Plan bezichtigingBel makelaar

Broek 40

Beschikbaar
Excellent
Gieterveen
€ 1.835.000 k.k.
25635
 m²
1037
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In verband met bereiken pensioen leeftijd ter overname aangeboden:

Op een rustige en groene locatie in het centrum van Gieterveen gelegen uniek object:
- UNIEKE KARAKTERISTIEKE ROYALE WOONBOERDERIJ
- MEERDERE GROEPSACCOMMODATIES
- OPERATIONELE CAMPING MET ZWEMBAD GELEGEN AAN EEN RIVIERTJE EN NATUURGEBIED

OMSCHRIJVING:
De woning en groepsaccommodatie is opgesplitst in meerdere separate woonruimtes en appartementen, hierdoor is de woning geschikt voor vele doeleinden.
De locatie heeft een bestemming wonen met logiesfunctie en camping (recreatie).
Broek 40 is uitstekend bereikbaar en ligt op korte afstand van grotere plaatsen met alle gewenste voorzieningen. Scholen, winkels en culturele activiteiten liggen binnen handbereik, terwijl de rust en ruimte altijd op u wacht bij thuiskomst.

INDELING WOONBOERDERIJ :
Begane grond (woongedeelte met daarnaast een groepsaccommodatie met eigen voorzieningen):
De privé woning heeft drie eigen entrees.
Eerste entree: voor aan de weg ruime hal, karakteristieke woonkamer, trapopgang naar de grote slaapkamer op de eerste verdieping. Dit voorgedeelte is nog geheel authentiek. Wordt verwarmd door cv en airco.

Tweede entree:
Ingang aan de linkerkant vanaf de weg gezien, hal met toilet, aansluitend kantoor/woonkamer, met eigen badkamer en slaapkamer, airco en cv.
Ook vanuit de tweede entree doorgang naar de grote keuken met een aangepaste hoog/laag keuken met oven/ houtkachel verbonden met de cv en airco, doorloop naar de eetkamer en grote serre met een patio/tuin.
Vanuit de eetkamer doorgang naar de grote slaapkamer met eigen terras. Aansluitend een aangepaste badkamer met witgoed. Daaropvolgend een grote hal met twee slaapkamers en doorgang naar de karakteristieke woonkamer met eigen ingang.

Derde entree:
Deze bevindt zich aan de kant van het zwembad. Dit gedeelte van de boerderij is geheel geïsoleerd Er is vloerverwarming en een houtkachel met pizzaoven. Via de entree, aansluitend open keuken/bar met keukenapparatuur. De grote living, heeft een karakteristieke vide met open trap naar de eerste verdieping met 4 slaapkamers waarvan twee gereed zijn en 2 in de afbouwfase. Alle slaapkamers hebben een eigen douche, wc en een wastafel.
Via de vide is nog uitbreiding mogelijk naar meerdere slaapkamers.
De living is verbonden met de overige woongedeeltes.

Toilet Gedeelte camping:
Toilet gedeelte met 6 wastafels, 4 wc en 3 douches waarvan een douche en wc zich bevinden in de aangepaste mindervalide ruimte.
Hier bevindt zich ook het zwembad filterpomp.

GROEPSACCOMMODATIE 12 tot 24 personen:
6 slaapkamers met gemeenschappelijke woonkamer, dichte keuken, 3 badkamers met douche wastafel en toilet en 2 gastentoilet.
Vanuit de woonkamer en hal een trapopgang naar de bovenverdieping, met:
Overloop met speelruimte voor spelletjes en tafeltennis, aansluitend 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Hierachter een berging met mogelijkheden tot uitbreiding.
Alle slaapkamers op de begane grond hebben openslaande deuren naar het eigen terras en de tuin en fietsenschuurtje plus een privé parking voor 6 auto’s.

GROEPSACCOMMODATIE 10 tot 20 personen:
Met totaal 5 slaapkamers met grote serre, gemeenschappelijke woonkamer met open keuken/bar, begane grond, 2 slaapkamers met eigen badkamers en 1 slaapkamer met gasten wc. Vanuit de living trap naar de eerste verdieping met tv. Kamer en aansluitend 2 slaapkamers. Hierachter een berging met mogelijkheden tot uitbreiding.
Alle slaapkamers op de begane grond hebben openslaande deuren naar het eigen terras en de tuin en fietsenschuurtje.

CAMPING en overige voorzieningen:
Camping, zwembad, garage en berging.
Prachtige landelijke tuin rondom met voldoende parkeerplaatsen, bijzonder veel privacy en vrije ligging aan een riviertje en natuurgebied.

BIJZONDERHEDEN:
- Geschikt voor vele doeleinden: een deel verhuren, totaal verhuren, dubbele bewoning mogelijk, geschikt voor ouderen / PGB bewoning, projectontwikkeling.
- Levensloopbestendig
- De groepsaccommodaties en camping worden doorlopend verhuurd met aantrekkelijke huuropbrengsten
- Op zandgrond gelegen
- Centraal gelegen nabij uitvalswegen en voorzieningen
- Karakteristieke woonbeleving
- Degelijk gebouwd
- Uitstekende ligging voor de 70 aanwezige zonnepanelen
- Voorzien van 2 hybride boilers en 3 cv ketels
- Voorzien van 2 elektra aansluitingen
- Huidige bestemming wonen en recreatie en landbouwgrond

OMGEVING:
De omgeving rondom Gieterveen is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Uitgestrekte akkers, weelderige weilanden en schilderachtige bossen bieden een thuis aan een diversiteit aan flora en fauna. Het is de perfecte plek voor lange wandelingen, fietstochten of paardrijden langs kronkelende landweggetjes en door historische dorpjes.
Gieterveen heeft een basisschool en kinderdagverblijf, aangrenzend het dorpshuis met bieb en sporthal plus twee voetbalvelden en tennisbanen. In het middelpunt van het kleine Drentse dorpje, een kerkje en een kapelletje. Een gezellig dorpscafé met trouw locatie. Net buiten Gieterveen is een overdekte manege met paardenstallen.
De rijke geschiedenis van de regio is terug te zien in de vele erfgoederen en monumenten. Historische boerderijen, oude kerken en restanten uit vervlogen tijden vertellen de verhalen van het plattelandsleven. Ontdek lokale tradities en geniet van culturele evenementen die gedurende het jaar worden georganiseerd, waarbij de gemeenschap samenkomt en haar verbondenheid viert.
Voor de actieve ontspanning zijn er talloze mogelijkheden. Golfbanen, manegefaciliteiten en viswateren liggen binnen handbereik. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de veilige en natuurrijke omgeving.
Hoewel Gieterveen de rust van het platteland ademt, zijn de voorzieningen nooit ver weg. In de omliggende dorpen en steden vindt u een uitgebreid aanbod aan winkels, scholen, gezondheidszorg en gastronomie. De uitstekende verbindingen met uitvalswegen zorgen ervoor dat stedelijke centra zoals Assen en Groningen en Veendam eenvoudig te bereiken zijn voor een dagje uit of werk.

VIRTUEEL AL TE BEZICHTIGEN
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning, de complete plattegronden en de omgeving!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken: Exclusief wonen, Buitenstate

Kenmerken

Woonoppervlakte
1037
Perceeloppervlakte
25635
Inhoud
4427
Bouwjaar
1870
Overige inpandige ruimte
157
Aantal verdiepingen
6
Aantal slaapkamers
24
Isolatie
Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Doorstroomboiler
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-301177) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object