Plan bezichtigingBel makelaar

Achterweg 24 A

Verkocht
Excellent
Groet
€ 1.125.000 k.k.
988
 m²
177
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een oase van rust, pal achter de Schoorlse duinen op een idyllische locatie staat deze vrijstaande woning met garage en recreatiewoning op een diep en breed perceel.
De woning ligt met een mooie voortuin en ruim oprijpad, een stukje van de weg af, wat voor veel privacy zorgt. Een privacy volle en vooral onderhoudsvriendelijke tuin maken deze woning geschikt voor senioren. Levensloopbestendig maken is hier goed mogelijk. De recreatiewoning op het erf wordt goed verhuurd en zorgt voor een leuke hobby.

Deze goed onderhouden woning met onder andere vier (slaap)kamers, een badkamer en een heerlijke veranda in deze rustige straat zorgen ervoor dat u altijd met uw gezin in een vakantiegevoel leeft!

Kom binnen
Rust en comfort, dit ervaart u bij binnenkomst. Een fijne woning, een echt thuis! Door de verschillende ruimtes is het een compacte indeling. Vanuit de hal bereikt u het kantoor, de woonkamer en de bijkeuken. De woonkamer (voorzien van vloerverwarming) is sfeervol met een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. De halfopen keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, kookplaat en een combi-oven/magnetron. Met de eettafel erbij in deze ruimte is het gezellig koken en tafelen met het hele gezin. Op de verdieping treft u drie riante slaapkamers en een luxe badkamer uit 2022 met voerverwarming. Middels een vaste trap bereikt u de zolder. Deze is nu in gebruik als opslag, maar met een dakkapel is hier nog een goede kamer van te maken.
Via de bijkeuken kunt u binnendoor de garage bereiken. Op het zelfde erf met een eigen "oprit" bereikt u de recreatiewoning (met vergunning) van circa 40 m². Deze is in 1998 geplaatst en altijd goed onderhouden. Voorzien van een eigen terras, een slaapkamer, badkamer, woonkamer en een keukenunit. De huidige eigenaren kunnen deze woning met succes het hele jaar door verhuren.

Buiten
Een heerlijke tuin waar een goede balans is gemaakt tussen gemak en toch groen. Veel straatwerk rondom de woning maar toch ook wat groene borders met een diversietijd aan plantensoorten. In 2021 is er een nieuwe schuur geplaatst met een veranda. Dit is een heerlijke plek om prima te vertoeven. Onder de overkapping tegen de woning aan treft u ook meerdere zitjes. U kunt met de wind en de zon mee verplaatsen. Voorkeur voor de zon of juist liever de schaduw, het kan hier allebei op elk moment van de dag. In 2022 is de coniferenhaag tussen de buren vervangen voor een houten schutting.

Omgeving
Gelegen nabij het karakteristieke ‘’Witte Kerkje’’ van Groet, een dorp met voorzieningen zoals een supermarkt, fietsverhuur, ijssalon, bushalte en een verrassend ruim aanbod aan restaurants/horeca.
Groet ligt op ca. 10 minuten fietsen van Schoorl, een kwartiertje (auto)rijden van Alkmaar, 45 minuten van Amsterdam, ca. 1 minuut lopen van de duinen en het bos en slechts 10 minuten fietsen van het strand van Hargen.

Bijzonderheden
- Dorpse voorzieningen, de prachtige bossen, het strand, de klimduin en de duinen op loopafstand
- Riant perceel met onderhoudsvriendelijke tuin
- Recreatiewoning op het erf met eigen toegang
- Levensloopbestendig wonen is mogelijk
- Laadpaal aanwezig
- 30 zonnepanelen
- Energielabel A
- Een bronpomp met diverse aansluitpunten rondom de woning

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
177
Perceeloppervlakte
988
Inhoud
795
Bouwjaar
1996
Extra ruimte
37
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object