Plan bezichtigingBel makelaar

Noorderweg 93 + 93a

Beschikbaar
Excellent
Wijdewormer
€ 2.000.000 k.k.
53995
 m²
380
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

De Eymard Hoeve staat staat langs de Noorderweg, en valt op door het werk van Architect Maarten Koning en een fraai aangelegde voortuin. Hier stond voorheen een oude stolpboerderij welke in 2010 compleet is gesloopt en vanaf de fundering opnieuw is opgebouwd. Een absoluut meesterwerk van Maarten Koning.
 Met onder andere een kroonlijst en een stenen topgevel is dit een prachtige boerderij geworden.
 De boerderij is gesplitst in twee woningen, nummer 93 en 93a. Ideaal voor families die samen op een erf willen wonen maar toch een eigen plek hebben. Beide woningen zijn ruim, comfortabel en strak afgewerkt. 
 Achter de boerderij vindt u twee grote schuren, paardenboxen, een paardenbak en een lang uitgestrekt weiland. Paardenliefhebbers, hobbyisten, families of gezinnen.. deze boerderij heeft voor iedereen iets te bieden.
 
 Kavelindeling
 Ten tijde van de levering zal er een nieuwe kavelindeling zijn, het uitgangspunt hiervan kunt u zien op de visualisatie. Er komt een nieuwe oprit aan de rechterkant van de boerderij. De huidige oprit aan de linkerzijde vervalt. De kleinere schuur is in een dermate slechte staat en kan indien gewenst, gesloopt worden voor de levering op kosten van verkoper.
 
 Kom binnen bij nummer 92
 Zowel via de voorzijde als de westzijde kunt u de woning betreden. U komt binnen via de hoofdentree of de dars, welke de functie van bijkeuken heeft met ook de wasmachine aansluiting. Vanuit hier kunt u met de vaste trap de ruime kelder betreden. De woonkamer is riant en heeft veel lichtinval. De keuken in landelijke stijl is uitgerust met inbouwapparatuur. Verder treft u op de begane grond nog twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping twee slaapkamers en een tweede badkamer. Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder. Een grote ruimte, welke nog naar wens in te delen is. De tuin van deze woning ligt aan de westzijde. Grotendeels betegeld en een fijne veranda om heerlijk te vertoeven. Een sfeervolle tuin en toch onderhoudsvrij. 
 
 Kom binnen bij nummer 92a
 Ook deze woning heeft meerdere deuren om binnen te komen. Over het algemeen komt u binnen in de hal. De donkere plavuizen vloer loopt door over de gehele begane grond, wat een ruimtelijk beeld maakt. De vele ramen, de erker en de verschillende openslaande deuren maken dit tot een lichte en fijne woonkamer. Op de verdieping staat u versteld van de ruimte. Drie goede slaapkamers en een riante badkamer maken dit tot een perfect gezinshuis. Een fijne tuin op het zuidoosten voorzien van groen en een zonneterras. Ook staat er een berging in de tuin, perfect voor tuingereedschap of het stallen van fietsen.
 
 Buiten
 De woningen hebben in de huidige situatie beide een eigen oprit. De oprit rechts van de boerderij is om de auto te parkeren bij nummer 93a. Links van de boerderij rijdt u naar de achterkant waar u meerdere auto's kunt parkeren. 
 Er staan hier twee grote kunststof schuren van circa 800 m² en 600 m² welke in gebruik zijn geweest voor een loonwerkersbedrijf. Een van de schuren is voorzien van vijf paardenboxen. Achter de schuren ligt een beton plaat, een mestkelder en een paardenbak voorzien van verlichting. En dan nog een lang uitgestrekt weiland van maar liefst 46.350 m². 
 
 Omgeving
 Aan de Noorderweg staat een mix van boerderijen en vrijstaande landhuizen.
 De woning is gelegen in het rustige dorp Wijdewormer, op fietsafstand van het centrum van Purmerend. Supermarkten, winkels en de bassischool zijn gelegen op circa 15 minuten fietsafstand. Het winkelcentrum en treinstation Weidevenne of Kogerveld liggen op een kleine 20 minuten fietsen. 
 De A7 is gemakkelijk te bereiken met aansluitingen richting Amsterdam, Zaandam en Purmerend.
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 53.995 m²
 Inhoud: 1.500 m³
 Totale woonoppervlakte: 380 m²
 Woning 93: 222 m²
 Woning 93a: 158 m²
 Schuur 1: 806 m²
 Schuur 2: 620 m²
 Bouwjaar: 2011
 Energielabel: A
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
380
Perceeloppervlakte
53995
Inhoud
1500
Bouwjaar
2011
Extra ruimte
23
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object