Plan bezichtigingBel makelaar

Veerstraat 39

Verkocht
Excellent
Boxmeer
€ 895.000 k.k.
2175
 m²
265
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op één van de prachtigste locaties in Boxmeer, nabij het charmante oude dorp, gelegen riante vrijstaande villa met een royale garage en fraai aangelegde tuin met veel privacy.

 

 Op het parkachtige perceel van 2.175 m² is het een oase van rust. De grote achtertuin op het zuiden is verzorgd aangelegd met een groot terras, gazon, fruitbomen en borders en ligt volledig besloten. Door het uitzicht en de volwassen bomen van de omliggende villa’s geeft het een gevoel van vrijheid. Majestueuze rode beuken in de tuin van het monument Huize De Adelaar, staan fier in de verte.

 Door de grote glazen schuifpuien naar de tuin en het overdekte terras worden binnen en buiten met elkaar verbonden, het is een heerlijke plek om van de zon te genieten. Met een royale woonoppervlakte van 265 m² is het pand ideaal voor bewoning door een gezin, maar ook voor een praktijk of kantoor aan huis.

 

 De ligging op loopafstand van het gezellige centrum van Boxmeer maakt het bereiken van alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, gezellige restaurants, scholen en kinderopvang eenvoudig. De Veerstraat is een sfeervolle straat met monumentale panden, zij loopt uit naar het natuurgebied “De Maasheggen”. U wandelt of fietst direct de natuur in, langs het Kasteel en een kapelletje uit 1737.

 

 Indeling:

Begane grond: de ruime hal met vide is het middelpunt van het huis. De hal geeft toegang tot alle leefruimtes: woonkamer, keuken en kantoor-/ werkruimte. In de hal is er een meterkast, garderobe-nis en toilet met fonteintje. De kantoor-/ werkkamer is ruim bemeten en biedt plaats aan meerdere werkplekken of een praktijk. De riante woonkamer met een eikenhouten parketvloer is uitgerust met een sfeervolle haard, heeft rondom uitzicht op de tuin en is voorzien van veel lichtinval, mede door de dubbele schuifpui die toegang geeft tot de op het zuiden gelegen tuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap en veel kastruimte. De wijnkelder c.q. provisiekelder is vanuit de keuken te bereiken. Naast de keuken ligt de bijkeuken (met wasmachineaansluiting en inbouwkasten) met directe toegang naar de tuin. Via de bijkeuken is de garage binnendoor bereikbaar. De garage is ruim bemeten en biedt plaats aan 4 auto's en er bevindt zich de puls met pomp voor het besproeien van de tuin.

1e verdieping: via de overloop met vide zijn de vijf slaapkamers bereikbaar. Op de overloop zijn een separaat toilet met fonteintje, de badkamer met een douche en vaste wastafel en de trapopgang naar de zolderverdieping gesitueerd. De ouderslaapkamer met airco beschikt over een grote inloopkast en badkamer en suite voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. De slaapkamers aan de achterzijde hebben allen toegang naar het overdekte balkon.

2e verdieping: een ruime zolder biedt mogelijkheden voor het inrichten van een hobbyruimte, een welness, fitnessruimte of extra slaapkamers.



Diverse gegevens:

De cv-installatie dateert uit 2003. De woning beschikt over dak- en muurisolatie en is grotendeels voorzien van isolerende beglazing.

Achter de garage is nog een carport-overkapping aanwezig voor stalling of bergruimte.

De ligging en constructie van het dakvlak zijn zeer geschikt om zonnepanelen aan te brengen.

De bouwkwaliteit is degelijk. Met de artist impressions laten we zien dat met kleine ingrepen er een sfeervol en gezellig gezinshuis van gemaakt kan worden.

Het Maasziekenhuis Pantein ligt op korte afstand.

Boxmeer beschikt over een NS-treinstation.

Binnen een paar minuten bent u op de A77 (richting Duitsland) en de A73 (Nijmegen-Venlo).

Boxmeer heeft alle voorzieningen want zij vervult een belangrijke regiofunctie voor de omliggende dorpen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
265
Perceeloppervlakte
2175
Inhoud
1575
Bouwjaar
1980
Extra ruimte
155
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging
Inhoud tuin
1155
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object