Plan bezichtigingBel makelaar

Zanddijk 11 a

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Marienvelde
€ 649.000 k.k.
12615
 m²
202
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zanddijk 11a te Mariënvelde.

In een fraai Achterhoeks coulissenlandschap gelegen staat deze royale VRIJSTAANDE WONING "Veld zicht" op een kavel van maar liefst 12.615 m²!  Een boomgaard, een grote natuurvijver, een weiland met schuilgelegenheid t.b.v. kleinvee, (moes)tuin en de privacy wordt gewaarborgd door het struikgewas en hagen rondom het terrein.

Verder is op het erf aanwezig een royaal bijgebouw van …….m² welke is ingericht met een deels geïsoleerde werkplaats met houtkachel, 2 paardenboxen, carport, alsmede een garage t.b.v. meerdere auto’s. Dit gebouw is voorzien van asbestvrije golfplaten.

De oorspronkelijke woning is gebouwd omstreeks 1967 en de aanbouw is in de jaren ’80 verbouwd. De eigenaren hebben in de loop der jaren geinvesteerd in verduurzaming, o.a. de gevels en kap zijn nageïsoleerd, begane grond is voorzien van dubbel glas en de 1e verdieping is in 2022 voorzien van HR ++ glas. Ook zijn er 14 zonnepanelen geplaatst.

 

Indeling,

Begane grond: entree/ruime hal met garderobenis en trapopgang, vrijhangend toilet met fontein, royale woonkamer met erker, openslaande tuindeuren en houtkachel. De vele raampartijen in de woonkamer geven veel lichtinval en een fantastisch uitzicht over het land. Vanaf uit de hal kom je in de woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en is er toegang naar de provisiekelder, badkamer met ligbad, douchecabine, meubel met dubbele wastafel en toilet, extra ruimte t.b.v. slaapkamer-/annex werkkamer of andere doeleinden zoals praktijk aan huis of B & B, ruime bijkeuken met achteringang en trapopgang naar de verdieping boven de aanbouw, welke is opgedeeld in een grote slaapkamer met dakkapel en zolderberging met C.V.-opstelling.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, diverse inbouwkasten.

2e Verdieping: (bereikbaar middels vlizotrap) vliering.

 

Kenmerken:

  • Bouwjaar 1967, aanbouw verbouwd ‘jaren 80.

  • Inhoud 731 m3, woonoppervlakte 202m².

  • Perceeloppervlakte 12.615 m².

  • Energielabel C

  • Glasvezelaansluiting aanwezig.

  • Mariënvelde ligt middenin de Achterhoek met rondom volop fiets- en wandelmogelijkheden. Op 10 autominuten rijden is het gezellige centrum van Lichtenvoorde of Zelhem te bereiken voor de dagelijkse boodschappen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
202
Perceeloppervlakte
12615
Inhoud
731
Bouwjaar
1967
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object