Plan bezichtigingBel makelaar

Oude Goorseweg 13

Beschikbaar
Excellent
Diepenheim
€ 1.295.000 k.k.
21883
 m²
230
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Waar dromen thuis komen!



Op een waanzinnig fraaie plek in het buitengebied van Diepenheim en op een idyllisch plekje aan een doodlopend weggetje gelegen karakteristieke en charmante woonboerderij met 2 zeer ruime bijgebouwen waaronder een gastenverblijf. Op deze plek komt het buitenleven en het ultieme wooncomfort wat deze woonboerderij te bieden heeft prachtig samen. Rust, ruimte, vrijheid en de natuur, hier vindt en heeft u alles!



Het geheel is gelegen op een kavel van maar liefst circa 21.883 m2 (gedeeltelijk bosperceel). De woonboerderij heeft maar liefst een woonoppervlakte van ca. 230 m2.



De karakteristieke woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1976 en is door de huidige eigenaren in 2015 uitgebouwd met een zeer ruime woonkeuken. De woning voldoet geheel aan de huidige maatstaven, is energieneutraal, gasloos en beschikt over energielabel A+++, voor een heerlijk wooncomfort. In totaal zijn er 5 slaapkamers. De woning wordt met liefde en zorg bewoond en is uiteraard uitstekend onderhouden.



De indeling is als volgt:



Begane grond:

Middels fraaie dubbele deuren komt u binnen. In de ruime hal ervaart u direct de sfeer en luxe van de woning. De hal beschikt over een mooie eiken houten trapopgang en een toilet met fontein, en biedt toegang tot de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond. De royale woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel en dubbele openslaande deuren naar de tuin. De riante lichte woonkeuken met extra hoge dubbele openslaande tuindeuren tot aan het plafond en veel raampartijen brengen u in verbinding met de mooie tuin en het omliggend groen. De mooie inbouwkeuken met massief eiken frontjes is voorzien van een kookeiland en Miele apparatuur, te weten een steamer met oven, een combi-oven, Quooker, afzuiging, vaatwasmachine en 6 pits inductiekookplaat. De kers op de taart is de Italiaanse handgemaakte granito vloer met vloerverwarming! Achteringang met een tweede toilet met fontein. De begane grond beschikt tevens over een slaapkamer met een inloopkast voorzien van schuifdeuren en een moderne badkamer met een vrijstaand ligbad, een stoomdouchecabine met massage stralen en een wastafelmeubel met twee kranen.



1e verdieping:

Overloop, separaat toilet met fontein. 4 slaapkamers en een tweede badkamer met douche en dubbele wastafel in meubel.

De vloer is naadloos doorgelegd over de hele verdieping waardoor er geen drempels zijn.



Indeling gastenverblijf:

Een zeer comfortabele tuinkamer heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin en een open keuken. Tevens is hier de opstelplaats van de wasmachine en droger. Werkplaats en een berging met vaste kasten.



Bijzonderheden:

- Deze charmante en karakteristieke woonboerderij in combinatie met de landelijke omgeving is werkelijk een lust voor het oog!

- 86 zonnepanelen,

- Warmtepomp,

- Energielabel A+++ (energieneutraal),

- Triple HR glas,

- Schilderwerk 2023,

- Hard houten kozijnen,

- Begane grond is voorzien van vloerverwarming,

- Slaapkamers voorzien van eigen temperatuur regeling,

- Tuin voorzien van eigen sproei-installatie met timer,

- Grote schuur voorzien van vloerverwarming,

- Schuur voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming. In deze schuur biedt het bestemmingsplan nog de mogelijkheid om hier 3 boerderij kamers te realiseren

- Woonoppervlakte ca. 230m2

- Oppervlakte bijgebouwen ca. 469m2.

- Naast het woonhuis is er nog de mogelijkheid om een extra bouwkavel te verwerven.



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
21883
Inhoud
910
Bouwjaar
1976
Overige inpandige ruimte
16
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Doorstroomboiler
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs (0547-272547) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object