Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 80

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 845.000 k.k.
695
 m²
165
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een exclusieve woonbeleving!! Wat je aan de buitenkant nooit verwacht is dat deze SPECIAL het New York loft gevoel evenaart. Verscholen achter een haag van groen ontwaart zich een weelde van privé en comfort waar werkelijk alles klopt. Tot in detail op hoog niveau afgewerkt staat deze totaal gerenoveerde woning met een charmant en lieflijk uiterlijk garant voor een uiterst ontspannen en comfortabel leven waarbij er op fantastische wijze en met klasse een aangename sfeer is gecreëerd. Een fraaie mix van landelijk, modern, rust, kwaliteit, eigentijds en luxe met een industriële twist. Thuiskomen voelt hier als een warme deken.



Oorspronkelijk gebouwd in 1925 waarvan alleen ‘de schil’ van het huis in tact is gebleven en voor een ‘lieve’ uitstraling zorgdraagt. De afgelopen jaren is er goed gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Deze woonbeleving wordt verrijkt door het vrije uitzicht over landerijen en de prachtige tuin met ingerichte tuinkamer. Dit is absoluut DE plek waar je hart sneller van gaat kloppen. Dit wil je!



Het huis is op de begane grond geheel voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming waarbij de onlangs geplaatste pelletkachel zorg draagt voor lage energiekosten. Ingedeeld met een riante open en lichte living met plaats voor maar liefst twee zithoeken én een eettafel is dit een heerlijke ruimte om riant te kunnen leven. Het prachtige en professionele RVS keukeneiland is voorzien van meer dan alle wenselijke gemakken en onlangs uitgebreid met luxe Miele apparatuur (2021). Aan de achterzijde ruimte voor een zitje of de eettafel vanwaar het uitzicht over de landerijen zijn steentje bijdraagt aan het vrije gevoel van wonen.



Er zijn twee separate verdiepingen. De verdieping van het voorhuis (trap in de living) herbergt de master bedroom met walk-in closet en een smaakvol gestylde badkamer. Op de verdieping van het achterhuis (trap in de keuken) bevinden zich de tweede en de derde slaapkamer. De vierde slaapkamer is op de begane grond en voorzien van een doucheruimte-en-suite en een wastafelmeubel.



Binnenkomen kan door de dubbele voordeur met daarachter de imposante hal voorzien van een wandgrote en verlichte spiegel, garderoberuimte en het toilet. Wat een entree! Of natuurlijk via de achterdeur in de bijkeuken. Deze is heel praktisch ingericht en voorzien van een gootsteen, aansluitingen voor het witgoed, de CV opstelling, de garderobe en de achterdeur naar de tuin.



De tuin is fantastisch, wat een privé, rust en ruimte ervaar je hier! Het echte buitenleven. Nieuw aangelegd en ingericht met terrassen, gazon, beplanting én als kers op de taart een hele mooie tuinkamer voorzien van pelletkachel en volwaardige buitenkeuken. Het hele jaar door genieten!



De ligging van het geheel is perfect! In alle rust wonen aan de dorpslint tussen de twee dorpskernen van IJsselmeerdorpen Andijk en Wervershoof. Alle nodige voorzieningen bevinden zich dichtbij als ook de uitvalswegen richting snelweg A7. Hoofdstad Amsterdam is binnen 45 autominuten en stad Alkmaar binnen 30 autominuten bereikbaar.



Bijzonderheden en pluspunten? Het zijn er teveel om te benoemen, kom jij ze zelf ervaren tijdens een uitgebreide rondleiding? Maak snel een afspraak, je bent van harte welkom.



ENKELE BIJZONDERHEDEN

- Geheel gerenoveerd en voorzien van een goed isolatiepakket

- Woonoppervlakte 165 m²

- Perceeloppervlakte 695 m²

- Voorzien van HR+++ glas

- 4 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond

- Alarminstallatie aanwezig

- Vloerverwarming op de begane grond

- Pelletkachel in de living en de tuinkamer

- Airconditioning in de leefruimte en in de master bedroom

- Elektrisch zonnescherm bij terras

- Bestrating met originele oude keien uit de stad Gent (België)

- Handgemaakte trappen van zwaar gietijzer

- Zonnige tuin op het zuiden voorzien van tuinkamer

- Electrische toegangspoort met intercom

- Twee oplaadpunten t.b.v. elektrische auto’s

- Ruimte voor 3 auto’s

- CV ketel 2021

- Energielabel C

Kenmerken

Woonoppervlakte
165
Perceeloppervlakte
695
Inhoud
569
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
420
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object