Plan bezichtigingBel makelaar

Erf van Odin 2

Beschikbaar
Excellent
Heerhugowaard
€ 1.000.000 k.k.
1255
 m²
199
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het Park van Luna in uw achtertuin…
Op een heel bijzonder plekje in Heerhugowaard, op een beveiligd erf met slechts drie woningen staat deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning heeft een ruime living, een keuken met kookeiland, een heerlijke tuin en vier slaapkamers. Hier geniet u van rust, ruimte en natuur met alle voorzieningen binnen handbereik door de centrale ligging tussen Heerhugowaard en Alkmaar. Het naastgelegen Park van Luna biedt veel mogelijkheden om te recreëren en van de natuur te genieten.

De woning is gebouwd in 2007, is goed geïsoleerd, heeft 30 zonnepanelen (leasecontract tot 2027) en een elektrische laadpaal voor de auto. Bij elkaar resulteert dit in een energielabel A.

Kom binnen
De entree is via de zijkant van de woning. Via de hal komt u in de u-vormige living, een riante ruimte met rondom ramen en een erker voor veel lichtinval. Aan de voorzijde gelegen is de zithoek met sfeervolle gashaard, in het midden de eethoek en aan de achterzijde de keuken met openslaande deuren naar de tuin. De hele ruimte wordt verlicht door inbouwspots.
De keuken is voorzien van een half vrijstaand kookeiland met gasfornuis en diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi oven/magnetron, stoomoven, kokend waterkraan en vaatwasser.
De gehele vloer op de begane grond is voorzien van Belgisch leisteen en heeft een aangename vloerverwarming. De woonkamer kan bijverwarmd worden door elektrische verwarming.
Via de keuken is de bijkeuken te bereiken waar onder andere plaats is voor de wasmachine en de droger. Hier is ook de toegang om binnendoor naar de garage te gaan. De garage is nu deels in gebruik als kantoor en deels als berging. Er is aan de achterzijde een deur naar de zijkant van de tuin en aan de voorzijde heeft de garage twee openslaande deuren.

Op de eerste verdieping treft u vier ruime slaapkamers. De master bedroom heeft ook nog een fijne inloopkast. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en twee wastafels. Het toilet op deze verdieping bevindt zich separaat van de badkamer.
Een ruime vliering over de lengte van het huis biedt de nodige opbergruimte en is te bereiken via een vlizotrap.

Buiten
Het erf is beveiligd met een toegangspoort. Deze staat overdag open en wordt ’s avonds automatisch gesloten, waardoor onbevoegden niet zomaar het terrein meer op kunnen, wel zo veilig! Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s om te parkeren.
De tuin is rondom de woning gelegen en grenst aan de achterkant aan water. De tuin is verzorgd en mooi aangelegd met veel groen en mooi bloeiende bloemen en struiken. Achter in de tuin staat een schuur met overkapping, waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

De omgeving
De woning ligt nagenoeg aan Het Park van Luna, een recreatiegebied in Heerhugowaard. Dit is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen, die er komen om te genieten van de natuur, recreatieve activiteiten en evenementen die hier worden georganiseerd, variërend van concerten tot sportwedstrijden. Je kunt er zwemmen en windsurfen bij het Lunastrand, wandelen en fietsen door de natuur en er zijn speeltuinen voor kinderen. Kortom, het Park van Luna biedt een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie en vermaak.
De ligging tussen Alkmaar en Heerhugowaard is ideaal. Beide steden zijn snel te bereiken, de ontsluiting naar de provinciale weg is op een steenworp afstand. U kunt zowel op de fiets als met de auto.

Bijzonderheden
- Centraal gelegen tussen Heerhugowaard en Alkmaar
- Op een erf met in totaal slechts drie woningen
- Aangrenzend aan recreatiegebied Park van Luna
- Elektrische laadpaal voor de auto
- 30 zonnepanelen (leasecontract)
- Aangebouwde garage (nu deels in gebruik als kantoor)
- Er is een mandelig erf, deze wordt na 10 uur 's avonds automatisch afgesloten met een hek

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
199
Perceeloppervlakte
1255
Inhoud
801
Bouwjaar
2007
Extra ruimte
17
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan park, Aan rustige weg
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object