Plan bezichtigingBel makelaar

Lagevoortseweg 6

Verkocht
Excellent
Liempde
€ 875.000 k.k.
7115
 m²
293
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Subliem wonen in het groen en optimaal genieten van de typische Buitenstate beleving. Deze karakteristieke nog te moderniseren vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen is gelegen op fietsafstand van het centrum van Liempde en Boxtel. Derhalve zijn ook lagere en middelbare scholen op fietsafstand gelegen.

De fiets- en wandelroutes in en rondom Natuurgebied Kampina en Kampinase Heide starten op 5 km van de woning. Uitvalswegen richting Den Bosch en Eindhoven zijn eenvoudig bereikbaar.



De woonboerderij met bijgebouwen is op een perceel van maar liefst 7.115 m² gelegen en is voorzien van een gedeelte weiland, een gedeelte fruitbomen en diverse terrassen. Hier ervaart u veel rust en privacy gedurende de vier seizoenen. Het grootste bijgebouw is thans in gebruik als praktische garage met opberg gedeelte en royale vliering. Het dak van het bijgebouw is vernieuwd.

Aan dit bijgebouw grenzen gerenoveerde schapenstallen, welke na verbouwing gebruikt kunnen worden voor het houden van kleinvee of paarden.



Inhoud woonhuis: ca. 1.041m³

Woonoppervlakte: ca. 293m²

Externe bergruimte: ca. 133m²

Bouwjaar: ca. 1920

Perceelgrootte: ca. 7.115m²



Indeling

Begane grond:

Middels de voordeur is de keuken te bereiken. Deze sfeervolle gemetselde keuken is voorzien van voldoende werk- en bergruimte. Daarnaast is deze uitgerust met een oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Een eyecatcher in deze keuken is de vrijstaande Pelgrim kachel. De keuken, ook wel het hart van de woning, grenst aan een van de woonkamers, de berging (voormalige stal), de hal met de trapopgang naar boven en de kelder.



De woonkamer aan de voorzijde beschikt over veel lichtinval, een loopdeur grenzend aan de achtertuin en een kachel.



De ruimte naast de keuken betreft het oude stal gedeelte van de woonboerderij. Een leuk detail in deze ruimte zijn de authentieke voederbakken en houten balken. Deze ruimte is tevens voorzien van een van de twee badkamers welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet.



De tweede woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze royale kamer is voorzien van een haard, schuifpui uitkomende in de achtertuin en achtergelegen zit/werkkamer.



De naastgelegen hal biedt toegang tot een ruime werkkamer, welke bestaat uit 2 gedeelten.



Eerste verdieping:

De royale eerste verdieping biedt toegang tot de 4 slaapkamers, de badkamer welke is voorzien van een bad, toilet en wastafel en de CV ruimte.



In de CV- ruimte is tevens de zonneboiler geplaatst. De omvormers van de 29 zonnepanelen zijn op de overloop gesitueerd.



Liempde

Liempde is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Ondanks voorkeur voor fusie met de gemeente Sint-Oedenrode ging Liempde in 1996 op in de gemeente Boxtel. Naast de kern Liempde zijn er enkele gehuchten die ook tot de voormalige gemeente behoorden, te weten Vrilkhoven, Kasteren, Den Berg en Hezelaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
293
Perceeloppervlakte
7115
Inhoud
1041
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
8
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Zonneboiler
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object