Plan bezichtigingBel makelaar

Duivenslaagte 6

Beschikbaar
Excellent
DE BULT
€ 598.000 k.k.
745
 m²
77
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een aantrekkelijke locatie aan de rand van Landgoed de Eese, te midden van de bossen en natuur van Natuurnetwerk Nederland, hoogwaardig gebouwde, levensloopbestendige (!), VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar 2007) met tuingerichte serre. De woning ligt in het groen en is via een eigen oprijlaan bereikbaar. Het geheel ligt op een perceel van ca. 745 m² eigen grond.



Deze goed geïsoleerde woning is heel comfortabel en biedt alle wooncomfort op de begane grond. Naast de badkamer zijn er maar liefst 2 slaapkamers op de begane grond. Er zijn eventueel mogelijkheden voor het uitbreiden van de woning.



Ondanks de landelijke ligging ben je vanuit De Bult binnen enkele minuten in het historische stadje Steenwijk. Hier vind je een breed aanbod aan winkels, scholen, supermarkten en sportfaciliteiten. Ook zijn er goede verbindingen met de A32, waardoor steden als Zwolle, Meppel en Heerenveen makkelijk te bereiken zijn.



Wat De Bult zo bijzonder maakt, is de ligging te midden van uitgestrekte bossen, weidse weilanden en het nabijgelegen natuurgebied De Eese. Dit gebied is rijk aan flora en fauna en nodigt uit tot eindeloze wandelingen, fietstochten en buitenactiviteiten. Natuurliefhebbers voelen zich hier meteen thuis. Bovendien liggen ook Nationaal Park Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld op korte afstand, wat van De Bult een geweldige uitvalsbasis maakt voor iedereen die graag de natuur verkent.



Indeling:

Begane grond:

Entree met meterkast, luxe toilet en bijkeuken. Tuingerichte woonkamer met veel lichtinval door de doordachte plek van een lichtkoepel. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle inzethaard en biedt een aantrekkelijk uitzicht op de tuin. Open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur. 2 Slaapkamers. Comfortabele badkamer met badmeubel, douche en designradiator.



Algemeen:

Bouwjaar: 2007,

Kaveloppervlakte ca. 745 m²,

Woonoppervlakte ca. 77 m², overige inpandige ruimte ca. 22 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 4 m², externe buitenruimte ca. 8 m², inhoud ca. 367 m³,

Verwarming en warmwatervoorziening door middel van CV-ketel.



Tuin:

Rondom de woning ligt een verzorgde siertuin met zonnige terrasoverkapping en verhoogde moestuinbakken. De tuin is zonnig te noemen, maar biedt ook schaduwplekken.



Goed om te weten:

- Bestemming Wonen – Buitengebied

- De oprijlaan en een gedeelte van de tuin (a.d noordzijde) hebben bestemming Tuin

- De woning ligt in een recreatiegebied met toekomstige bebouwing

Kenmerken

Woonoppervlakte
77
Perceeloppervlakte
745
Inhoud
367
Bouwjaar
2008
Overige inpandige ruimte
22
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object