten op de A28.

Deze woning gebouwd in 1920 is uiterst sfeervol gecombineerd met het hedendaags comfort. Zo zijn er 13 zonnepanelen, dakisolatie, kunststof kozijnen, HR++ glas, een pelletkachel en een airco en heteluchtverwarming. Deze verduurzaming uit zich in een energie zuinige woning met label B.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ruime hal met meterkast, ethanol haard, trapopgang, toilet met fontein en doorgang naar de woonkamer. De lichte woonkamer gesitueerd op het westen geeft uitzicht over de achtertuin en een fraai landschap. Deze ruimte is voorzien van elektrische airco, houtkachel, massief grenen vloer en schuifpui naar de achtertuin en biedt genoeg ruimte voor een ruime zithoek en een grote eettafel. De vernieuwde keuken met een bar is voorzien van inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Via de aanwezige bijkeuken kunt u toegang verschaffen tot de tuin. De woning is eveneens levensloopbestendig door zijn slaap- en badkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en toilet en is te bereiken via de slaapkamer.

De goed lopende bed & breakfast beoordeeld met een 9.4 op booking.com bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dit is een volledig zelfstandige woonruimte voorzien van keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en een eigen tuin met privacy. De ruimte wordt verwarmd middels een palletkachel en airco. Deze sfeervolle ruimte is naast een B&B ook uitermate geschikt als aanleunwoning en zorgwoning.

Eerste verdieping:
Middels de overloop hebt u toegang tot drie ruime slaapkamers. Eventueel kan hier een 4e slaapkamer gecreëerd worden. Ook de eerste verdieping is voorzien van eigen badkamer met wastafelmeubel, toilet en douche.

Tuin:
De woning staat op een riant perceel van meer dan 9469 m2 en is voorzien van een schuur en meerdere terrassen/overkappingen met een wonderschoon uitzicht over de natuur.

Bijzonderheden:
- Dubbele bewoning/Bed & Breakfast aanwezig
- Energielabel B
- Levensloopbestendig
- Kunststof kozijnen
- 13 zonnepanelen
- Volledig gerenoveerd en verduurzaamd
- Meerdere terrassen en overkappingen
- Gelegen op fietsafstand van het centrum van Assen
- A28 binnen enkele minuten te bereiken

Bent u net zo enthousiast over deze fantastische woning als de makelaar zelf? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
241
Perceeloppervlakte
9469
Inhoud
895
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Hete lucht verwarming, Elektrische verwarming, Houtkachel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object