Plan bezichtigingBel makelaar

Groot Kempersteyn 9

Beschikbaar
Excellent
Notter
€ 1.575.000 k.k.
5004
 m²
272
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom in Notter, in het hart van Overijssel. Een landgoed, omgeven door de serene schoonheid van het Nederlandse platteland. Rust, comfort, energiezuinigheid en levensloopbestendigheid zijn de termen die hier van toepassing zijn. Dit prachtige landgoed biedt u een unieke kans om te wonen in de idyllische en natuurrijke Reggestreek, een van de mooiste regio’s van Overijssel. De ligging tussen het riviertje de Midden Regge en het Twentse/Sallandse coulisselandschap met bosrijke percelen maakt dit gebied bijzonder aantrekkelijk.



Ondanks de vrije ligging bevindt het landgoed zich op korte afstand van de voorzieningen van Rijssen en Nijverdal. Dit maakt het de ideale plek voor liefhebbers van het buitenleven die niet willen inleveren op gemak en bereikbaarheid.



Het rietgedekte landhuis op erf Groot Kempersteyn, ontworpen door Madmax Diesajn en gebouwd in 2019, biedt alles wat u wenst. Hier vindt u rust en ruimte gecombineerd met modern comfort. Rondom een wadi bevinden zich vijf unieke villa's, die een sfeervolle en exclusieve woonomgeving creëren. Aan de noordzijde van dit traditioneel gebouwde landhuis ligt een bouwterrein van 1604 m², perfect voor het realiseren van een kantoorruimte of andere faciliteiten voor ondernemend Nederland. De verzorgd aangelegde tuin is rondom aangelegd en past helemaal bij de landelijke omgeving.



Indeling:

Begane grond: entree met imposante trapopgang, toilet met fontein en meterkast, luxe woonkeuken met schiereiland voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, vanuit de keuken is er een prachtig zicht over de weilanden, ensuite deuren naar de living die naast veel lichtinval, sfeer biedt mede door de elektrische haard, praktische keuken/bijkeuken met achteringang en wasmachine/droger opstelling en doorgang naar buiten, master bedroom met inloopkast, annex separaat toilet en trendy badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, berging met waterontharder, zij-ingang naar carport.

Eerste verdieping: overloop, vide met 2 ruime en qua oppervlakte identieke slaapkamers met entresol en 2 aangrenzende luxe badkamers met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel, 3de slaap/werkkamer met 2 dakramen, 4de kantoor (slaap)kamer met 2 dakramen met binnendoor naar de bergzolder/installatieruimte met warmtepomp (aardwarmte) en 500 liter boiler.



Dit landhuis biedt u de luxe van modern wonen in een landelijke omgeving. Met voorzieningen zoals een dieptepomp met koeling en hoogwaardige isolatie geniet u van een comfortabel en duurzaam leven. De vrije ligging, het adembenemende uitzicht en de nabijheid van de natuur maken het een unieke plek om te wonen en te werken. Stel u voor: een prachtig kantoor naast uw huis, waar u in alle rust kunt werken en toch dicht bij huis bent.



Ervaar het zelf en neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u betoveren door de schoonheid en het comfort van dit unieke stukje Nederland. Maak de stap naar ultiem woonplezier!!



Wanneer u bijgaande link kopieert, ziet u aan vullende informatie van de architect: https://www.architecthellendoorn.nl/project/notter/

Kenmerken

Woonoppervlakte
272
Perceeloppervlakte
5004
Inhoud
1110
Bouwjaar
2019
Extra ruimte
32
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
Warm water
Elektrische boiler eigendom, Doorstroomboiler, Aardwarmte
Garage
Carport, Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object