Plan bezichtigingBel makelaar

Peeskesweg 3 a

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Beek
€ 650.000 k.k.
1040
 m²
139
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bent u op zoek naar uw droomwoning in een adembenemende omgeving? Dan is deze vrijstaande woning aan de bosrand van Beek precies wat u zoekt! Gelegen op een schitterende locatie met aan de achterzijde blijvend vrij uitzicht over de omliggende heuvelrug en landerijen, biedt deze woning alles wat uw hart begeert. Wie houdt van de natuur en het buitenleven, zal zich direct thuis voelen.



In de prachtige tuin met diverse beplanting, grote bomen, vijver en een overdekt terras is het heerlijk genieten van zowel de zon als de schaduw en volledige privacy.



Zowel het woonhuis als de vrijstaande garage zijn voorzien van een charmante rieten kap, wat bijdraagt aan een authentieke en warme uitstraling. Met een royale inhoud van ca. 550 m³ en een ruim perceel van 1.040 m² is er volop ruimte voor al uw wensen en ideeën. Parkeren op eigen terrein is geen enkel probleem.



Met een mogelijke slaapkamer en douchegelegenheid op de begane grond is gelijkvloers wonen mogelijk. Op de 1e verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een badkamer, waardoor er volop ruimte is voor een gezin.



Kom kijken en laat u verrassen! U moet deze woning gezien hebben om genoemde kwalificaties zelf te ervaren.



Beek:

Beek is een gezellig dorp, gelegen aan de Montferlandse bossen, tegen de Duitse grens met Emmerich/Elten en met een aantal basisvoorzieningen zoals een basisschool en diverse winkels. Beek kent een rijk verenigingsleven. De A12 richting Arnhem en Duitsland bevindt zich op een paar kilometer afstand.



Indeling:



Kelder:

Provisieruimte.



Begane grond:

Hal/entree, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, kantoor-/werkruimte, halfopen woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur en ook hier openslaande deuren naar de tuin, doucheruimte voorzien van wastafel, witgoedaansluitingen en C.V. opstelling, royale berging/slaapkamer met toegang tot de tuin.



Verdieping:

Royale overloop met dakkapel en bergruimte, 3 slaapkamers, allen met vaste kasten en 1 slaapkamer voorzien van airco, badkamer voorzien van douche-/ligbadcombinatie, zwevend toilet, wastafelmeubel, kast en dakraam.



Bijgebouw:

Vrijstaande garage met overkapping/carport



Bijzonderheden:

Bouwjaar ± 1931, in 2002 volledig gerenoveerd, aanbouw ± 1990.

Woonoppervlakte ± 139 m², overige inpandige ruimte ± 10 m², gebouwgebonden buitenruimte(n)± 8 m², externe bergruimte ± 33 m².

Inhoud ± 551 m³.

Rietdak-isolatie (woonhuis), dubbele beglazing, dakisolatie naar verwachting (achteraanbouw), begane grond vloer isolatie (achteraanbouw naar verwachting), gevelisolatie (achteraanbouw naar verwachting).

Grondwaterpomp aanwezig (defect).

NEN-meetrapport en bouwtechnische keuring aanwezig.

Energielabel E.

Alarminstallatie.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
1040
Inhoud
551
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
10
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan drukke weg, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314-668844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object