Plan bezichtigingBel makelaar

Hogestraat 5

Verkocht
Excellent
Bosschenhoofd
€ 1.295.000 k.k.
7915
 m²
259
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een pa-rel! Het ultieme en royale landhuis waar al je dromen werkelijkheid worden. Heerlijk rustig wonen in alle luxe en weelde. Een absolute buitenkans!

 

 Op één van de mooiste plekjes in Bosschenhoofd, op een perceel van 7.915 m², staat dit exclusieve landhuis met vrijstaand bijgebouw, carport en twee lange oprijlanen. Dit object heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het bruisende stadscentrum van Breda, Rotterdam en Antwerpen. Wil je om een boodschap? De dorpskern is op loopafstand bereikbaar. De dorpskernen van Oudenbosch en Hoeven met al hun voorzieningen zijn ook dichtbij.

 

 Het Pagnevaartbos, een prachtig natuur– en recreatiegebied, ligt op slechts 300 meter afstand. Je kunt hier terecht voor een heerlijke wandeling of maak een ontspannen rit te paard. Het behoort namelijk tot de mogelijkheden om extra landbouwgrond aan te kopen waar eventueel je eigen paarden op rond kunnen grazen.

 

 Op de Hogestraat resideer je te midden van de natuur waar je in de onder architectuur aangelegde tuin een landelijke oase van rust, ruimte en 100% privacy ervaart. Liefhebbers van het buitenleven kunnen hier hun hart ophalen.

 

 Het is een voorrecht om jezelf de nieuwe eigenaar te mogen noemen van dit stuk woongeluk!

 

 BEGANE GROND

 Ontvangsthal met een imposante uitstraling. De hoogte wordt geaccentueerd door een vide en er treedt een prettige lichtinval binnen. Het strakke stucwerk in combinatie met zwarte stalen accenten in zowel de vaste trap als de openslaande deur naar de living, vormen een smaakvol geheel en nodigen je uit tot een nadere kennismaking met dit fantastische landhuis.

 Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond.

 Meterkast: 18 groepen en krachtstroom.

 

 Deze riante en sfeervolle living is een bijzonder fijn vertrek. De vele lichtinval is exceptioneel. Langs alle kanten valt het licht binnen en word je ook nog eens in directe verbinding gebracht met de prachtige tuin. De living is dé plek waar je kunt genieten van een goed boek met een glas wijn bij een knapperend haardvuur. Of waar je plaats neemt aan de grote eettafel voor een gezellige borrel met familie en/of vrienden. En, bij mooi weer betrek je dankzij openslaande deuren heel eenvoudig het buitenterras erbij!

 Afwerking: eiken houten vloer, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond.

 

 De luxe woonkeuken is een plek waar het gezin samenkomt en je gasten kunt ontvangen om heerlijk te tafelen. Deze prachtige keuken bestaat uit een kook-/spoeleiland en een gedeelte kastenwand. De volgende apparatuur is hierin aanwezig: een spoelbak met quooker (2020), een 5 pits kookfornuis met wokbrander, een ingebouwde afzuigkap, een stoomoven, combimagnetron, vaatwasser en een grote koelkast en vrieskast. Dit is de perfecteruimte voor de échte kookliefhebber. Je hoeft tijdens het koken je gasten niet uit het oog te verliezen en geniet

 tussendoor ook nog eens van het fraaie uitzicht over de tuin! Ook hier is het buitenterras toegankelijk via openslaande deuren.

 Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond.

 

 Achter de keuken bevindt zich een zeer functionele bijkeuken met uitstortgootsteen. Deze ruimte geeft toegang tot een grote (wijn)kelder en een loopdeur naar buiten.

 Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond met spotverlichting.

 

 VERVOLG BEGANE GROND

 Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

 Afwerking: tegelvloer met deels betegelde met deels glad stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met glad stucwerk.

 

 In de werk-/kantoorkamer is plaats voor een groot bureau waardoor je in alle rust thuis kunt werken. Ook is dit een fijne ruimte waar inwonende kinderen in alle stilte kunnen studeren. Liever in gebruik nemen als slaap of speelkamer? Deze ruimte is multifunctioneel inzetbaar! En daarnaast ook nog voorzien van een vaste wandkast met veel opbergruimte.

 Afwerking: laminaatvloer met eiken houten design, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond. De ramen zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 De praktische wasruimte die voorzien is van een werkblad met daaronder wasmachine en droger aansluiting, is eveneens multifunctioneel inzetbaar.

 Afwerking: laminaat vloer met eiken houten design, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond. De ramen zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 Dankzij de aanwezigheid van een slaap– en badkamer op de begane grond kan deze woning levensloopbestendig gemaakt worden.

 

 In de slaapkamer is extra ruimte gerealiseerd voor eventueel een eigen walk-in-closet!

 Afwerking: laminaatvloer met eiken design, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond. Ramen zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan voorzien van een regen- en handdouche, wastafel en designradiator.

 Afwerking: tegelvloer, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond met inbouwspots. Ramen zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 EERSTE VERDIEPING

 De overloop met vide en dakkapel is een kunststuk op zich. De indeling en het schuine dak met mooie en grote raampartij zorgen voor een ruimte met een fraaie uitstraling en een prettige lichtinval. De overloop vormt de verbinding naar drie slaapkamers en de tweede badkamer.

 Afwerking: Chinese eiken houten vloer, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond met inbouwspots.

 

 Aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

 Afwerking: tegelvloer, volledig betegelde wanden en een glad stucwerk plafond.

 

 De slaapkamer is op dit moment in gebruik als kantoor-/studeerkamer , maar ook voor deze ruimte geldt dat deze multifunctioneel inzetbaar is. De kamer is uitgebouwd met een dakkapel en heeft aan weerszijde fraaie inbouwkasten. Aan de voorzijde is er een Frans balkon.

 Afwerking: Chinese eiken houten vloer, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond met dimbare inbouwspots. Zowel de ramen als de deur bij het Frans balkon zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 Slaapkamer voorzien van dakkapel en praktische bergruimten.

 Afwerking: Chinese eiken houten vloer, glad stucwerk wanden en glad stucwerk plafond met dimbare inbouwspots.

 

 Royale oudersuite die dankzij de dakkappelen heel licht en verrassend groot is. Daarnaast is er extra opbergruimte gerealiseerd dankzij de inbouwkasten. Deze suite is voorzien van een grote walk-in-closet. Een ander luxe detail betreft de elektrisch bedienbare plafondlift. Deze is fraai weggewerkt en laat een flatscreen naar beneden zakken. Zo kun jij heerlijk comfortabel vanuit je bed tv kijken!

 Afwerking: Chinese eiken houten vloer, stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond met dimbare inbouwspots. Ramen zijn voorzien van hoogwaardige shutters.

 

 De tweede badkamer is een luxe ruimte die een serene rust uitstraalt. Deze badkamer is uitgerust met een vrijstaand ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een designradiator.

 Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een glad stucwerk plafond met inbouwspots.

 

 EXTERIEUR

 Vrijstaande (multifunctioneel) bijgebouw Opgetrokken met baksteen (spouw) en afgewerkt met een zadeldak. Dit bijgebouw is onderverdeeld in een tweetal afzonderlijke ruimten, namelijk één berging/klusruimte met bergzolder én een multifunctionele ruimte die nu in

 gebruik is als fitnessruimte en bereikbaar is via een loopdeur. Deze ruimte kan ook goed dienst doen als coach– of praktijkruimte of bijvoorbeeld als atelier. Dit bijgebouw is ook bereikbaar via de oprijlaan aan de achterzijde.

 

 Beide ruimten zijn voorzien van elektra. De berging is bereikbaar via openslaande deuren en leent zich uitstekend voor stalling van fietsen, tuingereedschap/machines en/of klusruimte. De bergzolder is te bereiken via een vaste trap en biedt nóg meer opslagruimte. Achter het bijgebouw is nog een afdak gerealiseerd.

 

 Aangebouwde carport

 Aan het einde van de oprijlaan is een carport gerealiseerd die plaats biedt aan drie auto’s. Rijd je elektrisch? Er is een aansluiting voor een laadpaal aanwezig! Naast de carport is nog een houtopslag gerealiseerd.

 

 Parkachtige tuin rondom de woning

 Via een lange oprijlaan, die wordt afgesloten middels een stijlvolle, elektrisch bedienbare poort met videofoon, bereik je dit schitterende domein. Het gehele terrein is volledig omheind. Aan de achterzijde is een tweede oprijlaan aangelegd met eveneens een elektrisch bedienbare poort. Er is plaats voor maar liefst 4 auto’s in de parkeervakken aan de voorzijde van het huis. Dit stijlvolle landhuis wordt omringd door een parkachtige tuin met o.a. 2 grote gazons en een uitstekende zonligging. Er zijn meerdere terrassen waar je de zon kunt volgen. Aan het woonhuis is een fraaie veranda gerealiseerd, afgewerkt met een houten vlonder. Nodig gasten uit voor een borrel en het kan niet anders dan dat ook zij verliefd worden op deze plek. De mooie hoge bomen vormen een waanzinnig achtergronddecor en waarborgen daarnaast 100% privacy. Terwijl je door de tuin loopt, hoor je de vogels fluiten en zie je de vlinders in je eigen vlindertuin vrolijk fladderen van bloem tot bloem. Of lees in alle rust een boek in het met beukenhagen omringde cirkelterras. De tuin mooi groen houden? Dat kan! Er is een automatische, via een app bedienbare, ondergrondse beregeningsinstallatie aanwezig. Ook is de tuin voorzien van automatische

 tuinverlichting (schemerschakelaar) en diverse boom– en grondspots. Liefhebbers van het buitenleven kunnen hier hun hart ophalen!

 

 OVERIGE INFORMATIE

 Type woning: Vrijstaand landhuis.

 Bijgebouwen: Garage en carport.

 Bouwjaar: 1972

 Inhoud: 982 m³.

 Woonoppervlakte: 259 m².

 Bijgebouw: 39.82 m²

 Perceeloppervlakte: 7.915 m². (optioneel extra grond aan te kopen).

 Bouwstijl: Baksteen (spouw).

 Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen.

 Begane grond vloer: Betonnen vloer.

 1e verdiepingsvloer: Houten vloer.

 Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie.

 Kozijnen: Hardhouten kozijnen met deels HR en deels HR ++ beglazing.

 Verwarming: Middels cv-combiketel: Merk: Vaillant, bouwjaar: 2021

 Warm water: Middels cv-combiketel + boiler (Merk: Ecotec Plus CW6, bouwjaar: 2021)

 + boiler 25 liter (Merk: Ecotec Plus CW6, bouwjaar 2021).

 Energielabel: A

 

 VERDERE INFORMATIE // BIJZONDERHEDEN

 - Aangesloten op de drukriolering, 

 - Kabelaansluiting (Ziggo), 

 - Super snel breedband internet (coax Ziggo), 

 - UTP aansluiting voor Wifi (PoE) punt aan het plafond van de vide, 

 - Ondergrondse beregeningsinstallatie met diverse pop up’s en druppelslangen, 

 - Alarmsysteem aanwezig zowel voor het woonhuis als bijgebouw, 

 - Camerasysteem aanwezig, 

 - Volledig voorzien van rookmelders, 

 - Horren voor alle openslaande ramen en één grote rolhor voor openslaande tuindeuren ter plaatse van de keuken

 - Vloerverwarming in woonkamer, keuken, hal en bijkeuken, 

 - TADO systeem voor een aantal radiatoren, waarmee de verwarming automatisch via een app kan worden bediend.

 - De houthaard betreft een systeem dat zowel open als ook dicht (glazenlift deur) gestookt kan worden, 

 - Vrijwel volledig voorzien van LED verlichting (op– en inbouwspots en railspots). In meeste ruimtes dimbaar, 

 - Automatische verlichting aan de gevels (schemerschakelaar), 

 - Automatische tuinverlichting en grond– en boomspots (schemerschakelaar).

Kenmerken

Woonoppervlakte
259
Perceeloppervlakte
7915
Inhoud
982
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object