Plan bezichtigingBel makelaar

Riegshoogtendijk 176

Beschikbaar
Excellent
Hollandscheveld
€ 1.395.000 k.k.
21575
 m²
211
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Midden tussen de uitgestrekte weilanden van Hollandscheveld ligt dit unieke, vrijstaande huis op een indrukwekkend perceel van maar liefst 21.575 m². Hier vindt u een oase van rust en natuur, helemaal voor uzelf. Het is een terrein met veel groen, prachtige vijvers en idyllische zitplekjes. Of u nu wilt ontspannen in het groen of een wandeling maakt over uw eigen land, dit is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Deze woning is niet alleen bijzonder vanwege het indrukwekkende perceel, maar ook door zijn unieke karakter. Met zijn charmante houten gebinten en prachtige glas-in-loodramen straalt het huis een bijzondere sfeer uit. De vele ramen rondom zorgen ervoor dat u vanuit elke hoek kunt genieten van het adembenemende uitzicht.

De woning biedt twee slaap- en badkamers, waarvan één op de begane grond, waardoor de woning levensloopbestendig is. Dankzij volledige isolatie en de aanwezigheid van 16 zonnepanelen, heeft de woning een energiezuinig energielabel A. In de tuin bevindt zich een vrijstaande houten schuur, die zowel ruimte biedt voor het parkeren van een auto als voor extra opbergruimte.

Ook de voorzieningen zijn binnen handbereik. Binnen 15 fietsminuten staat u in het bruisende Hollandscheveld met diverse winkels, supermarkten, horecagelegenheden, een huisartsen- en tandartspraktijk, meerdere basisscholen en sportgelegenheden. Vanuit de woning is er een goede verbinding met de uitvalswegen, zo bent u binnen 10 autominuten op de A37 (richting Emmen- Duitse grens) en de A28 (richting Groningen en Zwolle).

Indeling:

Begane grond:
Binnenkomst in een ruime hal. De hal is voorzien van een meterkast en een toilet met fontein. Vanuit de hal is zowel de keuken als de woonkamer te betreden. De openkeuken is voorzien van een combi-oven, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en een natuurstenen blad. In het verlengde van de keuken is ruimte voor een mooie eethoek met openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer is ruimte voor meerdere zithoeken en kunt u genieten van het adembenemende uitzicht. De royale slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkast en luxe badkamer en-suite. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. Tot slot beschikt de begane grond over een bijkeuken waar ruimte is voor het witgoed.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een open karakter met een ruime overloop/vide waar ruimte is voor een dubbele werkplek. Daarnaast beschikt de eerste verdieping over een ruime slaapkamer met badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. Bovendien is er een bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Perceel van 21.575 m²
- Oase van rust en natuur op eigen terrein
- Optimale privacy
- 16 zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Karakteristieke houten gebinten
- Glas-in-lood ramen
- Levensloopbestendig door slaap- en badkamer op begane grond
- CV ketel ATAG (2021)
- Buitenschilderwerk 2023
- Vrijstaande houten schuur
- Op 15 fietsminuten afstand van alle voorzieningen.

Benieuwd geworden naar deze unieke woning? Neem dan contact op, de makelaar gaat graag met u kijken.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Kenmerk: Exclusief wonen, landelijk wonen, levensloopbestendig wonen

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
21575
Inhoud
782
Bouwjaar
2002
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0523-270174) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object