Plan bezichtigingBel makelaar

Groenerein 64

Verkocht
Excellent
CADIER EN KEER
€ 1.450.000 k.k.
3074
 m²
430
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een van de mooiste locaties in Cadier en Keer, aan de buitenrand van de Groenerein, staat deze exclusieve villa met een inpandig gastenverblijf, dubbele garage, verwarmd zwembad en alle denkbare luxe. Hier worden al uw woondromen werkelijkheid en wellicht overtroffen. De villa en de tuin verkeren in een topconditie en het uitzicht naar de weilanden en het Klinkenberghbos is van ongekende schoonheid. De totale perceeloppervlakte is maar liefst 3074 m² en met een inhoud van ruim 1560 m³ heeft u meer dan genoeg ruimte om te wonen, werken en vooral te genieten.



Deze villa staat in een exclusieve villawijk net buiten Maastricht in het prachtige Heuvelland. Het dorp wordt omringd door prachtige natuur met bos, groeves, akkers en weilanden. Voor de wandel- en fietsliefhebber is dit de perfecte plek om te wonen, terwijl de voorzieningen van Cadier en Keer en Maastricht binnen handbereik zijn. De uitvalswegen naar Heerlen, Eindhoven en Luik zijn binnen 5 minuten te bereiken en aan de rand van Cadier en Keer ligt de mooie golfbaan ‘Het Rijk van Margraten’.



Indeling:



Begane grond:

Aan de voorzijde is de imposante, overdekte entree van deze fantastische villa. In de hal ziet u een prachtige afwerking met hoogwaardige, moderne materialen. De kleuren op de muren passen goed bij de zwarte, natuurstenen vloer met vloerverwarming. Aan de linkerzijde zijn de garderobe en de luxe toiletruimte.



De woonkamer is een sfeervolle leefruimte met een houten vloer, open haard en een aangename rust. Door de grote ramen kijkt u naar de tuin en geniet u van de ochtend- en middagzon. Door de schuifdeuren met glas kijkt u naar de eetkamer en de tuin met het prachtige uitzicht als aangenaam decor.

Geniet van de ruimte, luxe en de lichtinval in de eetkamer. Een brede schuifpui geeft toegang tot het terras en in het plafond is een grote lichtkoepel gemaakt. Er is ruimte voor een grote eettafel en het op maat gemaakte wandmeubel met ingebouwde gashaard is het toppunt van design.



Tussen de eet- en woonkamer is een tweede zitgedeelte, waar u kunt genieten van de warmte die de gashaard uitstraalt. Net als in de woon- en eetkamer ligt er een prachtige houten vloer. De moderne keuken heeft een stijlvolle, op maat gemaakte opstelling in een mooie kleurencombinatie. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

In de hoek van de eetkamer en in de hal ziet u een trap naar de slaapetage. Vanaf de lange overloop zijn vier slaapkamers te bereiken. Aan de voorzijde is de master bedroom met een op maat gemaakte achterwand en kamerhoge kledingkasten in een mooie, bruine kleur. In de aansluitende badkamer heeft u alle denkbare luxe tot uw beschikking: een prachtig vormgegeven bad, een inloopdouche, toilet en een design wastafel met grote spiegel.

Aan de linkerzijde zijn twee slaapkamers, waarvan een met een vaste trap naar de eerste verdieping. De andere slaapkamer heeft het comfort van een eigen badkamer, ingedeeld met een ruime douche en een wastafel. De 7 meter brede slaapkamer aan de achterzijde, ingericht als werkkamer, biedt prachtig uitzicht naar de tuin en heeft, net als de twee andere slaapkamers, een schuifpui naar het balkon.





Souterrain:

Het multifunctionele souterrain is te bereiken vanuit de centrale hal en bestaat uit twee niveaus. Aan de linkerzijde is een inpandig appartement met een eigen entree, keuken, badkamer en een woon-/slaapkamer. Dit is de perfecte plek om vrienden en familie te laten overnachten, voor uw au-pair of om een van de kinderen een eigen plek te bieden.

Het rechterdeel van het souterrain bestaat uit een wasruimte/berging, een gameruimte, cv-ruimte en de feestruimte met bar. Voor een familie- of examenfeest of voor de vrienden van uw kinderen zal deze ruimte aan de verwachtingen voldoen.

Aan de achterzijde is een zeer ruime garage voor meerdere auto’s. De garage is inpandig te bereiken, heeft een deur naar de achtertuin en twee brede, elektrisch bedienbare sectionaaldeuren naar de oprit.





Eerste verdieping:

In een van de slaapkamers op de begane grond is een vaste trap naar de eerste verdieping. Hier heeft u de beschikking over drie aaneengesloten ruimtes, waarvan twee met lichtinval, en een zeer grote zolderruimte.





Exterieur:

De totale perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 3074 m². Aan de voor- en achterzijde ziet u een onder architectuur aangelegde tuin met strakke lijnen, mooie bomen, groenblijvende hagen en gevarieerde beplanting. Aan de linkerzijde is de oprit naar de dubbele garage, waardoor er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein is.

De zeer diepe achtertuin heeft de uitstraling van een park en is het toonbeeld van luxe. Het uitzicht richting het Klinkenberghbos en de weilanden is in een woord adembenemend. Of u nu baantjes zwemt in het verwarmde zwembad of op een van de terrassen zit, hier geniet u volop van deze unieke locatie in het geliefde Heuvelland. Het overdekte terras met buitenkeuken nodigt uit om buiten te eten en aan de linkerzijde staat een vrijstaand tuinhuis met overdekt terras.





Bijzonderheden:

- Grotendeels kunststof - en aluminium kozijnen en deels houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing,

- De villa heeft deels dak- spouw - en vloerisolatie,

- Energielabel E geldig tot 12-09-2032,

- Zeer exclusieve, ruime villa op een toplocatie in Cadier en Keer (gemeente Eijsden- Margraten),

- Inpandig gastenverblijf met een eigen entree en alle benodigde faciliteiten,

- Uitstekende ligging ten opzichte van Maastricht met o.a. het MUMC+, het United World College Maastricht alsmede de uitvalswegen richting Eindhoven, Sittard, Heerlen, Aken, Luik en Hasselt,

- Ook kunt u genieten van het in de directe omgeving gelegen Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek.

- Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de

koopovereenkomst hebben getekend.

Kenmerken

Woonoppervlakte
430
Perceeloppervlakte
3074
Inhoud
1564
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
51
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object