Plan bezichtigingBel makelaar

Benedenberg 15

Verkocht
Excellent
Bergambacht
Op aanvraag
8650
 m²
148
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

WONEN ZONDER ENERGIEKOSTEN!



Uit het keukenraam van dit moderne huis kijk je naar de molen van Bergambacht. De locals weten het dan, deze moderne vrijstaande woning staat op loopafstand van het centrum van Bergambacht.

Het is een modern kwalitatief huis met de mogelijkheid om bij huis paarden of andere dieren te houden op een mooi ruim perceel van 8.650 m2.



Dit vrijstaande huis is in 2002 gebouwd en volledig geïsoleerd. Energielabel A ! Achter het huis staat een paardenstal met 4 ruime paardenboxen.

Op het dak van deze stal zijn in 2020 26 zonnepanelen gelegd, waarvan de opgewekte energie maar liefst 7,4 MWh per jaar oplevert.



De paardenstal kan natuurlijk ook worden gebruikt voor andere hobby’s. Het perceel van de woning, tuin, stallen, paddock en stuk weide meet 4.700 m2. Daarachter is nog een weiland aanwezig (naast de schaatsvijver) van 3.950 m2.

Om u de keuze te geven over hoeveel land u bij de woning wil, wordt het achterste deel optioneel erbij aangeboden voor €50.000,- extra (aan u de keus)



Algemeen:

Het is een goed onderhouden woning en voelt bijna als nieuw. De keuken is vernieuwd in 2018 en van alle gemakken voorzien. Een prachtige keuken zeker, maar het mooiste van de keuken is toch eigenlijk het uitzicht door het keukenraam naar de molen of naar je eigen polder. De woonkamer is aan de voorkant van het huis en hier schijnt de zon door de flinke raampartijen lekker naar binnen. Het huis voelt zonnig en lekker ruim aan. Tussen de woonkamer en de keuken is de hal met de trap, voordeur en niet te vergeten de deur naar het kantoor, een fijne werkplek beneden.



Beneden is ook nog een bijkeuken en wasruimte aanwezig. Een slaapkamer en badkamer beneden zijn dus eenvoudig te realiseren opties. Voor de liefhebbers van nog ruimer, er ligt een bouwplan om het huis fors uit te breiden.



Verdieping:

Boven voelt het huis huis ook erg ruim, dat komt natuurlijk door de dakkapel met kunststof kozijnen die bijna de hele lengte van de woning bestrijkt. De verdieping heeft een overloop en 4 ruime slaapkamers en een grote badkamer met douche, ligbad en toilet. Tenslotte is er nog een bergzolder aanwezig.



Perceel:

De paardenstal is in 2007 geplaatst en meet 5 bij 15 (75 m2) en is ingedeeld met een berging en 3 boxen van 3 x 3,5 meter en 1 paardenbox van maar liefst 3 x 5 meter. De emaille waterbakken en waterleiding worden door een warmtedraad beschermd tegen de vorst. Een spuitplaats en mestplaat zijn aanwezig. Dit alles in onderheid. En voor de paarden of andere dieren is er verder nog een fijne gedraineerde paddock met een ruime schuilstal. Achter de paddock begint de weide. Deze is dus uit te breiden met 3.950 m2.



Een groot gedeelte van het perceel heeft een beschoeiing van hardhout.



Kortom:

Heerlijk landelijk gelegen op loopafstand van de kern van Bergambacht.

Bergambacht heeft een diversiteit aan speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen.

Verder zijn er voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, bibliotheek en een overdekt zwembad. Rotterdam (25 autominuten) en Utrecht (45 autominuten) zijn goed bereikbaar. Het historische Gouda ligt slechts 12 km verderop.





KERNKWALITEITEN



• Modern en kwalitatief huis

• Goed onderhouden

• Label A

• 26 zonnepanelen

• Perceelgrootte naar keuze: 4.700 m2 of liever een groter perceel van totaal 8.650 m2

• Woonoppervlakte circa 148 m2

• Inhoud circa 534 m3

• Ideaal voor mensen die van het buitenleven houden

• Instap klaar object voor de paardenliefhebber



Oplevering in overleg



Vraagprijs € 899.000,- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
148
Perceeloppervlakte
8650
Inhoud
534
Bouwjaar
2002
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object