Plan bezichtigingBel makelaar

Rijksweg 122

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Hummelo
€ 950.000 k.k.
19663
 m²
507
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

LANDELIJK WONEN MET MOGELIJKHEID VOOR KLEINSCHALIG KAMPEERTERREIN!



Tussen Hummelo en Doetinchem in een bosrijke omgeving staat deze markante en zeer ruim opgezette WOONBOERDERIJ “Groot Zande” met een bijgebouw van circa 130 m², tuin moestuin en eigen bos. Deze prachtige woonboerderij biedt u een unieke kans om te genieten van het buitenleven met de extra mogelijkheid om kleinschalig kamperen te faciliteren. Dit alles op een totale kavel van 19.663 m²!



BESTEMMING.

De huidige eigenaren zijn in 2018 gestopt met de bedrijfsvoering van de kampeerboerderij. De bestemming is inmiddels omgezet naar “wonen, deels natuur en deels agrarisch met waarden”. Binnen deze bestemming is de functieaanduiding kleinschalig kampeerterrein opgenomen. D.w.z. een kleinschalig kampeerterrein met maximaal 30 mobiele kampeervoertuigen en/of tenten is toegestaan. Ook behoort een Bed & Breakfast tot de mogelijkheden.



INDELING.

Het voorhuis van deze woonboerderij wordt gebruikt als woonruimte en het achterhuis was in gebruik als kampeerboerderij. Het achterhuis is prima geschikt te maken voor o.a. een Bed & Breakfast, inwoning, kantoor aan huis of atelier.



Indeling voorhuis,

Begane grond: entree/gang met trapopgang, sfeervolle woonkamer met grenen vloer en houtkachel, via schuifdeuren bereikbare grote leefkeuken met AGA Cooker, deels vloerverwarming en toegang naar de provisiekelder, vrijhangend toilet met fontein, eetkamer met servieskast, schouw en houtkachel, 2e keuken met terrasdeur.



1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, nette badkamer (2015) met inloopdouche, wastafelmeubel, vrijhangend toilet en vloerverwarming.



2e Verdieping (bereikbaar via grote berging boven achterhuis) grote slaapkamer met wastafel en diverse dakramen.



Indeling achterhuis,

Begane grond: entree achterzijde, sanitaire voorzieningen bestaande uit 4 toiletten en 6 douches, alsmede een invalidetoilet- en douche, slaapruimte, hal met trapopgang, multifunctionele ruimte met bedstee en kantoor-/annex slaapkamer.



1e Verdieping: hal met uitgang via trap naar buiten, 2 slaapzalen, sanitaire voorzieningen bestaande uit 2 toiletten en 3 douches.



ERF.

Verder staat er op het erf o.a. een grote schuur van ca. 130 m² met veranda. Deze schuur is opgebouwd met een houten gebintconstructie, betonvloer met plavuizen en de buitenzijde bestaat uit potdekselwerk. De schuur is voorzien van verwarming (eigen C.V.-ketel), krachtstroom en keukeninrichting.



De boerderij wordt omgeven door een verzorgde tuin met diverse terrassen, kastanjebomen, moestuin, weiland en je kunt in je eigen bos wandelen.



OVERIGE.

Bouwjaar 1938, verbouwd omstreeks 1997 met behoud van de authentieke charme, maar wel met moderne updates.



Woonoppervlakte 507 m². Inhoud 1697 m³.



De kap is grotendeels nageïsoleerd, voorzien van dubbel glas en voorzetramen en er zijn 24 zonnepanelen aangebracht.



LOCATIE.

Gelegen aan de Rijksweg, biedt deze boerderij zowel rust als bereikbaarheid. Hummelo staat bekend om zijn prachtige landschappen, gezellige dorpskern en talloze fiets- en wandelroutes. Toch zijn steden zoals Doetinchem en Arnhem eenvoudig te bereiken, wat zorgt voor een ideale mix van landelijke rust en stedelijke voorzieningen.



Rondom zijn bossen aanwezig met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Aan de noordwestzijde grenst het perceel aan het bos van kasteel Keppel en aan de overzijde is een uitgestrekt bosgebied van Hoog-Keppel tot Doetinchem.

Kenmerken

Woonoppervlakte
507
Perceeloppervlakte
19663
Inhoud
1697
Bouwjaar
1938
Extra ruimte
18
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object