Plan bezichtigingBel makelaar

Havenstraat 1 a

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Zijdewind
€ 825.000 k.k.
2825
 m²
230
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dromen hebben en najagen, dat doen de huidige bewoners. Zij kochten dit begin 2023, weg uit de stad en de dromen hier verwezenlijken. Vooral buiten leven, veel dieren in en om huis en een echt thuis maken voor het gezin. Dat is gelukt. Ze hebben de woning van binnen en buiten grondig aangepakt. Nu is het bijna klaar en hebben ze een nieuwe droom, die gaan ze nu najagen. Dit resulteert voor u in een instap-klaar boerderij.

Volledig wonen op de begane grond met vier slaapkamers, een badkamer en een (voormalige) garage verbouwd tot kantoor. Daarbij nog een praktisch bijgebouw en een fantastische tuin.

Kom binnen
Via de recent geplaatste voordeur waarvan de lak nog nat is, betreedt u deze lieve en compacte boerderij. De stolp met voorhuis is in 1978 opnieuw opgetrokken, de vierkantsbalken en het dak zijn nog authentiek. De boerderij voelt solide en beschermend aan. De indeling van de boerderij is praktisch en overzichtelijk. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken bereikbaar. U kunt richting de woonkamer, kantoor of de gang richting de vier slaapkamers en badkamer. In 2023 zijn al deze ruimtes opnieuw gestuukt en/of geschilderd. De luxe badkamer komt uit 2012 en is voorzien van alle gemakken, vloerverwarming, een prachtig ligbad, een inloopdouche en een dubbele wasbak. De woonkamer welke overloopt in de keuken is een grote ruimte, hier wordt echt ‘geleefd’. De openhaard is het middelpunt van deze ruimte. De woonkamer heeft aan drie kanten ramen, dit zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. De landelijke keuken
komt uit 2023 en is van vele gemakken voorzien. De openstaande deuren staan de hele dag open, de connectie met buiten is hierdoor heerlijk. Op de verdieping treft u een grote open ruimte van maar liefst 150 m². Hier kunnen uw dromen nog verwezenlijkt worden.

Buiten
Alleen de tuin zou al een reden zijn om hier te gaan wonen. Kippen, konijnen en honden. Alles loopt er nu rond. Verschillende terrassen nodigen u uit om heerlijk te vertoeven. Een diversiteit aan onder andere Leibomen, Japanse Kers en Olijfbomen zorgen voor prachtig groen. Het vers ingezaaide gras nodigt uit voor een potje voetbal. Aan de achterzijde staat nog een riante schuur van 65 m², nu ingericht als gym maar ook goed te gebruiken voor tuinspullen.

Omgeving
Zijdewind is een sociaal en actief dorp. Voor basisscholen kunt u terecht in het nabij gelegen 't Veld of Waarland. Ook de dagelijkse boodschappen zijn in beide dorpen te halen. Nieuwe Niedorp en Schagen zijn met de auto vlot te bereiken en hier is een verscheidenheid aan winkelaanbod. De kuststreek en het bos zijn snel te bereiken.

Verbouwingen/Renovaties 2023
- krachtstroom en nieuwe groepen aangelegd
- nieuwe wandcontactdozen
- dak van de schuur vervangen met sandwich platen
- schrijversysteem geïnstalleerd met smart brick
- voegen waar nodig bijgewerkt
- de meeste wanden, plafonds en binnendeuren zijn
gestuukt, gespoten en/of geschilderd
- wand verwijderd tussen keuken en woonkamer
- vloer geëgaliseerd
- nieuwe pui geplaatst met HR++ glas
- verschillende kozijnen vervangen
- nieuwe keuken
- 14 zonnepanelen geplaatst
- 2 terrassen aangelegd, 70 % ingezaaid met gras en
diverse bomen en planten geplant
- glasvezel aanwezig
- nieuwe voordeur (volgt nog)
- nieuw kozijn op plaats van garage deur (volgt nog)


Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
2825
Inhoud
1400
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
150
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object