Plan bezichtigingBel makelaar

Zeehoeveweg 29

Onder bod
Excellent
Oostvoorne
€ 1.095.000 k.k.
3657
 m²
207
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Elke dag op vakantie in je eigen huis. Wees gewaarschuwd want loop je hier het terrein op dan wil je niet meer weg. Het huis is vrijwel volledig gerenoveerd en verduurzaamd en gelijkvloers ingericht zodat je ook op de begane grond kunt slapen. De tweede woon/eetkamer is bijzonder aangenaam met een groot gezin en je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je maar wilt. Wordt het je binnen te druk dan verhuis je simpelweg naar je eigen bruin café. Dat is pas een mancave. Er is een diervriendelijke omheining zodat de hond veilig kan spelen en het achtergelegen deel is ingericht als parkachtige tuin met fruitbomen en een wel heel ingenieuze moestuin.

 

 Heb je een pony dan zijn in een handomdraai weer één of twee stallen in originele staat terug te brengen en is er ruimte voor een weiland en een paddock/buitenbak. Ben je nieuwsgierig geworden dan is verder lezen en het bekijken van de foto's een mooi begin van wellicht jouw nieuwe avontuur want kom je in het echt kijken dan ben je gegarandeerd verkocht.

 

 Zoals gezegd is dit in de jaren 20 gebouwde sfeervolle huis in zijn geheel naar nu gehaald met dak,- en muurisolatie en dubbel glas. De in 2022 geplaatste aanbouw is conform de huidige eisen gebouwd en ook nog uitgerust met een geïsoleerde vloer. Hier kun je lekker tafelen en vind je daarnaast een kantoorruimte/ bijkeuken met de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde zijn een heerlijk rustig gelegen slaapkamer en badkamer gerealiseerd mocht je altijd al een B&B gehad willen hebben of helemaal gelijkvloers willen wonen.

 

 De voormalige woonkamer aan de voorzijde is nu een heerlijke zitkamer geworden. Een rustige plek om TV te kijken voor de open haard en van daaruit loop je de woonkeuken in. Deze grote ruimte is uitgerust met een inbouwkeuken (2016) voorzien van de nodige apparatuur en alle ruimte om lekker te kokkerellen. Bij mooi weer eet je op het terras naast de keuken onder de leibomen, bij slecht weer aan de grote tafel binnen. Simpel zat.

 

 De voordeur wordt in het buitengebied niet vaak gebruikt, zo hier ook niet. Best zonde want de hal is uitnodigend en geeft toegang tot een van de twee badkamers, de trapopgang en de woonkamer,- en keuken. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel in landelijke stijl.

 

 De verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met klimaatbeheersing en een rolluik. Ideaal voor mensen met wisselende werktijden.

 

 Is er binnen al genoeg te genieten, buiten is nog veel meer te beleven. Zo is er een afgezet deel bij de uitbouw voor de honden gemaakt om vrij te kunnen spelen op het gras. Daarachter staat de voormalige paardenstal die nu in gebruik is als werkplaats. Muurisolatie en een wel heel keurige afwerking geven een impressie van hoe de huidige bewoners met liefde voor dit huis zorgen. Heb je ruimte voor de paarden nodig dan kunnen hier twee paarden/pony's gestald worden en er is ruimte om een buitenbak en paddocks aan te leggen. In het andere deel van de schuur is een complete kroeg gebouwd, met herentoilet, een handgemaakte bar en een houtkachel. De plek om met vrienden samen te komen en de ideale gelegenheid voor een welkomstborrel in je nieuwe huis.

 

 Verder is er nog een houten overkapping geplaatst met een omheining waar hondentraining wordt gegeven en een houten schuur voor alle tuinspullen. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie en op diverse praktische punten is gedacht aan stroomvoorziening en tuinslangen zodat tuinieren een feestje wordt. Fruitbomen, een moestuin op niveau om de slakken tegen te gaan en een rondje met de hond door je eigen park. Je vindt het allemaal aan de Zeehoeveweg.

 

 Op korte afstand bevindt zich recreatiepark Kruininger Gors aan het (watersportgebied) Brielse Meer. ‘Het Gors’ heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, waarvandaan je direct het meer op vaart. Een vergeten boodschap haal je in de mini supermarkt zodat je als goede buur mee profiteert van de voorzieningen op het park.

 

 Door de hoge heggen zou je bijna vergeten dat er nog meer mensen in de buurt wonen. De omgeving biedt diverse voorzieningen zoals kinderopvang, een klein tuincentrum en op de fiets ben je binnen 5 minuten in de dorpskern van Oostvoorne. Letterlijk, elke dag op vakantie in je eigen huis.

 

 Dat is de Zeehoeveweg 29.

 

 Uitblinkers:

 

 - Grote uitbouw aan de achterzijde, 

 - Betonvloeren met isolatie op de begane grond, 

 - Schilderwerk is uitgevoerd in 2022, 

 - Leidingwerk en elektra vernieuwd, 

 - Riolering vernieuwd, 

 - Groepenkasten vernieuwd en uitgebreid, 

 - Glasvezelinternet, 

 - Vergunning voor een B&B is aanwezig, 

 - Oplevering: flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
207
Perceeloppervlakte
3657
Inhoud
705
Bouwjaar
1926
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object