Plan bezichtigingBel makelaar

Elbaweg 46

Verkocht
Excellent
Hem
€ 950.000 k.k.
22880
 m²
150
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Paradijs voor paarden- en buitenliefhebbers! 
 Wat dacht u van een wandeling maken in uw eigen bos of even uitwaaien op het achtergelegen weiland? Op een kavel van ruim 2,2 hectare vindt u rust en ruimte en kunt u landelijk wonen in alle vrijheid.
 Paardenliefhebbers kunnen hier uitstekend uit de voeten, want er is een verlichte eb- en vloed buitenrijbak (20 x 60 m.) aanwezig, vijf paardenstallen, een longeercirkel met zandpaddock en nog aparte graspaddocks. Ook voor kleinvee is hier voldoende ruimte en stalling. In de kas (20 x 12 m.), welke nu in gebruik is als opslag, zijn voorzieningen zoals drinkbakken om kleinvee te houden. Tevens kunnen ze lekker buiten vertoeven op het achtergelegen weiland van ca. 4.000 m².
 De bungalow is in 1968 gebouwd en is in 2014 grotendeels verbouwd. 
 
 Langs de Elbaweg, op 5 minuten afstand van het Markermeer komt u nummer 46 tegen. Een bungalow op een riant perceel, ver van de weg af met bijna een voetbalveld als voortuin. Via een elektrisch bedienbare poort rijdt u het perceel op en parkeert u de auto achter de woning (er is hier een laadpaal aanwezig) en meer dan genoeg ruimte voor meerdere auto's en trailers. Vanaf hier heeft u zicht op een oneindig perceel, met verschillende paardenfaciliteiten. Als u een paardenliefhebber bent, begint uw hart nu al sneller te kloppen! 
 We beginnen in de woning, in het dorp komt u binnen via de achterdeur. En staat gelijk in de keuken. Een moderne keuken met hoogglans witte uitstraling. Vanuit hier loopt u zo door naar de woonkamer. Door de vele raampartijen rondom is er veel lichtinval en met de schuifpui naar het zonneterras, worden buiten en binnen goed met elkaar verbonden. De benedenverdieping is in 2014 grondig aangepakt. De vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming, de keuken is nieuw geplaatst, de wanden zijn opnieuw gestuukt en geïsoleerd, alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, een nieuwe meterkast met krachtstroom en dimbare verlichting. Als finishing touch is het plafond voorzien van een mooie Amsterdams plint. Vanuit de woonkamer komt u in hal, hier zit de voordeur, een toilet, de trap naar boven en toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer met aangrenzende badkamer is ook in 2014 aangepakt. Een luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, een doorloopdouche en wastafel. Boven treft u twee riante slaapkamers, een doorloopkamer en veel opbergruimte achter de knieschotten.
 Dan gaan we naar buiten, rondom is een gazon aangelegd met beplantingen en bomen, zodat u in alle privacy kunt wonen. Het zonneterras is een heerlijke plek om uit te kijken over uw eigen perceel! 
 Er staat een gemetselde kapschuur met rabatdelen, spouw en betonvloer. Deze schuur is voorzien van vijf ruime paardenboxen, een wasplaats, zadelkamer en een berging. De paardenboxen zijn voorzien van ramen en drinkbakken. De waterleidingen zijn vorstvrij. Halverwege het perceel staat een riante kas, welke nu in gebruik is als opslag. De kas is voorzien van onder andere watertoevoer. 
 Achterop het perceel staat uw eigen bos. Dit mag eventueel gerooid worden, maar voor schaduw is het perfect. En hier achter vindt u nog een stuk grasland (het houdt niet op), hier lopen nu schapen en staan drinkwaterbakken. 
 Voorzieningen van het centrum van Venhuizen zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar. Hoorn bereikt u binnen 10 minuten. Binnen 13 minuten bent u op de A7 richting Amsterdam, waarna u met 45 minuten op de ring rijdt. 
 Op loopafstand zijn twee basisscholen te vinden. 
 
 Is dit paardenparadijs iets voor u? Ziet u, uzelf hier al wonen? 
 Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. 
 
 Perceeloppervlakte: 22.880 m²
 Woonoppervlakte: 150 m²
 Inhoud: 550 m³
 Kas: 307 m²
 Stalgebouw: 146 m²
 Buitenrijbak: 20 x 60 m.
 Bouwjaar: 1968
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
22880
Inhoud
550
Bouwjaar
1968
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
5
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object