Plan bezichtigingBel makelaar

Blockhuysenlaan 3

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Zijdewind
€ 750.000 k.k.
7935
 m²
203
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een paradijs voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte! In het buitengebied met maar slechts 5 minuten van Schagen, ligt deze riant bemeten woonboerderij met schuren. De omvang van deze voormalige veehouderij met een goed volume van de stolp, maken dat hier menig droom is te realiseren. Het gehele perceel, waar u optimaal van uw privacy kunt genieten, heeft rondom vrij uitzicht over de landerijen.



De boerderij stamt van origine uit 1896 en is zichtbaar door de jaren heen gewijzigd, veranderd en vernieuwd. Eerlijk is eerlijk, er is tevreden gewoond doch zal er een frisse wind doorheen moeten. Bijkomend voordeel is wel dat het geheel naar eigen wens is te verbouwen en in te richten.



De boerderij is geheel ingericht als woonhuis met op de begane grond een gezellige woonkeuken, een woonkamer met schouw, een verblijfsruimte met schouw, twee slaapkamers en een bijkeuken met badkamer en toilet. Op de verdieping een 3-tal slaapkamers en toegang tot de open zolderruimte.



Naast de boerderij de voormalige stallen. Prachtig om te zien en wat een ruimte! Boven de stal nog een verdieping welke dienst heeft gedaan als hooizolder. Al met al van een goed formaat voor vele doeleinden geschikt.



Tegenover de stallen een grote schuur/loods van een staalspantconstructie, houten gordingen, betonnen vloer, een schuifdeur en voorzien van ABC-golfbeplating. Een open ruimte met een grote voormalige koelcel ten behoeve van groente opslag. Ideaal om bedrijfsmatig uit te nutten of hobbymatig te gebruiken. Aan opslagruimte geen tekort!



Verder op het erf nog een grote kapschuur met een gemetselde onderslag, staalspantconstructie, houten gordingen en ABC-golfbeplating. Aansluitend een open opslag voor machinerie en een voormalige (hooi)berging. Elders op het erf nog de voormalige mestkuil en een vriendelijk schapenboetje.



Het erf is ingericht met omliggend de gebouwen betonverharding, een oprit en een tuin ten behoeve van het woondeel en natuurlijk het land/erf. Let wel: Het land/erf kent nog een agrarische bestemming en de woonboerderij is reeds woonbestemd. Deze verhouding kan voor particulieren gevolgen hebben met betrekking tot de financiering. Meer informatie hierover is in te winnen bij ons kantoor.



AFMETINGEN

- Woonboerderij circa 15 x 15 meter (225 m²)

- Stallen circa 13 x 20 meter (250 m²)

- Schuur/loods circa 30 x 12 meter (360 m²)

- Kapschuur circa 13.50 x 12.80 (173 m²)

- Perceel 7935 m²

- Woonbestemd gedeelte (onder de gebouwen) circa 2500 m²

- Overig agrarisch bestemd



Word jij enthousiast van dit plaatje en zie jij hier mogelijkheden? We laten je graag alles zien en praten je bij tijdens een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
203
Perceeloppervlakte
7935
Inhoud
1599
Bouwjaar
1896
Extra ruimte
366
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object