Plan bezichtigingBel makelaar

Langenboomseweg 131

Verkocht
Excellent
Langenboom
€ 1.000.000 k.k.
3320
 m²
355
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Royaal vrijstaand landhuis met twee gastenverblijven, inpandige dubbele garage, overkapping en koivijver.

 

 Het landhuis ligt in het buitengebied van Langenboom, grenzend natuur- en recreatiegebied ‘De Kuilen’. Langenboom is een dorp dat een gezellige dorpskern heeft en over diverse voorzieningen beschikt. De centrale ligging van het dorp maakt dat snelwegen en steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn. De woning is gebouwd in 1949 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 284 m². De gastenverblijven (B&B) hebben een gebruiksoppervlakte van circa 25 m² en 46 m².

 Alles samen heeft het een bruto inhoud van circa 1.452 m³ en is dit prachtige geheel gelegen op een riant perceel van 3.320 m².

 

 Het bijzondere aan deze woning is dat u het gevoel van landelijk wonen ervaart als geen ander maar toch binnen enkele minuten in het centrum van Langenboom en Mill bent. Deze factoren tezamen creëren een fantastische woonervaring.

 

 De buitengevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De spouwmuur is onlangs nog voorzien van isolatie en aan de buitenzijde geschilderd. De woning is voorzien van een betonnen begane grondvloer welke is voorzien van vloerverwarming. Het dak van de woning is gedeeltelijk geïsoleerd. De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met geheel dubbele beglazing. Tevens is in de woning glasvezelverbinding en een alarminstallatie aanwezig.

 

 INDELING

Begane grond:

- Middels de entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal.

- De hal is ruim van formaat, biedt voldoende ruimte voor de garderobe en biedt toegang tot  de meterkast en de royale woonkamer.

- De bijzonder grote woonkamer is voorzien van een moderne uitstraling. De donkere wandafwerking, het lichte balkenplafond met spots en de moderne vissengraad vloer (PVC) zorgen samen voor een sfeervol geheel. Door de diverse grote raampartijen en tuindeuren waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt heeft u een geweldig uitzicht over de tuin rondom de woning. Middels de openslaande tuindeuren, welke zijn voorzien van horren, bereikt u het terras aan de linker- en rechterzijde van de woning.



Aan de linkerzijde van de woning is een erker gesitueerd waar een leeshoek is gecreëerd door de eigenaar. Hier kijkt u uit op de tuin. In het midden van de woonkamer is een ruime eettafel geplaatst. Hier kunt u heerlijk met vrienden en/of familie dineren. Aan de rechterzijde van de woning is de zithoek gesitueerd. U kijkt hier uit op de ruime oprit en riante achtertuin van de woning.

De woonkamer biedt toegang tot de leefkeuken en de hal.



- De tweede hal, welke net als de woonkamer is voorzien van een vissengraad vloerafwerking en strakke wand- en plafondafwerking biedt toegang tot het toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, de technische ruimte en het terras van de B&B ‘Perenboom’.

- Het toilet is volledig betegeld en is voorzien van een gietvloer en een fonteintje.

- De technische ruimte is volledig betegeld en voorzien van een gietvloer. In de technische ruimte is een uitstortbak gesitueerd evenals de cv-installatie (ATAG), de installatie van de mechanische afzuiging en de verdeler van de vloerverwarming. 



-  De riante leefkeuken c.q. serre is net als de woonkamer voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking. De wanden zijn grotendeels donker afgewerkt. De wand achter van de keuken is in lichte kleurstelling. De vloer is voorzien van een vissengraad vloerafwerking.

De in U-opgestelde keuken is zeer luxe en voorzien van Bosch apparatuur, te weten: combi-stoom oven, combi-oven, diepvries, koelkast, grote spoelbak een vaatwasser, een inductie kookplaat met vrije zones en een afzuigkap welke automatisch reageert wanneer de inductieplaat wordt gebruikt. De lades van de keuken zijn voorzien van ledverlichting. Naast deze vele opties is er nog een koffiehoek gecreëerd, deze is voorzien van een kleine spoelbak.

De keuken wordt gekenmerkt door veel lichtinval en het prachtige uitzicht op de achtertuin. De achtertuin is te bereiken middels de openslaande tuindeuren welke zijn voorzien van een hor.

Middels de leefkeuken c.q. serre is het kantoor en het café te bereiken.



- Het café is sfeervol ingericht en keurig afgewerkt en voorzien van een eigen bar. De vloer is voorzien van de grijze tegelvloer, strakke plafondafwerking en de wanden zijn voorzien van lambrisering. Heeft u vrienden of familie op bezoek of geeft u een feestje, dan is dit de ideale plek om uw gasten te ontvangen.

Middels de openslaande tuindeuren kunt u het terras bereiken. Via de dubbele deur is er toegang tot de derde hal.

- De hal is net als het café voorzien van een grijze tegelvloer en heeft een strakke wand- en plafondafwerking. Door de lichtkoepel valt er veel daglicht binnen. De hal geeft toegang tot de wasruimte, badkamer, twee bergruimtes en de dubbele garage.

- De wasruimte is volledig betegeld in lichte kleurstelling en de vloer is voorzien van een grijze vloertegel. De wasruimte is voorzien van een verhoging waar de witgoedapparatuur gesitueerd kan worden, de witgoedaansluiting en een aanrecht met spoelbak. Daarnaast is er een tweede vernieuwde meterkast en de omvormer van de 46 zonnepanelen gesitueerd.

- De badkamer is net als de wasruimte volledig betegeld in lichte kleurstelling op de wanden en grijze vloertegel. Het plafond is strak afgewerkt en voorzien van spotjes. De badkamer is uitgerust met een wastafel met meubel, douchecabine, handdoekenrek, radiator en mechanische ventilatie.

- De twee bergruimtes zorgen voor bijzonder veel opslagruimte.

- De zeer ruime inpandige dubbele garage is voorzien van twee elektrische garagedeuren en een oplaatpunt voor een elektrische auto. Door de twee raampartijen, een loopdeur en een lichtkoepel valt er veel daglicht in de garage. 

- Verder treft u op de begane grond een zeer ruim kantoor met openslaande deuren met glas in lood deuren en ramen aan. Deze ruimte is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Te denken valt aan bijvoorbeeld een speelkamer.  Vanuit het kantoor heeft u, net als vanuit de keuken c.q. serre, een prachtig uitzicht over prachtig aangelegde achtertuin.



De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, zelfs de dubbele garage. De verlichting is op afstand bedienbaar. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Op de gegane grond zijn de kozijnen voorzien van horren en op de eerste verdieping van rolluiken. Tevens is er een alarm installatie aanwezig.



Verdieping:

- Middels de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping.

- De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een vaste kaste en de badkamer. De overloop is deels voorzien van laminaat en deels voorzien van vloerbedekking. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt. Door het dakraam valt er voldoende daglicht binnen en de overloop wordt verwarmt middels een radiator.

- Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een strakke wand- en plafondafwerking en vloerbedekking. Alle drie de ruimtes worden middels een radiator verwarmd en zijn voorzien van elektrische rolluiken.



- De zeer ruime master bedroom is twee trede lager gelegen dan de overloop en is voorzien van een riante inbouwkast. Via de schuifpui bereikt u het eerste balkon.

- De tweede slaapkamer is ruim van formaat en voorzien van veel daglicht dat door het dakraam en de openslaande deuren binnenvalt. De openslaande deuren bieden toegang tot het tweede balkon.

- Ook de derde slaapkamer is ruim van formaat. Door het dakkapel met grootte raampartij valt er veel daglicht de kamer binnen.

- De riante badkamer is volledig betegeld en beschikt over een whirlpool, toilet, dubbele wastafel met meubel, douchecabine en radiator. De badkamer is voorzien van twee ramen welke zijn voorzien van een rolluik. Het plafond is strak afgewerkt en voorzien van inbouwspots.



- Via de vlizotrap op de overloop kunt u naar de bergzolder waar voldoende ruimte is voor het bergen van uw spullen.



TUIN

Via de prachtige elektrische poort komt u op de oprit waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. Via het pad dat gelegen is aan de rechterzijde van de oprit komt u bij een unieke en prachtige plek in het midden van de tuin. Hier is een overkapping/theehuis gesitueerd met een prachtige koivijver. Onder de overkapping is een sfeervolle buitenkeuken. Deze biedt een extra mogelijkheid om te genieten van de prachtige tuin. Een waar sprookje als u het ons vraagt.

Onder de vlonder van de overkapping/theehuis is de technische ruimte voor de vijver gesitueerd welke u via een vaste trap kunt bereiken. Niet alleen de technische installatie van de koivijver is hier gesitueerd, ook de computergestuurde tuinspoei installatie treft u hier.



Verder is de tuin prachtig ingericht met diverse terrassen, volwassen beplanting en gazon. De tuin is voorzien van tuinverlichting en een automatische sproei installatie.



Achter in de tuin treft u een vrijstaande houten berging met afdak. Deze biedt volop mogelijkheid tot het bergen van u tuingereedschap en fietsen.

Verder treft u in de tuin een kas. De kas is  ruim van formaat en geeft u de mogelijkheid tot het stekken van planten en kweken van groente en/of fruit.



BED & BREAKFAST:

Het riante landhuis heeft momenteel twee B&B ’s. Beide hebben een eigen parkeerplaats, entree en tuin met terras.

De B&B ‘s zijn hotel-chique ingericht en afgewerkt en voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking, laminaatvloer en zijn voorzien van inbouwspotjes op afstandsbediening.



B&B ‘Perenboom’:

Begane grond:

- Middels het terras kom je bij de eigen ingang van de B&B. Hier kom je direct in de slaapkamer middels de tuindeur.

- De slaapkamer met zitruimte is ruim van formaat en geeft een prachtig uitzicht op het terras en de tuin. Door de raampartij valt er veel daglicht in de ruimte.

- De keuken is in rechte opstelling en is voorzien van een combi-magnetron, koelkast en spoelbak. In de keuken is een tweepersoons tafel opgesteld. De keuken biedt toegang tot de badkamer.

- De badkamer is middels een schuifdeur van melkglas gescheiden van de keuken. De badkamer is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een toilet, dubbele wastafel met meubel, douchecabine met regendouche en mechanische ventilatie.



Tuin:

De tuin met terras, welke is gelegen tussen de woning en de B&B ‘s, is prachtig aangelegd en voorzien van diverse volwassen beplanting. Middels een pad naar de achterzijde van het perceel kunt u bij de parkeerplaats van de B&B komen.



B&B ‘Kersenboom’:

Begane grond:

- Middels de eigen entree via het terras kom je bij de ingang van de B&B. Hier kom je direct in de keuken. 

- De keuken is in rechte opstelling en is voorzien van een magnetron, koelkast en spoelbak. Tevens is direct naast de voordeur de trapopgang naar de eerste verdieping. 

De keuken biedt toegang tot de badkamer, trapkast en de slaap- en woonkamer.

- De badkamer is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een toilet, wastafel met meubel en een douchecabine met regendouche. 

- In de trapkast is de meterkast gesitueerd. De trapkast biedt de mogelijkheid tot het bergen van uw spullen en kleding.

- De slaap- en woonkamer is ruim van formaat en geeft een prachtig uitzicht op het terras en de tuin. Door de grote raampartijen valt er veel daglicht in de ruimte. De schuifpui biedt toegang tot de tuin welke is gelegen aan de voorzijde van het perceel. 

 

Eerste verdieping:

- De eerste verdieping is voorzien van een lichte wand- en plafondafwerking. De vloer is voorzien van vloerbedekking. 

- De overloop is ruim van formaat en voorzien van een dakraam. Tevens treft u hier de Cv-installatie.

- De slaapkamer is voorzien van een groot dakkapel waardoor de oppervlakte van deze ruimte is vergroot.  

 

Tuin:

De tuin welke grenst aan de B&B is prachtig aangelegd en voorzien van diverse volwassen beplanting en gazon. Achter in de tuin is een picnicktafel geplaatst waardoor u altijd een plekje in de schaduw kunt bemachtigen. 

 

Aan de andere kant van de B&B treft u een terras waar een riante tuintafel is geplaatst. Tevens treft u daar een tuinhuisje aan voor het stallen van fietsen. 

 

Kortom, Bent u op zoek naar een prachtig landhuis welke is gelegen op een fantastische landelijke locatie, maar toch vlak bij het centrum van Langenboom en Mill met al haar voorzieningen? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

 

Kenmerken

Woonoppervlakte
355
Perceeloppervlakte
3320
Inhoud
1452
Bouwjaar
1949
Extra ruimte
51
Aantal verdiepingen
6
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object