Plan bezichtigingBel makelaar

Priesterinkdijk 10

Beschikbaar
Excellent
Zelhem
€ 1.350.000 k.k.
12915
 m²
337
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Na een drukke werkdag verlang je naar een thuis. Heerlijk tot rust komen in je eigen vertrouwde omgeving. Op de Priesterinkdijk 10 in Zelhem begint het thuiskomen zodra je de lange oprijlaan opdraait. De Lindenlaan, links en rechts geflankeerd door loofbomen met heldergroene bladeren. Je kijkt uit over de kleinvee- en paardenweide met op de achtergrond deze prachtige woonboerderij. Met recht een oase van rust omgeven door weilanden en bossen en gelegen in het buitengebied tussen Zelhem en Halle.

 

 Rondom de woonboerderij zien we verspreid een aantal opstallen staan. Een gepotdekselde houten schuur met dubbele carport, een prachtige volledig geoutilleerde atelierruimte en een geheel achter het groen verscholen gelegen gastenverblijf. Een fraai ensemble op een perceel van in totaal 12.925 m². De riante perceeloppervlakte en ook de situering van de woonboerderij achter op het perceel staan garant voor veel privacy.

 

 De woonboerderij is zeer ruim. Met 337 m² woonoppervlakte biedt deze woning ondermeer ruimte voor een riante woonkamer, een woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een riante werkkamer. Voor wie ernaar op zoek is: met enkele aanpassingen kun je hier samen met ouders of kinderen ieder apart en toch onder een dak wonen.

 

 De woonboerderij, oorspronkelijk gebouwd rond 1900, heeft een rijke geschiedenis. Verschillende bewoners en verbouwingen hebben bijgedragen aan de huidige verschijningsvorm. Wat ooit begon als een scheiding tussen wonen in het voorhuis en een deel in het achterhuis, is nu getransformeerd tot een comfortabele woning met alle moderne gemakken.

 

 Het comfort wordt nog eens bevestigd door het energielabel: een A-label. De investeringen in het aanbrengen van geïsoleerde dakplaten, het na-isoleren van de gevel, het aanbrengen van isolerende beglazing en de plaatsing van maar liefst 25 zonnepanelen laten zich tegenwoordig dubbel en dwars uitbetalen.

 

 Indeling

De vide op de overloop geeft een mooi zicht op de ruime hal. Een centrale ruimte die je leidt naar de woonkamer en de keuken. De aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer is goed gevuld met daglicht. Op de vloer ligt een fraaie massief eiken plankenvloer die doorloopt in de lounge hoek. De op een kier staande deur verraadt al iets van de prachtige woonkeuken. Een moderne U vormige inbouwkeuken met direct contact met de eethoek. Gezelligheid pur sang. Op zonnige dagen loop je nog een deur verder - door naar het overdekte terras met een fantastisch zicht op de tuin en grote (natuurlijke) vijver. Vanuit de keuken slaan we linksaf de bijkeuken in. Om de hoek doemt nog een verrassende ruimte op: de werkkamer. Als dit de standaard is voor thuiswerken of een kantoor/praktijk aan huis dan wil niemand meer buitenshuis werken. Wat een heerlijke ruimte.

 

Boven zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ruimte genoeg voor een groot gezin en dringen voor de wastafel is er niet meer bij. Er is een opgang naar de verdieping vanuit het voor- en het achterhuis.

 

De (B&B) gasten kunnen uitwijken naar het in 2013 gerealiseerde gastenverblijf achter in de tuin. Modern en keurig verzorgd. Er is een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het is een genot hier te verblijven.

 

Hobby- en klusruimte is er ook voldoende aanwezig. De creativiteit kan de vrije loop nemen in de atelierruimte. Voor de meer stoere klussen en de werktuigen moet je in de schuur of de werkplaats zijn. Het is wel duidelijk: hier hoef je je nooit te vervelen.

 

De woonboerderij ligt op ca. 2 autominuten van het centrum van Zelhem. Hier vind je voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en gezellige eet- en drankgelegenheden. Oprechte dorpse gezelligheid. Voor uitgebreide voorzieningen kan een uitstapje worden gemaakte naar de nabijgelegen stad Doetinchem.

 

Als rust en privacy voor jou een groot goed zijn kom dan kennismaken met deze bijzondere plek. Wij leiden je graag rond in deze oase van rust.

 

Bouwjaar: 1900

Gebruiksoppervlakte:

- wonen: 337 m²

- externe bergruimte: 143 m²

Perceeloppervlakte: 12.915 m³

Energielabel A

Kenmerken

Woonoppervlakte
337
Perceeloppervlakte
12915
Inhoud
1254
Bouwjaar
1900
Overige inpandige ruimte
1
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Garage met carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object