Plan bezichtigingBel makelaar

Vuling 17

Verkocht
Excellent
Geleen
€ 825.000 k.k.
2527
 m²
297
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen en leven in een uiterst smaakvol, uniek gerenoveerde en speels ingedeelde woonboerderij. Wie wil datniet? Geheel vrijblijvend mogen wij u deze typisch Limburgse fraaie woonboerderij te midden van Geleen te koop aanbieden.

De woonboerderij is omstreeks 2010 nagenoeg volledig gemoderniseerd en voorzien van duurzame details waaronder een warmtepomp en zonnepanelen, doch met behoud van het karakter van dit unieke object. De boerderij ademt sfeer en beleving en mag omschreven worden als een ideaal object voor een gezin met meerdere kinderen en/of meerdere generaties, een ideale combinatie van wonen en werken met bijvoorbeeld een kantoor/praktijk/atelier aan huis.

Laat u verassen door de foto’s en raak zelf ook onder de indruk wat deze bijzondere woonboerderij te bieden heeft!

Algemeen
Bouwjaar: 1917
Inhoud woning: circa 1.430 m³
Gebruiksoppervlakte woonhuis: circa 297 m²
Overige inpandige ruimte: circa 41 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 16 m²
Externe bergruimte: 140 m²
Perceeloppervlakte: 2.527 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig (schakelautomaten), dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabelC

Kozijnen: aluminium en kunststof kozijnen
Isolatie: dubbel glas (deels HR ++), vloerisolatie, wand- en dakisolatie.
Energielabel: C

Installaties
Centrale verwarming: middels cv-installatie. (Remeha 2022)
Warm watervoorziening: middels cv-installatie

De statige gevel aan de voorzijde is voorzien van kruisverband metselwerk en blauwstenen vensterbanken. De gemetselde rollagen zijn tevens voorzien van sluitstenen, van blauwsteen en de muurankers zijn nog zichtbaar. Het dak is gedekt met mulden pannen en de voortuin is fraai aangeplant met beukenhagen en leilindes.

Indeling
Begane grond
De hal met fraaie authentieke vloer, paneeldeuren en een houten trapopgang naar de etage geeft direct een eerste indruk van wat u kunt verwachten! Een unieke en sfeervolle woonboerderij met enorm veel karakter. Via de hal heeft u toegang tot het kantoor gelegen aan de voorzijde van de woning met houten vloer en zicht op de straatzijde. Ook heeft u via de hal toegang tot de ruime woonkeuken en bijkeuken. De woonkeuken met vloerverwarming is betegeld en is voorzien van een kookeiland met betonnen werkblad, massief eiken houtwerk, gootsteen, Quooker en inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging. De achterwand (tevens massief eiken) is voorzien van onder andere oven, combi-oven, koelkast, vaatwasser en veel opslagruimte.

De doorloop naar de woonkamer is af te sluiten middels de oude houten staldeur. De woonkamer vormt gecombineerd met de unieke authentieke elementen en de moderne architectuur het hart van de woning. Deze ruimte geniet enorm veel lichtinval door de grote ramen aan zowel de voor-, zij- als achtergevel. De oude hooizolder is omgebouwd tot vide welke thans in gebruik is als speel/studeerkamer. De hoogte en inhoud zijn indrukwekkend. De woonkamer met ciré betonvloer wordt verwarmd middels vloerverwarming en een houtkachel. In deze ruimte is verder een airco geplaatst. Via de openslaande tuindeuren heeft u direct toegang tot de met sfeer aangelegde cour.

Eerste verdieping
Als u de eerste verdieping bereikt komt u uit op een ruime langgerekte overloop met daaraan gelegen drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een unieke blauwstenen plavuizen vloer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad.

Tweede verdieping
Op zolder treft u de zogenaamde master-bedroom aan met badkamer ensuite, welke is voorzien van ligbad, toilet, wastafel en ingebouwde waskoker (van zolder tot bijkeuken). Verder is de tweede verdieping voorzien van airco.

Cour en schuren
Aan de achterzijde van de woning is de halfopen cour gelegen met volledige privacy. De cour is voorzien van dakplatanen voor voldoende schaduwwerking en gebakken klinkerwerk gecombineerd met kiezelstenen. Ook zijn hier diverse ruimtes aanwezig welk op dit moment zijn uitgerust met een jacuzzi en sauna. Het contact tussen de woning en de tuin is via de schuifpui nadrukkelijk aanwezig en draagt bij aan het fijne sfeervolle gevoel dat deze woonboerderij heeft.

De oude koeienstal is omgevormd tot werkplaats en veel opslagruimte. Het dak is vernieuwd en voorzien van maar liefst 40 zonnepanelen waarmee de woning qua elektriciteit volledig zelfvoorzienend is. De ruimtes zijn naast het huidige gebruik zeer geschikt voor het ombouwen tot bijvoorbeeld mantelzorgwoning/B&B of kantoor/praktijk en/of atelier aan huis. Informeer bij de makelaar of uw droombestemming hier haalbaar is.

Aan de achterzijde van de schuren is de enorm parkachtige tuin gelegen. De tuin biedt voldoende privacy en mag omschreven worden als een oase van groen. Het ingebouwde verwarmde zwembad met een afmeting van 4 bij 8 meter is voorzien van een warmte pomp. De warme zuidelijke sfeer is te proeven door de woning, tuin en bijgebouwen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Krawinkel/Lutterade’ van de gemeente Maastricht. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming "Wonen" toegekend gekregen. De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het pand is gelegen aan de noordkant van Geleen in de mooie, rustige en kindvriendelijke wijk. Het Zuyderland Medisch Centrum en diverse scholen zijn op fietsafstand gelegen. Diverse uitvalswegen zijn nabij waardoor Geleen als zeer centraal gelegen te omschrijven is. In het oude centrum van Geleen is het heerlijk winkelen, uit eten te gaan of op een van de gezellige terrassen te vertoeven.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Geleen, sectie A, nummer 11573 en 8077, tezamen ter grootte van 2.527 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
297
Perceeloppervlakte
2527
Inhoud
1430
Bouwjaar
1917
Extra ruimte
41
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
1728
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object