Plan bezichtigingBel makelaar

Jan Glijnisweg 16 C

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
Op aanvraag
4907
 m²
230
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dit is waar het allemaal om draait...
Een solide stolp uit 2006 met een nostalgische bouwstijl, gebouwd door Kamp uit Heerhugowaard. Deze staat op een royaal perceel met aansluitend een eigen stuk grasland, een dubbele garage met verdieping en een uitzicht tot ver in de polder. Hier mogen wonen is het beste van twee werelden. Vrijheid, rust en vergezichten. Maar toch op korte afstand van het centrum van Heerhugowaard met al haar voorzieningen.

Een riante woning waar veel rekening is gehouden met natuurlijke lichtinval door de vele ramen rondom.
Een perfect familiehuis met riante vertrekken, vier slaapkamers, een badkamer en vooral veel leef-, en speelruimte rondom de woning.

Kom binnen
Middels een lange oprit bedekt met donkere kiezelstenen bereikt u de noordoost kant van de stolp, hier is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Vanuit deze hoek kunt u zowel de garage, de tuin en de woning betreden. Bij binnenkomst valt het op dat de vele ramen zorgen voor een frisse en natuurlijke lichtinval. Over de gehele begane vloer ligt een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. De landelijke keuken is voorzien van hedendaags comfort. Houten schuifdeuren, scheiden de woonkamer en kantoor. Uiteraard is dit kantoor ook geschikt om eventueel een slaapkamer met badkamer van te maken. Aansluitingen hiervoor zijn al gelegd. Middels de openslaande deuren bereikt u de heerlijke achtertuin. Op de verdieping (voorzien van een betonnen verdiepingsvloer) treft u vier slaapkamers en een badkamer. Achter de woning staat een riante garage met dubbele (elektrische) garagedeur, twee loopdeuren en voorzien van 12 zonnepanelen. Deze is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Dit is nog eens parkeren met klasse. Naast het parkeren van twee auto's is er ruimte voor opslag en er is nog een verdieping aanwezig. Hier treft u een gezellige bar, maar uiteraard ook perfect te gebruiken voor opslag.

Buiten
Rondjes rennen om uw eigen woning kan hier! Een riante voortuin, een volwaardig en volgroeide groene achtertuin en nog een stuk grasland van 3.000 m² grenzend aan een stiltegebied. In de tuin treft u diverse fruitbomen, een heuse trampoline, een Finse Kota en een moestuin. In 2020 zijn er rondom 16 wilgen gepland voor de nodige privacy.

Omgeving
Op 10 minuten fietsafstand is het winkelcentrum Middenwaard te bereiken met ruime diversiteit aan winkels, het gezellige Coolplein met restaurants, theater, casino, bowling en bioscoop. Op nog geen 5 minuten loopafstand is er een basisschool. De middelbare scholen en sportverenigingen zijn allemaal binnen 15 minuten fietsafstand. Grotere steden bezoeken zoals Alkmaar, Hoorn of Amsterdam is goed te doen via de diverse uitvalswegen. Op 10 minuten afstand bereikt u het NS-station, vanuit hier gaat er elk half uur een trein richting de grotere steden.

Bijzonderheden
- Stolp staat ver van de weg af
- Vrij uitzicht richting de polder
- Stiltegebied achter de woning
- 3.000 m² grasland
- Riante en geïsoleerde garage met verdieping
- Kantoor beneden kan ook goed als slaapkamer met badkamer worden ingericht
- Ontkalker op de hoofdwaterleiding aanwezig
- Hoge mate van privacy
- Nieuw alarm uit 2022
- De gehele woning rondom geïmpregneerd in 2023
- Nieuw lichtplan en domotica te bedienen via een app uit 2024
- Rondom geschilderd in 2024

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
4907
Inhoud
910
Bouwjaar
2006
Overige inpandige ruimte
15
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object