Plan bezichtigingBel makelaar

Hapsedijk 23

Beschikbaar
Excellent
Rijkevoort
Op aanvraag
5000
 m²
500
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het gezellige Noord-Brabant, in de gemeente Land van Cuijk, vindt u dit unieke, vrijstaande landhuis. Rust en ruimte zult u hier vinden in de onder architectuur aangelegde tuin met een prachtig weids uitzicht op de landerijen van het dorp Rijkevoort en de luxe met een eigen welnessruimte in het souterrain. Dit riante landhuis is in perfecte staat van onderhoud en beschikt over diverse duurzame voorzieningen, zoals o.a. een warmtepomp en zonnepanelen.

 

 Binnen 10 autominuten bereikt u het levendige centrum van zowel Boxmeer als Cuijk met alle voorzieningen als winkels, restaurants, theater, middelbare scholen en openbaar vervoer. Via uitvalswegen als de A50, A73 en A77 zijn stedelijke regio's als Nijmegen (ca. 20 autominuten), Eindhoven en 's-Hertogenbosch (ca. 45 autominuten) en Düsseldorf (ca. 60 autominuten) uitstekend bereikbaar.

 

 Indeling:

Souterrain: Het souterrain is toegankelijk middels diverse ingangswegen (hal of buitenterras), hier bevindt zich de luxe welnessruimte met o.a. riant zwembard, sauna en jacuzzi. Middels de hal heeft u toegang tot de doucheruimte, het toilet, solarium en de wasruimte. Dubbele garage met elektrische overheaddeuren, inpandige berging en 2 technische ruimtes. Op deze woonlaag bevind zich tevens een carport en ruime tuinberging met openslaande deuren.



Begane grond: Ruime hal met toiletruimte, voorzien van fonteintje, middels dubbele deuren toegang tot de riante woonkamer met lounge-gedeelte, tv-hoek en tuinkamer met toegang middels openslaande tuindeuren tot het sfeervolle terras. De woonkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt over een praktische provisieruimte.

Vanuit de hal bereikt u de werkkamer/ kantoorruimte van maar liefst 24 m² en middels een 2e hal een 2e werkkamer/ kantoor. Deze kamers bieden beide middels een schuifpui toegang tot het dakterras en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. In de 2e hal bevindt zich tevens een toiletruimte met fonteintje en kast met de opstelling warmwaterboiler en cv-ketel.



1e verdieping: overloop, luxe masterbedroom met dubbele walk-in closet, badkamer en suite, voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en bidet. Vanuit de masterbedroom heeft u toegang tot het privé dakterras. Tevens bevindt zich hier een 2e wasruimte. Via een 2e trapopgang bereikbaar, 2 riante slaapkamers, separate toiletruimte, 2e badkamer voorzien van een douche en wastafel.



Tuin: de onder architectuur aangelegde achtertuin biedt volop privacy en beschikt over een fraaie vijverpartij, diverse terrassen, waar het heerlijk vertoeven is in de zomer en een heerlijk weids uitzicht biedt over de landerijen van Rijkevoort en Haps.



Diverse gegevens:

De woonkeuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, combioven, koelkast, vriezer, vaatwasser en koffiezetapparaat.

Door de duurzame voorzieningen, o.a. aard-/ warmtepomp/ koeling, zonnepanelen en de aanwezige isolatie in de woning is deze voorzien van Energielabel A.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, wat tevens kan koelen, waardoor het in de zomer ook heerlijk vertoeven is binnenshuis.

Het landhuis kan ingericht worden voor meerdere gebruikersdoeleinden. Door de aparte ingang, kan het ingericht worden als guesthouse of (pre-)mantelzorgwoning. Woonruimte of zelfstandige slaapkamers van de kantoor-/ en of hobbyruimtes zijn eenvoudig te realiseren.

De gehele woning is voorzien van een integraal/ centraal stofzuigsysteem.

Er is een eigen laadpaal aanwezig op krachtstroom voor het opladen van uw elektrische auto.

De woning is beveiligd middels een camera- en alarmsysteem, voorzien van nacht LED verlichting en is verbonden met de bewakingscentrale.

In de tuin is een automatisch instelbare beregeninginstallatie aangebracht, die vanuit de technische ruimte per zone te bedienen/ in te stellen is.

Aan de zuidzijde van de woning is op ca. 36m afstand een uitbreiding van Rijkevoort gepland. Merendeels achter een groensingel.



Specificatie woonoppervlakte:

Souterrain: 159 m²

Begane grond: 213 m²

1e verdieping: 127 m²

Kenmerken

Woonoppervlakte
500
Perceeloppervlakte
5000
Inhoud
2188
Bouwjaar
1999
Extra ruimte
119
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport, Souterrain
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object