Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 74

Verkocht
Excellent
Wervershoof
€ 495.000 k.k.
410
 m²
167
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hier wil je wonen! Dit is namelijk één van de mooiste en leukste plekjes van het gezellige dorp Wervershoof. Dit charmante vrijstaande huis met fraai uiterlijk heeft het beste van alles: een grote woonoppervlakte van 167 m², een diepe voortuin, een ruime oprit met vrijstaande schuur, dorpse gezelligheid voor de deur en voorzieningen op loopafstand en heel fijn….volop privacy in en om huis met als topper een heerlijke achtertuin op het zuiden, aan water met vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen.



Een unieke stek! Klinkt cliché maar in dit geval meer dan waar want te midden van het dorp vind je namelijk alles wat je zocht. Wil jij deze woning en de geweldige stek zelf komen ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.



WONING

Wat een ruimte zit er in deze woning! Normaal gesproken gaan we in West-Friesland achterom maar voor deze keer komen we binnen via de voorentree. Sfeervol thuiskomen of visite ontvangen door de prachtige brede voordeur met een evenzo prachtig betegeld portiek. Daarachter de hal met toegang tot de leefruimte. Recht voor het huis te staan bevindt zich aan de linkerkant de ruime woonkeuken voorzien van een groot aanrecht met veel werk- en opbergruimte. Rechts de woonkamer met een gezellige schoorsteen, schuifpui naar het terras en heel handig een extra (slaap)kamer. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met de achterdeur, een wasruimte, een separate stook/opbergruimte, het toilet en heel luxe….een tweede badkamer met sauna, douche, wastafel en tweede loopdeur naar buiten.



Een mooi gegeven is dat hier geheel gelijkvloers gewoond kan worden. Een huis waar je nooit meer weg hoeft!



De trap naar de verdieping bevindt zich in de open ruimte tussen de woonkeuken en woonkamer. De ruime overloop heeft een bijzonder ‘kruidig’ dakkapelletje aan de voorzijde en vanhier is er toegang tot de drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer bijzonder riant bemeten is omdat de vroegere vierde slaapkamer hierbij is betrokken als riante inloopkast. Thans dus drie maar met gemak weer terug te brengen naar vier ruime slaapkamers. De badkamer is toegankelijk vanaf de overloop en vanuit de ouderslaapkamer en is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en tweede toilet.



BUITEN

Het weidse uitzicht vanuit huis en tuin over het polderlandschap is natuurlijk fantastisch. De achtertuin ligt aan water en is speels ingericht met terrassen, gazon, beplanting, een vlonder aan het brede water en een ruime garage/schuur met voorliggende oprit met plaats voor meerdere auto’s. De voortuin is diep, fraai ingericht en draagt dagelijks zorg voor de privacy in en om huis.



LIGGING

Midden in het dorp aan de geliefde Dorpsstraat is het genieten van de levendigheid die het dorp biedt. Gelegen naast Het Café met een gemoedelijk dorps karakter kunnen we je met zekerheid vertellen…... met kermis woon je niet beter dan hier! Het huis ligt dichtbij de vele voorzieningen die Wervershoof biedt zoals het winkels, sportfaciliteiten, gezondheidszorg, basisscholen en natuurlijk het IJsselmeer. Uitvalsweg N307 is vlot bereikbaar en er is een uitstekende verbinding met Hoorn (15 minuten), Alkmaar (35 minuten) en Amsterdam (40 minuten).



BIJZONDERHEDEN

- Oorspronkelijk bouwjaar 1900

- Keurig onderhoudsniveau

- Dak vernieuwd medio 2011

- Privacyvol wonen

- Vrij uitzicht over landerijen

- Gezelligheid voor de deur

- Voorzieningen op loopafstand

- 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5

- Gelijkvloers wonen mogelijk

- Vrijstaande garage/schuur van circa 26 m²



Ben jij enthousiast geworden en wil je dit huis bezichtigen? Bel ons kantoor voor het inplannen van een afspraak.

Kenmerken

Woonoppervlakte
167
Perceeloppervlakte
410
Inhoud
567
Bouwjaar
1900
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
130
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object