Plan bezichtigingBel makelaar

Alde Singel 8

Verkocht
Excellent
Gorredijk
€ 675.000 k.k.
3570
 m²
335
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan een slingerend weggetje, in een fraaie landelijke woonomgeving staat deze degelijke, geheel verbouwde woonboerderij op 3570 m2 grond. Met zowel voor als achter een schitterend uitzicht, een ruim perceel en een paar goede bijgebouwen is het hier iedere dag genieten van heerlijk buiten wonen. De afgelopen jaren is de boerderij in gebruik geweest als tijdelijke ruimte voor o.a. kunstenaars en musici maar wie zou hier niet iedere dag willen wonen?

 

 De boerderij is gelegen in het buitengebied met weilanden, boomsingels en bosjes op slechts enkele kilometers van Gorredijk en Jubbega. Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute) en heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, modeplein, museum, theater, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

 

 Indeling: Zijentree, tochtportaal, ruime hal met trapopgang, meterkast, garderobe, toegang tot de kelder en een toilet voorzien van een wandcloset, urinoir en fontein, sfeervolle voorkamer (ca. 32 m2), badkamer met douche, wastafel en toilet, bijkeuken met extra keukenblok en cv-opstelling, grote woonkeuken (ca. 44 m2) met nette keukeninrichting en openslaande deuren naar de tuin en aansluitend de riante woonkamer (circa 70 m2) met schouw, vaste kast, grenen vloer en schuifpui.

 

 Verdieping: Zeer ruime overloop met vaste kasten en een badkamer met douche, wastafel en toilet, 1 zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van circa 40 m2 met vaste kast (dit waren voorheen 2 kamers) en twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met toegang tot een ruime berging. Zolder: Bereikbaar via een vlizotrap, berging.

 

 Voor een nog beter idee van de indeling verwijzen wij naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

 

 Naast de boerderij staat een in hout opgetrokken bijgebouw (circa 10 x 5 m) met schuurruimte en een dubbele carport. Daarnaast een houten paardenverblijf van circa 8 x 4 meter met 2 boxen. Rond de woning ligt een aangelegde tuin met gazon, hagen, borders en terrassen. Perceel 3570 m², bouwjaar 1931.

 

 In de koopovereenkomst zal een zogenaamde exoneratie clausule worden opgenomen omdat de verkoper niet zelf in de woning gewoond heeft. (nadere info makelaar) Daarnaast zijn een een asbest- en ouderdomsclausule van toepassing.

 

 We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen. Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

 

 Bijzonderheden:

 • Na 2000 geheel verbouwd

 • Badkamer begane grond: douche, wastafel en toilet

 • Badkamer verdieping: douche, wandcloset en een wastafel

 • Keuken met gaskookplaat, afzuigkap en een oven

 • Verwarming en warm water d.m.v. Intergas CV-ketel, bouwjaar 2015

 • Elektra: 8 groepen en aardlekschakelaars

 • Voorzien van dak, muur en vloerisolatie

 • Grotendeels voorzien van isolerende beglazing

 • Fraai, vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde

 • Aanvaarding kan snel

Kenmerken

Woonoppervlakte
335
Perceeloppervlakte
3570
Inhoud
1100
Bouwjaar
Extra ruimte
23
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object