Plan bezichtigingBel makelaar

Voorweg 49

Verkocht
Excellent
Schoorl
Op aanvraag
1050
 m²
280
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de voet van het mooiste natuurgebied van Nederland met mooie duinen, bossen en strand. Gelegen nabij het gezellige dorpscentrum van Schoorl en op enkele autominuten van het mooie kunstenaarsdorp Bergen staat deze prachtige boerderij. 
 
 Deze boerderij staat achter een elektrische poort, op een brede kavel, ver van de weg af, met riet gedekt en een opvallend mooi raam in de darsdeuren.
 De boerderij is in 2019 nog flink verbouwd en het resultaat mag er zijn. Strak van buiten, stoer en robuust van binnen. Met vier slaapkamers en twee badkamers is dit een perfect familiehuis. In de tuin staat een recreatiewoning welke tevens te gebruiken is als mantelzorgwoning of gastenverblijf.
 
 Kom binnen
 Verrast worden als u binnen komt. Dat gebeurt hier. Zo strak als deze boerderij van buiten is, zo stoer is deze van binnen. Een Belgisch hardstenen vloer, roestverf op de wanden, het zichtbare vierkant, de houten spanten op het plafond en een palletkachel en gashaard met een cortent stalen ombouw maken dit tot een stoere en vooral unieke boerderij. Een fijne, zwarte keuken is uitgerust met Miele apparatuur. Hier treft u onder andere twee koelkasten, een plasma afzuigkap, een klimaatkast en een teppanyaki plaat. De zitkuil achter de darsdeuren geeft een speels gevoel aan de royale woonkamer. 
 Via de hal bereikt u het kantoor, toilet en de masterbedroom met openslaande deuren naar het terras en een badkamer ensuite. De gehele begane vloer is uitgerust met vloerverwarming. 
 Op de verdieping treft u drie slaapkamers en een tweede badkamer. Een leuke eyecatcher is de balustrade met zicht op de woonkamer. 
 
 Buiten
 In 2019 is er een grote schuifpui in de achtergevel gekomen en een grote veranda aansluitend, waardoor binnen en buiten perfect met elkaar zijn verbonden. De hardstenen vloer van binnen is doorgetrokken onder de veranda, wat zorgt voor een mooie overloop. Onder de veranda kunt u bijna het hele jaar heerlijk vertoeven door de aanwezigheid van heaters. De achtertuin is grotendeels betegelt, waardoor er weinig onderhoud nodig is. Verder treft u nog een jacuzzi (ter overname) een riant tuinhuis en een gastenverblijf. Deze is nu ingericht als mantelzorg woning, maar hier kunt u meerdere kanten mee op. Deze mag recreatief gebruikt worden. Zeer interessant zo nabij de kust! Langs de woning is een riant pad aanwezig en aan de voorzijde voldoende parkeerplek voor meerdere auto's. Ook staat hier in de voortuin nog een laadpaal voor de auto.
 
 Ligging
 Het prachtige bos en duingebied is nog geen 5 minuten lopen. Op de fiets bent u in 10 minuten op het strand. Schoorl heeft naast prachtige natuur ook een gezellig centrum met diverse restaurants, winkels en alle dagelijkse voorzieningen zijn ook aanwezig. Schoorl is op slechts 15 autominuten gelegen van kunstenaarsdorp Bergen en op circa 20 autominuten van hartje Alkmaar. 
 
 Bijzonderheden
 - De boerderij staat centraal op een brede kavel
 - De enige boerderij in de straat die zo ver van de weg af staat
 - 34 zonnepanelen aanwezig
 - Laadpaal voor de auto aanwezig
 - Glasvezel aanwezig tot de voordeur
 - Onderhoudsarme tuin
 - Een gastenverblijf te gebruiken voor bijvoorbeeld recreatiewoning of mantelzorg
 - Een prachtige ligging aan de voet van bos- en natuurgebied.
 
 Renovaties/verbouwingen
 2007: Rietenkap vervangen
 2010: Gastenverblijf gerealiseerd
 2019: Vloerverwarming gelegd over de gehele benedenverdieping
 2019: Schuifpui in de achterwand geplaatst 
 2019: Nieuwe badkamers
 2019: Nieuwe keuken 
 2019: Vloerverwarming gelegd 
 2019: Veranda en schuur geplaatst
 2021: Rietekap nagezien, geschoren en voorzien van anti-alg 
 2022: Rondom houtwerk geschilderd 
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 1.050 m²
 Inhoud: 1.083 m³
 Recreatiewoning: 46 m²
 Tuinhuis: 17 m²
 Woonoppervlakte: 280 m²
 Bouwjaar: 1920
 Energielabel: A
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
280
Perceeloppervlakte
1050
Inhoud
1083
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object