Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 85

Verkocht
Excellent
Breezand
€ 795.000 k.k.
1360
 m²
220
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Tussen de bollenvelden, de eerste stolp die u tegenkomt op de Middenweg is werkelijk een plaatje, van binnen en van buiten! De vele ruimte in en om de boerderij kenmerken dit object. Deze stolp is in 1900 gebouwd en is altijd goed onderhouden. In 2018/2019 hebben de huidige bewoners de stolp flink aangepakt en dit is met klasse en gevoel voor stijl gebeurd. Ze hebben de boerderij zo ingericht dat u beneden kunt wonen. Alles treft u op de begane grond, drie riante slaapkamers, twee badkamers, een kantoor, fitnessruimte, een sfeervolle leef-keuken voorzien van inbouwapparatuur en een houtkachel. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer, een hele fijne en lichte ruimte door de hoge ramen op de plek van de voormalige darsdeuren. De vierkants palen geven een warme sfeer aan deze ruimte en de openslaande deuren naar de tuin, trekke binnen naar buiten. Aan duurzaamheid is ook gedacht, de stolp beschikt grotendeels over vloerverwarming, goede isolatie, een schrijverssyteem t.b.v. ventilatie, zonnepanelen en een zonneboiler, dit resulteert in een label C. De verdieping is nu nog een grote open ruimte. Geheel naar wens in te vullen en te timmeren.
 Buitenom de woning is een heerlijk aangelegde tuin door van der Park tuinen uit Anna Paulowna, met onder andere een nieuw aangelegd oprijpad, drainage, beschoeiing en een vijver. Door de verschillende hoekjes, is er altijd wel een plek te vinden in de zon! Maar het pareltje is de blokhut! Een hele fijne en gezellige ruimte waar u het hele jaar door kunt zitten. Ziet u het al voor u? 's Winters barbecueën en heaters erbij, heerlijk! In 2018 is er ook een riante garage gebouwd met twee elektrische deuren en ruimte voor maar liefst twee auto's. En zelfs dan is er nog plek voor een werkbank of opslag!
 Met de Waddenzee, Amstelmeer en Lutjestrand op een steenworp afstand is dit een fantastische plek voor waterliefhebbers! Breezand zelf is een gezellig en knus dorp tussen de bollen velden op 5 minuten afstand, hier vindt u alle standaard voorzieningen zoals een supermarkt, kapper, slager en een bakker. Binnen 15 minuten bent u bij de afsluitdijk of de A7 richting Amsterdam. In Anna Paulowna treft u een station, waar elk uur een trein naar Amsterdam vertrekt. De steden Schagen en Den Helder bevinden zich op een kwartier afstand. Hier vindt u gezellige restaurants, bioscopen en veel winkels. Ook voor de middelbare scholen kunt u hier terecht. Sportverenigingen en basisscholen bevinden zich in Breezand zelf.
 
 Hebben wij uw interesse gewekt? Wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging.
 
 Perceeloppervlakte: ca. 1.360 m²
 Woonoppervlakte: ca. 220 m²
 Overige inpandige ruimte: ca. 126 m²
 Blokhut: ca. 25 m²
 Inhoud: ca. 1.243 m³
 Bouwjaar: 1900
 Energielabel: C
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
220
Perceeloppervlakte
1360
Inhoud
1245
Bouwjaar
1900
Extra ruimte
126
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Zonneboiler
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object