Plan bezichtigingBel makelaar

Oekelsestraat 14 A

Verkocht
Excellent
Rijsbergen
€ 899.000 k.k.
6315
 m²
200
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een parel! Het ultieme landhuis waar al je dromen werkelijkheid worden. Op één van de mooiste plekjes in Rijsbergen, op een perceel van 6.315 m², staat dit schitterende en gerenoveerde landhuis. Dit landhuis heeft een uitstekende ligging ten opzichte van Breda, Rotterdam en Antwerpen. Wil je om een boodschap? Of een heerlijke wandeling maken? Zowel de dorpskern als natuurgebied ‘’Aa of Weerijs’’ liggen op geringe afstand. Het object is de afgelopen jaren met veel liefde en vakmanschap verbouwd en voorzien van een mix van moderne en karakteristieke elementen, afgewerkt met de meest hoogwaardige en duurzame materialen in absolute top kwaliteit. Zowel binnen als buiten etaleert dit landhuis al haar schoonheid tot in de meest verfijnde details. De indeling heeft een schitterende verbinding tussen binnen en buiten en daarmee is dit landhuis uniek op het gebied van wonen en werken.



Je resideert hier te midden van de natuur waar je in de onder architectuur aangelegde tuin een landelijke oase van rust & privacy ervaart.



Het is een voorrecht om jezelf de nieuwe eigenaar te mogen noemen van dit stuk woongeluk!



INDELING - BEGANE GROND

Bij binnenkomst ervaar je direct rust, ruimte en luxe. Een overweldigend gevoel. Nagenoeg alle ruimtes zijn afgewerkt met hoge plafonds, glad stucwerk wanden en mooie houten vloeren. Over ieder detail is nagedacht en elke beslissing is weloverwogen genomen waarin geen concessies zijn gedaan in kwaliteit. De indeling van de woning maakt dat ieder vertrek uitzicht biedt op de rondom gelegen tuin. Met een woonoppervlak van maar liefst 200 m² biedt het nieuwe bewoners een zee aan ruimte.



Middels een kleurrijke voordeur bereik je de entree/garderobehal. Deze ruimte geeft toegang tot de badkamer en living.  Afwerking: tegelvloer, stucwerk wanden en een houten delen plafond.  

Vernieuwde meterkast (13 groepen en aardlekschakelaarbeveiliging) en verder voorzien van de sprinkler installatie.



Nette badkamer uitgerust met een inloopdouche voorzien van massagefunctie en glazen wand, een dubbele

wastafel, ‘zwevend’ toilet en designradiator.

Afwerking: tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met led inbouwspots,



In de prachtige living met vide heb je zicht tot de nok wat resulteert in een optimale ruimtebeleving. De living is maar liefst 50 m² groot en sfeervol tegelijk, er is volop ruimte voor een zithoek bij de houtkachel en een lange eettafel voor een gezellige borrel met familie of vrienden. Het contact met de tuin is formidabel. Je beleeft vanuit de living de natuur in meest pure vorm. Dankzij de vele raampartijen geniet deze ruimte volop lichtinval en geven openslaande tuindeuren toegang tot het (semi-) overdekte buitenterras.

Afwerking: grenen houten vloer en stucwerk wanden.



Luxe design keuken met panoramisch uitzicht over de tuin. Het is een feest om hier een maaltijd te bereiden! De keuken is uitgerust met een betonnen aanrechtblad, spoelbak, quooker, Smeg vaatwasser, een grote ijskast, twee hete luchtovens, Gaggenau stoomoven, ingebouwde afzuigkap en een Falcon kooktoestel met 4 pitten, wokbrander en warmhoudplaat. Verder is deze royale keuken voorzien van diverse opberglades en de wasmachine en droger aansluiting.

Afwerking: eiken vloer, stucwerk wanden en een houten delen plafond.



Royale loungekamer die zowel vanuit de living als keuken toegankelijk is. Deze kamer is multifunctioneel inzetbaar en kan, voor het geval een gezin zijn intrek neemt, fungeren als speel of studeerkamer voor kinderen. Uiteraard kan deze ruimte ook worden gebruikt als kantoor of werkruimte. De drie gotische glas-in-lood kerkramen dragen bij aan een warme uitstraling. Door de aanwezigheid van vier Velux dakramen geniet ook deze ruimte weer volop lichtinval.

Afwerking: grenen vloer, stucwerk wanden en een balken plafond.  



Ouderslaapkamer voorzien van alle comfort door de combinatie met badkamer en suite. Rustig wakker worden met uitzicht over de tuin die toegankelijk is middels openslaande tuindeuren die zorgen voor een prettige en natuurlijke lichtinval.

Afwerking: eiken vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met dimbare led inbouwspots.  



Strak vorm gegeven design badkamer uitgerust met een gerecycled kunststof vrijstaand ligbad, een inloopdouche met thermostaatkraan, ‘zwevend’ toilet en een hardstenen dubbele wastafel. Daarnaast is de badkamer voorzien van een Velux dakraam. Door de aanwezigheid van twee ramen word je zelfs vanuit bad in directe verbinding gebracht met het buitenleven!  

Afwerking: tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.



INDELING - EERSTE VERDIEPING

De brede vide met twee Velux dakamen biedt plaats aan een werkplek en geeft toegang tot twee slaapkamers.  

Afwerking: eiken vloer.



Slaapkamer (2): voorzien van een ingebouwde kledingkast en vaste kast waarin de cv ketel is opgesteld.

Afwerking: eiken vloer, houten delen op de wanden en een balken plafond.  



Slaapkamer (3): voorzien van een ingebouwde kledingkast.

Afwerking: eiken vloer met deels houten delen en deels stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met balken.



EXTERIEUR



Carport

De diepe oprijlaan strekt zich tot een houten carport waar ruimte is voor drie auto’s. Deze carport beschikt tevens over een aansluiting om je elektrische auto op te laden.



Vrijstaande schuur

Opgetrokken met een bakstenen voet en afgewerkt met een zadeldak bedekt met pannen. De schuur is onderverdeeld in een tuinopslag, werkplaats en een hondenverblijf met omheinde buitenplaats.



Onder architectuur aangelegde tuin rondom de woning

Vanaf de weg zie je een glimp van het landhuis en heb je geen besef van de hoeveelheid leefruimte die je binnen en buiten aantreft. De woning is omgeven door een goed onderhouden tuin met optimale privacy en vrij uitzicht. In de fruitboomgaard pluk je je eigen fruit zoals appels, moerbeien, abrikozen, kersen, peren en pruimen. In de zomer kun je je dag beginnen met een frisse duik in de natuurlijk zwemvijver! En wil je je eigen kruiden en groenten oogsten? Dat kan! Er is namelijk ook een kruidentuin en moestuin aanwezig. Verder is de tuin voorzien van een gazon, paden met LED verlichting, mooie hoge bomen, rozenstruiken en diverse (overdekte) terrassen waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Daarnaast is de tuin voorzien van een eigen grondwater put met diverse tappunten waardoor deze automatisch beregend kan worden d.m.v. een sprinkler installatie. Je geniet hier in alle rust, ruimte en privacy van het buitenleven!

















 

Kenmerken

Woonoppervlakte
200
Perceeloppervlakte
6315
Inhoud
766
Bouwjaar
1967
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object