Plan bezichtigingBel makelaar

Geukerdijk 98

Beschikbaar
Excellent
Haaksbergen
€ 1.450.000 k.k.
10313
 m²
245
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zeer fraai aan de bosrand gelegen vrijstaand landhuis met oprijlaan, zwembad, bos, weiland en grote tuin. Dit woonhuis biedt een combinatie van luxe, comfort en rust op een zeer idyllische plek aan de rand van de bebouwing en naast het Grintenbos. Kortom een droomhuis met prachtige vergezichten en omgeven door natuur.

Naast het woonhuis is er nog een grote stenen garage met verdieping en een houten kapschuur op het perceel van ruim 1 hectare (10.313 m²). Het buitengebied ligt om de hoek maar ook de voorzieningen zoals scholen, winkels en sportaccommodaties. De steden Hengelo en Enschede liggen op slechts 15 minuten rijden.



Begane grond: Fraaie entree met dubbele voordeuren, ruime centrale hal met garderobe, openslaande deuren naar de royale living met een schouw waarin een openhaard, deels een fraaie eiken vloer en deels een plavuizen vloer, schuifdeuren maar serre met vloerverwarming, gashaard, openslaande tuindeuren naar het terras en schuifdeuren naar de eetkamer met openslaande deuren naar het zonneterras en toegang tot de (wijn-) kelder. Er is een hal met meterkast, garderobekast, toilet en toegang naar de keuken. De keuken is voorzien van complete en luxe inbouwapparatuur waaronder een stoomoven, een hete lucht oven, een koelkast, een vaatwasser, inductie kookplaat en een afzuigschouw. Vanuit de eetkamer is er toegang naar de bijkeuken met wasmachineaansluiting en een achteringang.



1e Verdieping: overloop met 5 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een balkon en grote kastenwand en een moderne badkamer-en-suite met inloopdouche met sun-shower (uv- en infraroodstraling), vloerverwarming en een dubbele wastafel. De 2e badkamer beschikt overeen douche en toilet . De masterbedroom beschikt overeen eigen toilet.



2e Verdieping: via vaste trap te bereiken: grote zolder met cv ruimte en bergruimtes.



Garage in spouw en met een met elektrische deur, voorzien van grote zolder, een eigen cv ketel ten behoeve van het zwembad en de buitendouche.



Pool van 11 x 5 meter



Bijzonderheden: bouwjaar 1988 * Perceel 10.313 m² * Inhoud 985 m ³ * Woonoppervlak 245 m² * Verwarming middels gasgestookte combi-ketel uit 2010 (Remeha) met radiatoren * Voorzien van een eigen (drink-) waterbron. * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist.

Kenmerken

Woonoppervlakte
245
Perceeloppervlakte
10313
Inhoud
985
Bouwjaar
1988
Overige inpandige ruimte
20
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
1400
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (053-5724466) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object