Plan bezichtigingBel makelaar

Scherpenbergsebaan 10

Beschikbaar
Excellent
Schijf
€ 795.000 k.k.
8595
 m²
297
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze vrijstaande langgevelboerderij met diverse bedrijfsgebouwen ligt op een ruim perceel van 8.595 m², op fietsafstand van het dorpscentrum van Schijf, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Voor een uitgebreider winkelaanbod is de dorpskern van Rucphen binnen ongeveer 10 minuten met de auto te bereiken. Het dorp biedt tevens een basisschool en diverse sportfaciliteiten. Voor liefhebbers van fietsen en wandelen is deze locatie top, met tal van natuurgebieden en bossen in de directe omgeving! Deze unieke woning biedt uitstekende mogelijkheden voor dubbele bewoning, ideaal voor mantelzorg of inwonende kinderen, dankzij de aanwezigheid van twee volledig gescheiden woongedeeltes. Er moet rekening worden gehouden met moderniseringswerkzaamheden, maar deze langgevelboerderij biedt daarom dé perfecte kans om alles geheel naar eigen wens en smaak in te richten. In de tuin kun je genieten van je eigen moestuin, terwijl kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Daarnaast zijn er verschillende terrassen gecreëerd, zodat je altijd een fijne plek vindt om te ontspannen.

Deze locatie heeft een agrarische bestemming waardoor particuliere bewoning niet is toegestaan. Echter is er een wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het bestemmingsplan waardoor je, onder voorwaarden, de bestemming eventueel kunt wijzigen naar een woonbestemming.  

Download de brochure voor meer informatie!

Kenmerken

Woonoppervlakte
297
Perceeloppervlakte
8595
Inhoud
1074
Bouwjaar
1980
Overige inpandige ruimte
12
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object