Plan bezichtigingBel makelaar

Wirdumerweg 49

Beschikbaar
Excellent
Wirdum
€ 369.000 k.k.
1059
 m²
185
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wirdumerweg 49, Wirdum.

Fraai landelijk wonen in een sfeervolle woonboerderij.



Op een landelijke locatie aan de rand van het dorp Wirdum met vrij uitzicht over de landerijen staat deze sfeervolle woonboerderij. De boerderij heeft inpandige schuur annex hobbyruimte van ca. 55 m² Indien gewenst is er daardoor de mogelijkheid voor uitbreiding van het woongedeelte in de inpandige schuur. De besloten achtertuin met een prieel en een vrijstaand dierenverblijfje is bereikbaar via een mandelige oprijlaan en is omgeven door veel groen waardoor de tuin optimale privacy biedt.



Deze keurig onderhouden woning is recentelijk in 2023 volledig geschilderd en is gestukadoord. De badkamer is eveneens dit jaar compleet gerenoveerd en vernieuwd. Verder is de woning voorzien van nieuwe dakbedekking en is er aan de buitenzijde dakisolatie aangebracht. Verder heeft de woning gedeeltelijk muurisolatie en grotendeels isolerende beglazing. Inpandig is het karakter van een boerderij nog zeker aanwezig door de originele gebinten.



Het geheel heeft de volgende indeling:

Begane grond, entree, royale hal. Aan de voorzijde de woonkamer met een erker, fraaie schouw en een rookkanaal voor de houtkachel. Vervolgens is er een royale woonkeuken met ruimte voor een fors bemeten eethoek en aansluitend de gang met de daar aanwezige badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel, een separaat toilet en een studeer annex slaapkamer. Vanuit de centraal gelegen hal is er verder nog aan de achterzijde van de woning een ruime slaapkamer en de bijkeuken met een opstelplaats voor het witgoed. Vanuit hier de toegang naar de inpandige schuur met een aparte hobbyruimte en een separate berging.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde een slaapkamer met een eigen trapopgang, achter een tweede opgang met de overloop en twee slaapkamers met bergruimte. Vanuit de schuur is er de zolderberging boven de voormalige deel.



Het pittoreske dorp Wirdum is een fraai wierdedorp in het Groninger Marenland dat bestaat uit twee wierden. Het dorp met de 13 e eeuwse zaalkerk is gelegen nabij de grotere kernen met voorzieningen o.a. Loppersum op 10 fiets minuten en de historische stad Appingedam met een compleet voorzieningen niveau van winkels en horeca en het Eemsdelta college. Vanuit het dorp is er openbaar vervoer met een directe lijn naar de stad Groningen waardoor de stad binnen een half uur bereikbaar is. Ontspannen is mogelijk op het Landgoed "Ekenstein" met het omliggende bos waar een heerlijke wandeling tot de mogelijkheden behoort.



INFO:

- de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel.

- veel leefruimte aanwezig.

- alle voorzieningen aanwezig op de begane grond waardoor de woning ook levensloopbestendig is.

- tevens een geschikte woning voor de hobbyist.

Kenmerken

Woonoppervlakte
185
Perceeloppervlakte
1059
Inhoud
1029
Bouwjaar
1912
Extra ruimte
82
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
300
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0596-729090) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object