Plan bezichtigingBel makelaar

Komlaan 5

Beschikbaar
Excellent
BERGEN (NH)
€ 2.575.000 k.k.
2399
 m²
230
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verscholen in het groen, veel privacy rondom, een heerlijk terras en vele ramen. Dit kenmerkt deze woning aan de Komlaan, welke in 2001 is verbouwd. Een prachtige plek, wonen in uw eigen bos. Want dat is het, tussen de vele bomen staat deze speelse woning met een moderne aanbouw.
 
 Kom binnen
 Vanaf de Rondelaan en de Komlaan is de woning te bereiken. Aan de Oostkant komt u het perceel op en waant u meteen in uw eigen bos. Aan de westkant rijdt u het perceel op via een oprijlaan omsingeld met bomen. Rondom de woning is voldoende plek om meerdere auto's te parkeren. Eenmaal in de woning is de riante aanbouw voorzien van glas, hetgeen wat de aandacht trekt. De grote schuifpui is ideaal om buiten en binnen bij elkaar te trekken. De zichtlijnen vanuit de serre in de tuin zijn prachtig! De keuken dateert uit 2001 en is van alle gemakken voorzien. De voormalige garage is verbouwd tot slaapkamer met openslaande deuren naar een heerlijk terras. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers. Waarvan één overloopt in een riante inloopkast en toegang geeft toch het balkon. Een balkon met een hottub. Als u hier in zit met een glas wijn, is het net vakantie!
 Verder treft u op deze verdieping nog twee luxe badkamers voorzien van vloerverwarming. Een losse trap geeft toegang tot de vliering.
 
 Buiten
 Rondom de woning is een weelderige tuin met hoogteverschil. Een echt speelparadijs voor kinderen en een walhalla voor mensen met groene vingers. Op het terras in het verlengde van de woning is het heerlijk vertoeven. Uit de wind, in de zon. 
 Achter op het perceel staat een bijgebouw. Deze wordt nu gebruikt als gastenverblijf, maar kan ook goed als garage in gebruik worden genomen. 
 
 Locatie
 De woning ligt op steenworp afstand van het Bergerbos, waar u terecht kunt voor een wandeling of rondje mountainbiken. Bergen aan Zee is op vijf kilomter afstand, hier vindt u een scala aan gezellige en mooi strandtenten voor hapje of een drankje. Het centrum van Bergen ligt op loopafstand. Het dorp biedt een grote hoeveelheid aan verschillende winkels, kleine boetiekjes en gezellige terrassen. Bergen staat bekend om zijn kunst en cultuur en wordt daarom ook wel ‘het kunstenaarsdorp’ genoemd. 
 De grotere steden zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam zijn binnen een uur te bereiken via de A9. 
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 2.399 m²
 Inhoud: 851 m³
 Woonoppervlakte: 230 m²
 Bouwjaar: 1972
 Energielabel: D
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
2399
Inhoud
851
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object